Top 27 de teme WordPress pentru transport și logistică 2022

Prin alegerea manuală a celor mai bune teme WordPress de transport și logistică, garantăm calitate înaltă, caracteristici uimitoare și asistență excelentă din partea autorilor temei.

Abordarea noastră a fost simplă: design profesional, curat și interactiv. Cele trei lucruri care compun orice site web de logistică la nivel de industrie.

Am descoperit că mulți dezvoltatori de teme au făcut cercetări individuale pentru a înțelege un site web de logistică grozav în timpul structurării acestei rezumate. (Bravo!)

Apoi și-au folosit descoperirile pentru a construi o temă care să reflecte acele idei și concepte.

Afacerea dvs. de transport și logistică poate beneficia semnificativ de pe urma unui site web.

Fă-o rapid și eficient cu oricare dintre temele de mai jos.

Cele mai apreciate teme WordPress pentru logistică și transport

1. Bijuteria

TheGem este o temă WordPress extrem de eficientă și ușor de utilizat. Un concept profesional care își propune să susțină piețele selectate. Ai nevoie de o pagină pentru un serviciu de transport sau de cineva care să se ocupe de afacerea ta?

Designul în sine are cât mai multe aspecte vizuale frumoase. O mulțime de opțiuni din bara laterală, fundaluri video personalizabile și paralaxă sunt câteva dintre caracteristicile pe care le obțineți.

TheGem este flexibil, așa cum puteți fi cu generatorul de pagini WPBakery. Include, de asemenea, MailChimp și WPML și oferă opțiuni prefabricate pentru calendare, mărturii și multe altele.

TheGem este WooCommerce integrat pentru a vă gestiona magazinul online care vinde produse și servicii în mod specific. De asemenea, este documentat și oferă o temă copil pentru a extinde posibilitățile de personalizare!

2. Împărțiți

divi transport logistica tema wordpress

Divi este o temă WordPress puternică, practică și multifuncțională, care se potrivește fără nicio problemă oricărei nișe și oricărei industrie. Folosește-l și ca temă WordPress de transport și logistică și ai succes online cu serviciile tale de experți.

Nu este necesar să aveți experiență și cunoștințe anterioare, proiectând și dezvoltând site-uri web pentru a lucra cu Divi. Acest instrument este foarte ușor de utilizat, ceea ce asigură că toată lumea îl poate folosi la întregul său potențial.

Divi urmează toate tendințele și reglementările moderne, asigurându-se că site-ul dvs. web trece testul timpului. Alegeți dintre nenumăratele demonstrații disponibile sau chiar creați-vă propriile modele personalizate.

La urma urmei, construirea cu Divi nu necesită cunoștințe de programare.

Mergi cu fluxul, dezlănțuiește-ți gândirea creativă și creează site-ul web pe care ți-ai dori să-l ai și câștigă jocul online.

3. Jevelin

Jevelin este o altă temă WordPress multi-concept care nu cunoaște granițe. De fapt, singura limitare pe care o ai este imaginația ta. Eliberați-vă și creați un site web uimitor pentru afacerea dvs. de transport sau logistică.

Jevelin nu are nicio problemă în a se adapta nevoilor și reglementărilor dvs., așa că asigurați-vă că îl îmbunătățiți și îl îmbunătățiți în consecință. Când îl folosești pe Jevelin, vei vedea imediat cât de dominantă este tema.

În plus, are practic totul la dispoziție. De la demonstrații de site-uri la numeroase funcții și extensii, Jevelin este o afacere serioasă.

În plus, Jevelin este complet pregătit pentru dispozitive mobile, compatibil cu browsere încrucișate și adaptat la afișajele retinei și la motoarele de căutare. De asemenea, este optimizat pentru viteză pentru a asigura performanțe excepționale pe dispozitive mobile și desktop.

Afișează-ți numele cu Jevelin și strălucește online ca un profesionist chiar de la început.

4. Transport

Transportul este una dintre cele mai de succes teme de afaceri WP pentru companiile de transport, logistică și servicii generale de transport.

În calitate de companie de logistică, prima ta nevoie sunt mărturiile clienților și serviciile pentru a insufla semne de încredere.

Pe lângă integrarea WPBakery, WooCommerce și Slider Revolution, Transport vă oferă toate acestea pentru a maximiza flexibilitatea gestionării layout-urilor.

Transportul se concentrează pe mai mulți factori de performanță critici în afara designului fluid, inclusiv optimizarea motoarelor de căutare.

Adăugați optimizare personalizată a performanței pentru pagini individuale, astfel încât timpul de încărcare să fie rapid și consecvent. Tema de transport vă servește bine.

5.WP Transport

Transport WP este o altă temă WordPress genială de transport și logistică pentru companiile de logistică.

Se pune în fruntea designului modern, a caracteristicilor excelente și a sistemului de asistență pentru a vă menține site-ul perfect de fiecare dată când faceți modificări cruciale.

Tema Transport WP oferă mai multe moduri prin care vă puteți modifica site-ul WordPress.

Alegeți dintre elemente gata făcute și apoi utilizați generatorul de pagini WPBakery pentru a o structura în funcție de gusturile dvs.

Asta ne place la această temă, simplitatea personalizării.

Ca parte a pachetului tematic, veți avea acces gratuit la unele plugin-uri WP premium.

Performanța site-ului nu se simte niciodată presată, în ciuda listei extinse de pluginuri și funcții Transport WP.

6. Etalon

Etalon este o temă WordPress influentă, ideală pentru start-up-uri și afaceri. Are o gamă largă de teme organizate din care să aleagă la multe niveluri profesionale.

Etalon este versatil și oferă să includă mărturii de la clienți mulțumiți pentru a vă asigura că afacerea dvs. câștigă credibilitate.

Include o anumită zonă de transport, care are diagnostice de experți și un tabel de servicii, spre deosebire de alte subiecte. Veți primi chiar și servicii de garanție și verificare a performanței.

Etalon folosește imaginile ca instrument pentru a-și demonstra calitatea. Are peste 3000 de pictograme și fonturi de la mărci cunoscute. Alte opțiuni uimitoare includ 2 glisoare premium și animații CSS3 pe fundal.

Aspectul său vă poate oferi o mulțime de opțiuni, de la zone widget până la setări extraordinare. Etalon folosește WPBakery Page Builder și este optimizat pentru SEO. Viteza de încărcare este, de asemenea, rapidă și codul său este curat.

7. Rolling

tema wordpress logistică transport rulant

Pentru companiile de servicii de transport și logistică, Sway este o temă WordPress excelentă pentru a crea o prezență online grozavă.

Cu instrumentul, materialul demonstrativ și toate caracteristicile posibile imaginabile, puteți crea un site web profesional în puțin timp sau în cel mai scurt timp.

Sway vă echipează cu un glisor, efect de paralaxă, formular de citat predefinit, animații de defilare, buton înapoi în sus și Google Maps. De asemenea, puteți partaja planuri de prețuri, puteți crea un blog și lista continuă.

Modern, creativ și atractiv sunt cele trei caracteristici principale ale Sway, așa că asigurați-vă că îl profitați la maximum.

8. Logistica

logisco transport logistica tema wordpress

Dacă compania dumneavoastră oferă servicii de logistică și transport, Logisco este tema WordPress de luat în considerare.

Acest skin ușor de utilizat este plin de materiale gata de utilizare și alte caracteristici de cracare care vor surprinde și vor impresiona toți clienții actuali și viitori. Este site-ul web unde pot afla totul despre tine și despre ceea ce oferi înainte de a te contacta pentru afaceri.

Logisco vine cu o mulțime de lucruri care vă vor pune rapid pagina în funcțiune.

De la aspectul paginii de pornire și interne la diferite anteturi, panou de administrare puternic, personalizare live și modul Coming Soon, totul este acolo, în kit-ul Logisco.

Pune-l să-ți urmeze marca și personalizați-l așa cum doriți; nu sunt necesare cunoștințe de codare.

9. Infinitul

tema wordpress logistică transport infinit

Firme de logistică și companii de transport, aveți noroc. Datorită Infinite, acum puteți crea un site web atrăgător, care vă va duce afacerea la noi culmi.

Lăsați pagina să vă sporească serviciile și să vă comercializeze ofertele în cel mai bun mod posibil online. Acum toată lumea poate afla totul despre tine și despre cum îi poți beneficia clasificându-ți mărfurile.

Infinite este plin cu material de probă minunat, de care puteți profita la maximum. Nu mai este necesar să începeți crearea unei pagini de la zero; alege Infinity și pleacă de acolo.

Nici măcar nu trebuie să angajezi un programator sau un designer pentru a pune lucrurile în mișcare. Infinite este foarte prietenos pentru începători și include, de asemenea, documentație și asistență.

Facilități suplimentare includ formular de programare online, glisor, bară de navigare lipicioasă, efect de paralaxă, acordeoane și o secțiune completă de blog. Fă lucrurile în felul tău cu Infinite și strălucește online.

10. Perla

Pearl este o temă WordPress potrivită pentru toate afacerile în general, dar, în același timp, pentru fiecare în special. Cum? Dispunând de demonstrații unice de nișă și machete flexibile cu peste 200 de module de conținut personalizate.

Este o capodoperă dezvoltată pentru a dezvălui caracterul distinctiv al fiecărui tip de afacere.

Cu acest instrument unic, obțineți cele mai bune servicii cu mai multe locații de până acum. Partajați feedback-ul clienților și creați pagini pentru personal pentru a vă simți mai în siguranță. Caracteristicile generale includ fonturi, subsoluri multiple, compatibilitate WPML și capacitate de răspuns deplină.

Pearl are o listă grozavă de plugin-uri compatibile pe care le puteți adăuga și integra. Faceți-vă afacerea să strălucească cu magazinele WooCommerce și un mega meniu de navigare la îndemână.

Obțineți-l cu o configurare cu un singur clic și bucurați-vă de documentația extinsă! De asemenea, puteți contacta echipa de asistență 24/7 și puteți beneficia de îndrumări personalizate ale utilizatorului.

11.LeadEngine

LeadEngine este o temă WordPress elegantă, intuitivă și receptivă. Este o temă creată pentru companii.

Tema simplifică construirea site-ului web pentru toți utilizatorii (0 codificare!). Pluginurile premium puternice și șabloanele de calitate profesională fac munca grea.

Companiile de transport și profesioniștii le place să lucreze cu LeadEngine. Scoateți toate presupunerile din ecuație. Site-ul demo pre-construit al Transport vă oferă tot ce aveți nevoie.

Prezentați-vă flota, ofertele și pachetele pe pagini de portofoliu lustruite. Comunicați cu baza dvs. de clienți prin pagini de blog personalizabile și oferiți defalcări detaliate ale tarifelor și tarifelor într-o prezentare clară.

LeadEngine conduce afacerea dvs. de transport din orice unghi. Este timpul să-ți duci afacerea către o nouă destinație îndrăzneață!

12. Morz

morz transport logistica tema wordpress

Morz este o temă WordPress de transport și logistică cu un design web pregătit pentru mobil, compatibil cu afișaj retina, optimizat pentru SEO și compatibil cu toate browserele.

În loc de unul, obțineți mai multe stiluri de casă pentru confortul dvs., toate ușor de editat cu Beaver Builder.

Este un constructor fantastic de site-uri web drag and drop care vă permite să modificați Morz fără a fi nevoie să atingeți codul.

Actualizările sunt gratuite și accesul la echipa profesionistă de experți este deschis 24/7. Morz include, de asemenea, o garanție de returnare a banilor de 30 de zile (!), care nu este foarte comună când vine vorba de temele WordPress.

Da, atât de încrezători sunt în produsul lor! Acestea fiind spuse, acționați acum și puneți-vă afacerea în mișcare online.

13. Händel

Handel este o temă WordPress cu mai multe fațete. Are o orientare profesională care îl face ideal pentru companiile bazate pe servicii. În cadrul demonstrațiilor sale speciale veți găsi opțiuni incredibile, inclusiv una de transport.

Designul său oferă coduri scurte la îndemână, editor WPBakery și bază Bootstrap.

Handel Transport are portofoliu nelimitat și stiluri de blog, plus pagini de mărturie și calculator de cost. Veți primi tranzacții de bani pentru serviciile, biletele și altele prin WooCommerce.

Puteți crea galerii, adăugați un formular de contact și activați buletine informative. Suportul WPML este, de asemenea, disponibil, astfel încât să puteți traduce Handel în limba dorită.

De asemenea, Handel este actualizat în mod regulat pentru funcționarea corectă necesară. Faceți din serviciul dvs. profesional de transport cel mai bun de acest gen cu o promoție online grozavă!

14. Kallyas

KALLYAS este o temă multifuncțională de comerț electronic WordPress precis și atractiv. Un instrument de creare de site-uri ușor de utilizat, care dă putere webmasterilor de toate mediile.

Un Vizual Builder puternic vă permite să creați pagini dinamice fără să pierdeți o ritm. Peste 100 de obiecte diferite sunt pentru a vă juca. Creați paginile de care aveți nevoie personalizând KALLYAS așa cum credeți de cuviință.

Companiile de transport și logistică găsesc în KALLYAS o soluție naturală pentru nevoile lor. Portofoliile atractive vă permit să prezentați serviciile companiei dvs. într-un stil impecabil.

Atrageți clienți noi, explicați modelul dvs. de afaceri și prețurile și faceți o nouă afacere. KALLYAS are tot ce ai nevoie pentru a reuși în afacerea de logistică și transport!

15. Wheelco

Wheelco este o temă WordPress orientată către companiile de transport. A fost conceput exclusiv pentru site-uri web de livrare, logistică, mutare și încărcătură.

Veți obține un instrument uimitor cu un design elegant și proaspăt pentru a vă promova serviciile profesional. Wheelco vine cu opt stiluri moderne, pre-proiectate, care sunt gata de importat și utilizat.

Are un stil curat, minimalist și unic, cu un design flexibil axat pe produs.

Wheelco acceptă pluginuri premium terță parte, cum ar fi WooCommerce, WP Job Manager și Visualizer. Toate acestea te vor face expertul în vânzări de care trebuie să fii. Icon Stroke, Font Awesome și Fonturi Google sunt de asemenea incluse.

Wheelco este prietenos cu dispozitivele mobile, optimizat SEO, receptiv și compatibil cu browsere încrucișate. Documentația, actualizările regulate și o echipă de asistență 24/7 sunt fapte care păstrează încrederea la cel mai înalt nivel.

Nu ezita sa iei decizia corecta pentru afacerea ta! Wheelco este alegerea potrivită.

16. Eko

Ekko transport logistica tema wordpress

Când vine timpul să vă ocupați serios de afacerea dvs., asigurați-vă că aveți grijă de prezența dvs. pe web. Și pentru ca lucrurile să funcționeze ca un profesionist, începe cu Ekko.

Această temă WordPress pentru transport și logistică vă oferă tot ceea ce aveți nevoie și multe altele; de la o demonstrație completă a site-ului web, pe care o puteți folosi imediat din cutie, până la o mulțime de caracteristici și componente.

Odată ce începi să editezi Ekko, dintr-o dată ești gata să lansezi noul tău site web în spațiul online. Procesul securizat este rapid. Rețineți că generatorul de pagini WPBakery are grijă de codificare și face totul vizual.

Beneficiile suplimentare ale Ekko sunt designul de browser receptiv și armonios, suportul video, navigarea lipicioasă, formularul „obțineți o ofertă”, statistici animate și Google Maps.

17. Loja

temă wordpress logio de transport

Logio este o temă WordPress puternică și practică de transport și logistică pentru a vă împinge serviciile mai departe.

Începeți prin a alege oricare dintre cele 3 demonstrații disponibile și combinându-le cu alte aspecte interne necesare. De acolo, puteți adapta aspectul implicit la indicațiile mărcii dvs. și aproape ați terminat.

Cu Elementor, puteți îmbunătăți complet aspectul Logio, chiar și să creați șabloane personalizate, fără codare.

Alte caracteristici sunt animațiile, MailChimp, pregătirea pentru traducere, Formularul de contact 7 și instalarea datelor demonstrative cu un singur clic. Începeți să răspândiți vestea despre serviciile dvs. de marfă acum cu Logio.

18. Additrans

Addtrans transport tema wordpress

Additrans este o temă WordPress modernă de mare valoare pe care o poate folosi oricine din transport, logistică, livrare și depozitare.

Eșantioanele gata de utilizare nu numai că funcționează în diferite scopuri, dar puteți, de asemenea, să modificați rapid Additrans la reglementările dvs. Este un instrument plin de caracteristici și posibilități unice pentru ca toată lumea să profite la maximum de el.

Designul Additrans este în mod ideal în ton cu toate dispozitivele, ecranele și browserele web moderne. Cu alte cuvinte, performanța site-ului dvs. va fi întotdeauna de top.

Aruncă o privire la previzualizarea demonstrației live și vezi minunatul Additrans la lucru.

19. Cal

tema wordpress equita logistics

Servicii de transport, logistică, camioane, ce vrei să fie, Equita este aici pentru a face diferența imediat. În loc să începeți să lucrați de la zero la un site web, acum puteți alege o temă WordPress și puteți accelera lucrurile.

Cu un singur clic de import, puteți începe să lucrați pe site-ul dvs. web imediat.

Deoarece Equita nu vă va cere niciodată cunoștințe de codificare, toată lumea poate câștiga cu ușurință jocul de construire a site-ului web cu Equita. Puteți chiar să-l utilizați din cutie și să economisiți timp și energie suplimentară.

Multe sunt posibile cu Equita flexibil, așa că asigurați-vă că serviciile dvs. ies în evidență și afacerea dvs. crește cu un site web profesional.

20. Transîncărcare

transport tema WordPress

Transcargo este o soluție profesională de afaceri pentru companiile de logistică, transport maritim și transport care doresc să creeze un site web unic.

Uriașul glisor de introducere, împărțit în patru pagini de servicii unice, fiecare cu propria sa imagine prezentată, a fost primul lucru care ne-a atras atenția. Uriașul glisor de introducere a fost împărțit în patru pagini de servicii individuale (fiecare cu propria sa imagine prezentată). Spre deosebire de glisoarele tradiționale, tema Transcargo utilizează fonturi de pictograme mari și clare pentru a caracteriza fiecare secțiune.

Puteți utiliza multe componente încorporate concepute pentru a vă ajuta să afișați informații, recenzii și mărturii de la clienții anteriori.

Transcargo se asigură că începeți imediat și că aveți o pagină de afaceri complet deschisă și funcțională. A merge!

21. Cârlig

Hook este ușor de gestionat și parțial orientat către startup-uri. Este, de asemenea, destul de potrivit pentru zone neexploatate precum sectorul transporturilor!

Veți fi bucuroși să utilizați programul elegant al evenimentelor pentru a afișa orarul navetei dvs. Hook vine cu multe caracteristici, cum ar fi RTL și fluxuri de portofoliu frumos animate.

Cu această temă, puteți obține un generator de subsol, patru bare laterale implicite și peste 70 de pagini de articole. De asemenea, este compatibil cu majoritatea browserelor și cu toate ecranele sau dispozitivele.

Hook funcționează cu pluginuri premium precum MailChimp, Slider Revolution și Contact Form 7. Creați buletine informative, galerii unice și toate formularele pe care le doriți!

Hook vă oferă un plugin WooCommerce pentru a configura magazine și a face checkout. Da, Hook este o soluție completă pentru site-ul web al afacerii dvs., așa că nu ratați admirația.

22. Taxa

Delivery Express – Un alt site de site-uri tematice de marfă

Dacă afacerea dvs. implică servicii de depozitare, expediere și livrare, mărfurile sunt o opțiune excelentă pe care să o luați în considerare drept următorul bastion pentru o prezență digitală.

Veți găsi instantaneu o modalitate de a aprecia calculatorul încorporat pe care vizitatorii îl pot folosi pentru a calcula costurile estimate pentru serviciile de livrare.

Formularul calculatorului permite vizitatorilor să specifice dimensiunile directe ale pachetului, inclusiv greutatea acestuia și distanța de care trebuie să parcurgă până la destinația finală.

Lista de caracteristici include design mobil responsive, import demo cu un singur clic, portofolii bazate pe grilă, Rapid Composer încorporat pentru prototipare rapidă a designului, layout-uri personalizate de antet și coduri scurte special pentru industriile de logistică și transport. .

Aveți, de asemenea, opțiunea de a selecta între aspectul în casetă și pe lățime completă pentru pagini individuale. Du-ți afacerea în jurul lumii cu Cargo.

23. Moovit Cargo

Moovit transport de marfă logistică tema wordpress

Moovit Cargo este o temă WordPress inteligentă, care funcționează excelent pentru companiile de transport și logistică. Dacă doriți să vă extindeți acoperirea, asigurați-vă că găzduiți un site web bazat pe afaceri și să vă creșteți potențialul.

Pentru a obține rezultate spectaculoase, tot ce aveți nevoie este accesul la Moovit Cargo.

De ce asta?

Cu ușurința de utilizare și generatorul intuitiv de pagini, oricine poate crea un site web care este exact pe placul său. Nu sunt necesare cunoștințe de programare pentru a beneficia de Moovit Cargo.

Instalare cu un singur clic, peste 30 de pagini interne, Elementor, tabele de prețuri și întâlniri online sunt câteva dintre caracteristicile unice ale Moovit Cargo de înaltă calitate.

Designul este receptiv și compatibil cu browsere încrucișate, plus încărcare rapidă pentru o performanță excelentă continuă.

24. Optime

Tema WordPress Optime Transport Logistics

Veți fi imediat captivat odată ce vedeți Optime în vigoare. Optime este modern și curat, cu 3 case diferite pentru un început rapid.

Este o garanție că pagina dvs. va fi flexibilă și receptivă și va fi compatibilă cu browsere, ecrane retina, Google și plugin-uri populare.

În plus, Optime vine la pachet cu WPBakery și Slider Revolution care schimbă modul în care construiești site-uri web.

Acum puteți aduce îmbunătățiri și îmbunătățiri la aspectul și senzația implicită și puteți crea stilul ideal pentru un site web fără a fi nevoie să atingeți un singur șir de cod.

Ieșiți în evidență față de concurență și bucurați-vă de pagina care vă va crește afacerea cu Optime.

25. Logistica

Logistica - Transport Business Tema WP

Logistic este o temă WordPress frumos pentru companiile de servicii de logistică și transport. Este o temă pentru începători și durează doar câteva minute pentru a fi configurată.

În ciuda simplității sale, dezvoltatorii l-au combinat cu funcții ingenioase precum componente personalizate, tipografie, capacități de animație de conținut și animație CSS3.

Cu peste 4.000 de clienți deja, este unul dintre cele mai apreciate subiecte de logistică/transport din runda noastră.

Abordare logistică în serviciile și paginile sale. Totuși, desigur, puteți achiziționa clienți pe măsură ce vin, folosind sistemul unic de rezervare care este deja integrat în tema în sine.

Dacă intenționați să atrageți trafic de căutare organic, există o selecție frumos structurată de layout-uri de blog în stiluri de zidărie și grilă. (Marketing de conținut!)

Logistic include un număr mare de scripturi și fragmente personalizate care vă vor surprinde când le veți descoperi.

26. Firma de logistica

Companie de Logistica Logistica - Transport - Tema Depozitare

Logistics Company este o temă WordPress premium cu un design complex, dar elegant, destinată companiilor de înaltă calitate din domeniul logisticii, depozitării, transportului și transportului.

Caracteristicile unice pentru fiecare domeniu vă permit să vă puneți afacerea în perspectivă pentru client, îmbunătățindu-vă și mai mult prezența digitală ca marcă de încredere.

Din partea de sus până în jos a paginii, lucrați cu componente personalizate care vă ajută să descrieți fiecare gram de detaliu despre practicile dvs. de afaceri.

Pentru a personaliza aspectul, puteți alege dintre machete în casete și late, demonstrații bazate pe WPBakery, o varietate de stiluri de antet unice, efecte de hover personalizate și multe altele.

Disponibilă din 2016, Compania de Logistică continuă să crească și să se îmbunătățească.

27.TransLogic

Translogic - Doar un alt site WordPress

Translogic este o nouă temă WP pentru companiile de logistică orientate către servicii de transport de marfă și transport general.

Unele caracteristici și standarde de design interesante susțin tema. Odată ce verificați demonstrația, devine clar; Dezvoltatorii nu au ezitat să-și investească abilitățile de design în această temă frumos completă pentru a se asigura că clienții sunt mulțumiți.

Am fost instantaneu impresionați de modul în care au proiectat antetul paginii de pornire, de modul unic în care folosesc glisorul principal al imaginii împreună cu logo-ul companiei și navigarea.

Aceasta este, de asemenea, una dintre caracteristicile esențiale ale Translogic: utilizarea imaginilor vizuale și integrarea acestora în design, astfel încât să curgă fără efort și să pară că face parte din designul general. Cu siguranță creează o experiență excelentă pentru utilizator.

Veți uimi și veți impresiona pe toată lumea cu Translogic.