Top 14 teme WordPress pentru medicină alternativă 2022

Bucurați-vă de această listă extinsă cu cele mai bune teme WordPress de medicină alternativă și extindeți-vă afacerea în continuare.

Știți câți oameni folosesc căutarea online pentru a găsi servicii de terapeut în fiecare lună? Peste 3 milioane de oameni. Înseamnă că pierzi mai mult de 3 milioane de prospecti dacă site-ul tău web nu apare în partea de sus a rezultatelor motorului de căutare.

Lista de teme WordPress de medicină alternativă de mai jos ar fi de mare ajutor atunci când vine vorba de marketingul practicii dumneavoastră terapeutice. Curate, moderne și fără dezordine, toate sunt integrate în conformitate cu cele mai bune practici de design web. Concurența pe această piață în plină dezvoltare este întotdeauna mare și continuă să crească în exces.

Deci nu este timp de pierdut.

Știți că piața medicinei complementare și alternative este de așteptat să genereze un venit de 196,87 miliarde de dolari până în 2025? Ei bine, competiția va face furori. Nu-ți pierde timpul prețios și comercializează-ți afacerea de terapie astăzi.

De fapt, te poate ajuta să concurezi eficient prin zgomotul online. Desigur, temele premium WordPress pot însemna lucruri diferite pentru diferiți oameni. Dar argumentul este sigur, creat de profesioniști de top, toți pot automatiza multe sarcini plictisitoare de construire a site-ului.

Nu-ți fie teamă să-ți creezi un site web pe cont propriu, este afacerea ta și nimeni nu-i cunoaște clopotele mai bine decât tine.

Cele mai bune teme WordPress pentru medicină alternativă

Mystik | Horoscop ezoteric și tema WordPress astrologie

Mystik | Horoscop ezoteric și tema WordPress astrologie

Mystik este o temă originală și contemporană creată pentru site-urile web care se ocupă de astrologie, numerologie, divinație, tarot, meditație și alte resurse legate de magie. Designul său vizual frumos este atractiv și extrem de flexibil. Compatibil cu Elementor, vă permite să schimbați cu ușurință aspectul site-ului dvs. într-o interfață de tip drag and drop ușor de utilizat.

Creat cu ajutorul uimitoarelor pluginuri Calendar de evenimente și întâlniri rezervate, le puteți informa vizitatorii despre toate atelierele și cursurile viitoare, precum și le puteți rezerva un tur al proprietății dvs. direct de pe site-ul dvs. web. Integrarea completă cu WooCommerce vă permite, de asemenea, să creați un magazin online complet funcțional pentru a vă vinde produsele, serviciile și chiar cursurile. Mystik este livrat cu o varietate de stiluri de pagină de pornire, pagini interioare, widget-uri, elemente, stiluri de postări pe blog și multe altele. Și, desigur, este complet receptiv, pregătit pentru Retina și extrem de optimizat pentru motoarele de căutare.

Avicena | Tema WordPress pentru medicină alternativă

Avicena | Tema WordPress pentru medicină alternativă

Promovarea medicinei alternative și a terapiilor naturiste nu este o sarcină ușoară. Cu toate acestea, cu soluția potrivită în mânecă, devine o pistă fără minte. Avicenna este una dintre cele mai bune teme WordPress de medicină alternativă în care trebuie să investiți. Curat, proaspăt și modern, se potrivește unui centru de medicină alternativă, un centru holistic sau un salon spa. Construit cu generatorul de pagini WPBakery, vă permite să accelerați activitatea de construire a site-ului din prima zi. Care este cel mai bun mod de a vă afișa produsele sau serviciile? De fapt, cu ajutorul pluginului Essential Grid. De asemenea, puteți utiliza pluginul pentru întâlniri rezervate pentru a urmări întâlnirile viitoare. În plus, este pregătit pentru Gutenberg și conform GDPR. Apoi, Ești gata să-ți promovezi site-ul de medicină alternativă? Lăsați Avicenna să vă ajute să vă atingeți obiectivele.

Hipnoterapie | Tema WordPress pentru hipnoterapie și psiholog

Hipnoterapie | Tema WordPress pentru hipnoterapie și psiholog

S-ar putea să aveți cel mai bun serviciu din lume, dar nu vă va ajuta la nimic dacă nimeni nu știe că există. Ce zici de o soluție câștig-câștig pentru site-ul tău? Hipnoterapia este una dintre cele mai atractive teme WordPress de medicină alternativă de pe listă. Vrei să-ți arăți expertiza în psihologie, psihoterapie sau orice altă temă? Nicio problemă, hipnoterapia nu îți limitează posibilitățile. Indiferent de nișa dvs., site-ul dvs. este întotdeauna proaspăt și modern. Așadar, vine cu 4 layout-uri frumoase de pagină de pornire pre-proiectate, care se potrivesc cu siguranță nișei tale. Împreună cu rezervarea și gestionarea programărilor online, este ușor să vă configurați site-ul web pentru succes. În plus, WooCommerce este pregătit, așa că transformarea acestuia într-un instrument generator de profit ar fi o chinuială. Gata sau nu, hipnoterapia merită încercată.

Chloe Brooks | Psihologie, consiliere și temă WordPress medicală + RTL

Chloe Brooks | Psihologie, consiliere și temă WordPress medicală + RTL

Spune lumii despre serviciile tale de psihologie pe un site cuprinzător care răspunde la toate întrebările lor. Pentru a vă aduce la curent, Cloe Brooks este una dintre cele mai bine vândute teme WordPress pentru medicină alternativă. În fiecare zi în care aștepți, oamenii încearcă să facă față problemelor de sănătate și simptomelor pe care știi să le vindeci. Așadar, transformă-ți site-ul într-un instrument de generare de clienți potențiali care să-ți dezvolte în mod eficient marca. Proaspăt, modern și curat, Cloe Brooks se potrivește oricărui site medical sau de asistență medicală. În plus, bazat pe cele mai bune practici de design web, site-ul dvs. web arată proaspăt și modern pe orice dispozitiv mobil. Pentru a vă ajuta să vă monetizați site-ul, este inclusă integrarea WooCommerce. Doar pentru că oferiți servicii de terapeut,

Centrul Holistic | Tema WordPress Wellness & Spa

Centrul Holistic | Tema WordPress Wellness & Spa

Dacă doriți să atrageți noi clienți în cabinetul dvs., cheia este să vă faceți site-ul vizibil. Investiția într-una dintre cele mai bune WordPress de medicină alternativă vă poate ajuta să vă dezvoltați brandul. Centrul holistic vine cu funcționalități avansate pentru a vă menține site-ul în formă maximă. Designul său curat și frumos arată uimitor indiferent de tipul de dispozitiv. Desigur, optimizat pentru cele mai bune practici SEO, site-ul dvs. are șansa de a vă menține clasamentul în top și sigur. Ți-ai dorit vreodată să încerci mâna la comerțul electronic? Nicio problemă, integrarea WooCommerce te va ajuta să ajungi la stele. Pentru a vă ajuta să fiți creativ cu noile aspecte ale paginilor, WPBakery își ia puțină greutate de pe umeri. Prin urmare, economisiți mult timp și creați un site web atrăgător pentru mai puțin. În cele din urmă, pentru a vă ajuta clienții să țină evidența evenimentelor și întâlnirilor viitoare,

Callie Britt | Tema WordPress Psihologie de consiliere familială

Callie Britt | Tema WordPress Psihologie de consiliere familială

Conceput pentru site-urile web de consiliere și terapie, Calli Britt iese în evidență din mulțime. De fapt, este încă un eșantion de teme WordPress moderne de medicină alternativă, care merită să fie promovate. În plus, este potrivit pentru orice site web corporativ, portal de familie sau blog de interogări despre relații. Cu o mulțime de pagini și module pre-construite, Callie Britt facilitează crearea unui site web modern, chiar și cu un deficit de competențe. Datorită unui design complet responsive, site-ul dvs. este receptiv la orice dispozitiv mobil modern existent astăzi. Deci nu pierzi niciun client potențial, în schimb generați mai mulți clienți potențiali organici. În plus, vine cu programarea și gestionarea programărilor online pentru a vă ușura călătoria de la început. In cele din urma, Începeți propriul blog și nu ratați vânzările potențiale. Rezultatul este site-ul dvs. excelent care oferă un impuls afacerii dvs.

poate numit

temă wordpress de medicină alternativă cu nume

Cannamed este o temă WordPress de medicină alternativă, de unde și numele, pentru marijuana medicală. Dacă începeți o nouă afacere sau doriți să vă reproiectați site-ul web existent, atunci intră în joc Cannamed. Cu diferite exemple de pagini de index și alte aspecte îngrijite, aveți totul la îndemână. De asemenea, Cannamed este foarte prietenos pentru începători, dar se potrivește și utilizatorilor mai avansați.

Alte specialități Cannamed sunt importul cu un singur clic, încărcarea rapidă, verificarea vârstei, articolele reutilizabile și mega meniu. Setul Cannamed conține tot ce aveți nevoie pentru a vă ajuta să creați un site web sofisticat pentru afacerea dvs. Nu rata.

Dr. Patterson | Tema WordPress medicală și de sănătate

Dr. Patterson | Tema WordPress medicală și de sănătate

Aduceți la lumină medicina alternativă sau terapia de vindecare. Dr. Patterson ar fi chiar acasă pentru orice site web legat de medicină, sănătate sau frumusețe. Nu așteptați ca inspirația să lovească. În schimb, lăsați-l pe dr. Patterson să vă ofere tot ajutorul de care aveți nevoie atunci când ați început. În plus, generatorul de pagini WPBakery va minimiza cât mai multe probleme de codare posibil. Deci, creați noi aspecte unice de pagină și creați anteturi și subsoluri personalizate ca un profesionist. Vrei să captezi atenția oamenilor cu cele mai bine vândute articole sau servicii? Promovați-l direct pe glisoarele paginii de pornire. Preluați controlul deplin asupra site-ului dvs. și organizați întâlniri cu pacienții dvs. Permiteți vizitatorilor dvs. să se bucure de site-ul dvs. web optimizat pentru mobil pe orice dispozitiv mobil modern. Drept urmare, nu veți rata oportunități valoroase de lead-uri. În ciuda întregului zgomot, site-ul dvs. poate fi o tăietură.

PathWell | O temă WordPress pentru spitalele pentru bătrâni

PathWell | O temă WordPress pentru spitalele pentru bătrâni

Nu lăsați site-ul dvs. să adune praf cu conținut învechit sau design slab. În schimb, păstrați-l proaspăt și modern. De fapt, PathWell are un avantaj față de celelalte teme WordPress de medicină alternativă de pe listă. Proiectat cu grijă, vă poate ajuta să accesați eficient această piață în plină dezvoltare. Cel mai bun lucru este că este o soluție versatilă, așa că o poți personaliza în funcție de gusturile și nevoile tale. De asemenea, vine cu generatorul de pagini WPBakery pentru a vă ajuta să vă accelerați activitatea de construire a site-ului. Doar pentru că trăim într-o lume dinamică, vizitatorii tăi se așteaptă ca și site-ul tău web să fie dinamic. Așadar, verificați setările și opțiunile temei puternice pentru a vă asigura că site-ul dvs. vă crește șansele de a obține profit. Vrei să economisești mult timp de la început? Acolo zeci de coduri scurte personalizate și pagini vă vor veni în ajutor.

D&C | Clinică Dermatologie și Centrul de Cosmetologie Tema WordPress

D&C | Clinică Dermatologie și Centrul de Cosmetologie Tema WordPress

Este uriaș să ai un site web modern, care poate atrage noi clienți către practica ta de terapie. Vestea bună este că nu trebuie să fii un expert pentru a crea un site web modern pe cont propriu. Optează pentru D&C și vei fi înaintea jocului. Site-ul tău web este o extensie directă a ta ca profesionist, așa că ar trebui să reprezinte cine ești. Prin urmare, fă-ți munca cu atenție și fii cât mai creativ posibil. Fie că este vorba de crearea de noi machete de pagină, de adăugarea unei galerii grozave sau a unor pagini de produse, fă-o ținând cont de publicul țintă. De asemenea, D&C este o soluție multifuncțională, astfel încât să puteți face modificările de care aveți nevoie pentru a crea un site web conform nevoilor dumneavoastră. Fiind un eșantionar premium de teme WordPress de medicină alternativă, D&

Lux Med | Tema WordPress medicală și de sănătate

Lux Med | Tema WordPress medicală și de sănătate

Întrucât site-ul dvs. este prima impresie despre dvs. pe care o are clientul potențial, este important să îl mențineți la zi. Ajută-ți vizitatorii să simtă că știu cine ești și ce pot câștiga lucrând cu tine. Special conceput pentru site-urile medicale, LuxMed se potrivește și proiectelor de înfrumusețare și îngrijire a sănătății. Crearea unui site web pe cont propriu poate fi uneori confuză, dar nu există niciun motiv de îngrijorare. Datorită puterii generatorului de pagini WPBakery, nu va trebui să piratați probleme de codare. Așadar, prin simpla glisare și plasare a elementelor de design acolo unde aveți nevoie de ele, este ușor să proiectați un site web modern fără probleme. De fapt, bazat pe cele mai bune practici de design web, site-ul dvs. este receptiv și optimizat SEO.

Anderson | Tema WordPress pentru clinică ortopedică și centru medical

Anderson | Tema WordPress pentru clinică ortopedică și centru medical

O modalitate încercată și adevărată de a vă comercializa cabinetul medical este printr-un site web modern. Ajungeți la publicul țintă din fiecare colț al lumii. S-ar putea să fii surprins că nimic nu este mai ușor decât să creezi un site web cu Anderson. Curat, modern și puternic, vă poate ajuta să vă evidențiați dintr-o mare de concurenți. Este important să fie ușor de navigat, astfel încât să nu-ți facă vizitatorii să gândească. Este o piață dominată de concurență, așa că trebuie să faci tot ce poți pentru a ieși în evidență. Continuați și creați noi machete de pagină unice, adăugați galerii minunate și postați machete, gestionați întâlnirile și distribuiți știri. De asemenea, dacă v-ați gândit vreodată să vă vindeți serviciile online, nu ezitați.

Am grijă | Tema WordPress pentru îngrijirea și medicina vârstnicilor

Am grijă | Tema WordPress pentru îngrijirea și medicina vârstnicilor

Cauți ceva special pentru viitorul tău site? Ceea ce cauți este probabil chiar în fața ta. KindlyCare este o soluție de top concepută pentru site-urile web de îngrijire a vârstnicilor. În plus, este extrem de flexibil, așa că poți merge atât de departe cât ai nevoie. Așa că mergeți mai departe și faceți-l personal, adăugați conținut valoros și evidențiați-vă clopotele și fluierele. Chiar dacă nu ați creat niciodată un site web pe cont propriu, KindlyCare vine cu tot ce ați putea avea nevoie. Care este cel mai bun mod de a vă promova articolele sau serviciile cele mai vândute? De fapt, adăugați-l la unul dintre glisoarele paginii dvs. de pornire. Care este o modalitate încercată și adevărată de a vă maximiza profiturile? Desigur, transformându-ți site-ul într-un magazin online care vinde. Bucurați-vă de această vitrină receptivă a temelor WordPress de medicină alternativă pe orice dispozitiv modern. O sa il iubesti.