Cele mai tari 20 de teme WordPress în stil Reddit

Dacă sunteți pe cale să lansați un blog sau o revistă, vă recomandăm să consultați câteva platforme populare pentru a vă inspira din designul lor impecabil. O astfel de platformă este Reddit. Acest site web este un exemplu perfect despre cum ar trebui să arate un blog viral. Reddit are un design inteligent și simplu, dispune de o navigare fluidă care facilitează găsirea de postări și știri.

Datorită varietatii de teme WordPress uimitoare în stil Reddit, nu ar trebui să plătiți o avere pentru serviciile de web design. În acest articol, veți găsi cele mai populare și puternice teme WordPress care nu numai că vă vor ajuta să lansați un blog viral, dar vă vor permite și să construiți o comunitate de cititori cărora le place să savureze cele mai recente știri.

Temele WordPress sunt cele mai bune pentru orice ocazie, deoarece sunt foarte ușor de instalat și gestionat. De asemenea, toate temele enumerate mai jos sunt integrate cu caracteristica convenabilă de instalare cu un singur clic. Achiziționând una dintre aceste teme WordPress în stil Reddit, veți ști că există multe funcții premium disponibile, deoarece toate temele sunt compatibile cu cele mai puternice plugin-uri de pe piață. Deci, alegeți una dintre cele mai bune teme WordPress în stil Reddit pentru a lansa un blog viral pentru o audiență de milioane.

Lione – Portofoliu personal pentru reclame Tema WordPress

Lione - Portofoliu personal pentru reclame Tema WordPress

Tema Lione WordPress este concepută pentru a fi utilizată pentru a crea site-uri de portofoliu online creative. Este un design web multifuncțional gata de utilizare, care face site-ul dvs. să arate uimitor pe toate dispozitivele și aplicațiile de navigare web. Este o temă WordPress prietenoasă pentru dezvoltatori pe care o puteți modifica fără a fi nevoie să modificați codul sursă. Se bazează pe generatorul de pagini Elementor și oferă multe demonstrații de pagini de pornire și pagini interioare gata de utilizare. Dispune de compatibilitate completă cu Revolution Slider și WooCommerce, permițându-vă să vă îmbunătățiți site-ul web cu funcții de comerț electronic.

Yottis | Portofoliu Creativ Personal Tema WordPress + Magazin

Yottis | Portofoliu Creativ Personal Tema WordPress + Magazin

Yottis este un șablon WordPress modern și luminos, potrivit pentru toate tipurile de portofolii personale, prezentări, vitrine, CV-uri, bloguri etc. Dispune de un aspect extrem de funcțional, care este extrem de flexibil și ușor de personalizat cu ajutorul interfeței de glisare și plasare a Elementor. De asemenea, vine cu 10 stiluri demonstrative unice, precum și nenumărate pagini interioare, widget-uri, coduri scurte și elemente pre-construite.

Integrarea completă cu cea mai recentă versiune de WooCommerce vă va permite să vă folosiți site-ul ca platformă pentru a vă vinde produsele. Atrageți atenția vizitatorilor dvs. în momentul în care aceștia intră în resursa dvs., plasând glisorul Revolution pentru dispozitive mobile chiar în partea de sus a paginii dvs. de pornire. Profită de galeriile frumoase oferite de Essential Grid pentru a afișa tot conținutul tău vizual într-un mod structurat și plăcut din punct de vedere vizual. Yottis este complet receptiv, gata Retina și optimizat pentru motorul de căutare și va arăta și va funcționa perfect pe toate tipurile de dispozitive.

Blabber | All-in-one Elementor Blog & News Magazine Tema WordPress + RTL

Blabber | All-in-one Elementor Blog & News Magazine Tema WordPress + RTL

Blabber este o temă WordPress modernă și colorată, cu un design vibrant și elegant. Această temă ar funcționa pentru orice proiect, indiferent de specificul său, deoarece Blabber este una dintre cele mai bune teme WordPress în stil Reddit realizate cu generatorul de pagini Elementor. Pe lângă un puternic generator de pagini drag and drop, tema Blabber vine cu Slider Revolution, Essential Grid, MailChimp, ThemeREX Addons și multe alte plugin-uri minunate.

Tema Blabber este soluția pentru toți cei nou în WordPress, deoarece achiziționând această temă obțineți o mulțime de pagini și opțiuni predefinite din cutie. Sunt incluse 10 demonstrații creative, astfel încât să puteți alege o opțiune elegantă din punct de vedere profesional, care să se potrivească proiectului dumneavoastră particular.

Filmmax | Tema WordPress pentru revista de film

Filmmax | Tema WordPress pentru revista de film

Dacă aveți nevoie de o temă WordPress pe care să o puteți utiliza pentru a afișa o varietate de conținut, ar trebui să alegeți Filmax. Această temă este concepută pentru o revistă de film, ceea ce înseamnă suport pentru o varietate de tipuri de postări, cum ar fi echipamente, servicii, mărturii etc. De asemenea, tema permite afișarea conținutului video, audio, imagine, link și alt conținut. Această temă WP modernă respectă cele mai recente standarde de web design și este realizată conform tendințelor.

La fel ca toate temele WordPress în stil Reddit pe care le împărtășim astăzi, Filmax are o interfață ușor de utilizat. Designul acestei teme este foarte ușor de gestionat și personalizat prin WPBakery Page Builder. Acest instrument vă permite să evitați codificarea și să accesați direct crearea de conținut de la început. În plus, există mecanismul de instalare cu un singur clic care ajută la pregătirea acestei bune minunate în cel mai scurt timp.

tip Guten | Temă WordPress 100% Gutenberg pentru bloguri moderne

tip Guten | Temă WordPress 100% Gutenberg pentru bloguri moderne

Aici avem una dintre cele mai bune teme WordPress în stil Reddit, care are o reputație impecabilă pe piața Envato. Gutentype este tema creată pentru blogging fluid și fără efort. Oferă o varietate de opțiuni pentru redarea conținutului și oferă multe widget-uri și coduri scurte care vă vor ajuta în acest sens.

Tema Gutentype vă oferă să alegeți dintre următoarele opțiuni de aspect de citire: Masonry, Grid, Minimal, Lifestyle, Classic, Creative, News, Store, Agency, Crypto și multe altele. După cum puteți vedea, Gutentype este menit să fie o opțiune multifuncțională pentru un blogger. De asemenea, această temă este construită cu Gutenberg și acceptă toate blocurile Gutenberg, astfel încât oricine își poate modifica designul fără prea multe dificultăți.

Bazinga | Blog viral și tema WordPress pentru reviste

Bazinga | Blog viral și tema WordPress pentru reviste

Permiteți-ne să vă prezentăm Bazinga, o soluție supremă pentru un blog modern. Cu el puteți lansa orice, de la un blog de stil de viață la un site web de antrenor de afaceri. Suportul pentru cel mai puternic plugin vă permite să implementați funcțiile de care beneficiază proiectul dvs. pe site-ul dvs. web. Și un set de pagini pre-construite face crearea de conținut simplă, deoarece puteți alege un skin care se potrivește foarte bine nișei dvs. Cu tema Bazinga, puteți personaliza orice. În acest scop, WPBakery Page Builder și suplimentele ThemeREX sunt incluse, astfel încât să puteți modifica chiar și un subsol și un antet de site prin glisare și plasare.

În general, această temă cuprinde tot ce aveți nevoie pentru a lansa un site web proiectat profesional în cel mai scurt timp și fără asistență suplimentară.

Katelyn | Tema WordPress pentru blogul Gutenberg

Katelyn | Tema WordPress pentru blogul Gutenberg

Colecția celor mai bune teme WordPress în stil Reddit nu ar fi completă fără tema Katelyn. Aceasta este o temă WordPress minimă creată cu generatorul de pagini Gutenberg special pentru bloguri. Designul său proaspăt și contemporan va spori capacitatea oricărui site web. Cel mai bun lucru la această temă este suportul pentru blocurile Gutenberg și codurile scurte suplimentare ale temei. Prin urmare, puteți popula această temă cu conținut personalizat și puteți modifica aspectul implicit prin simpla glisare a blocurilor de conținut în jurul paginii.

Multe skinuri prefabricate, widget-uri, plugin-uri, opțiuni de antet și subsol vin cu această temă, așa că chiar și un blogger abia familiarizat cu un aspect WordPress ar putea lansa un site web de vis.

Aldo | Tema WordPress pentru blogul Gutenberg

Aldo | Tema WordPress pentru blogul Gutenberg

Aldo este o alegere potrivită pentru orice blogger, deoarece este una dintre acele teme WordPress în stil Reddit care le are pe toate. Ceea ce ne referim este la compatibilitatea cu cele mai bune plugin-uri WordPress, mai multe opțiuni pentru pagina de pornire, o mulțime de pagini interioare gata de utilizat, o colecție mare de fonturi Google, pictograme frumoase, coduri scurte și alte instrumente utile care urmăresc să extindă oportunitățile site-ului web. . Tema Aldo are opțiuni de piele alb-negru, poți alege una care creează o atmosferă care se potrivește cu vibrațiile blogului tău. Această temă premium WordPress este una dintre cele mai bune opțiuni pentru un blogger creativ.

hoobo | Blog de stil de viață digital Tema WordPress Călătorie nomad

hoobo | Blog de stil de viață digital Tema WordPress Călătorie nomad

Nu contează dacă ești un blogger nou creat, care are milioane de urmăritori, tema Hobo te va ajuta oricum să impresionezi cititorii. Designul curat și proaspăt, dar sofisticat al acestei teme este un design perfect pentru orice conținut. Porniți un blog care are cele mai frumoase galerii create cu pluginuri Essential Grid. Tema Hobo vă permite să creați glisoare spectaculoase care să atragă atenția vizitatorilor și să-i facă să-și dorească să exploreze site-ul dvs. de la antet la subsol. Există mai mult de 10 stiluri de blog din cutie, toate vin cu suport pentru un citat, link, audio, fotografie, video, galerie etc.

Maxify | Blog de afaceri și startup Tema WordPress

Maxify | Blog de afaceri și startup Tema WordPress

Dacă vrei ca blogul tău să arate clar și elegant, ar trebui să verifici Maxify. Dispune de atât de multe widget-uri și coduri scurte personalizate, astfel încât să puteți schimba complet aspectul implicit al temei.

Tema Maxify este pentru cei care urăsc să aștepte, deoarece poate fi instalată în câteva minute folosind opțiunea One Click Install. De asemenea, toate modificările pot fi aplicate într-un mod în timp real datorită compatibilității cu Elementor Page Builder și suportului a peste 50 de elemente.

Rosalind | Health Coach & Vegetarian Lifestyle Blog Tema WordPress

Rosalind | Health Coach & Vegetarian Lifestyle Blog Tema WordPress

Vrei să promovezi un stil de viață sănătos cu un blog? Atunci aveți nevoie de o temă WordPress proaspătă și elegantă, care să vă satisfacă nevoile. Rosalinda este creată pentru un blog de stil de viață vegetarian sau pentru un magazin electronic fără cruzime. Are multe pagini pre-proiectate gata de utilizare. De asemenea, această temă este compatibilă cu WooCommerce, ceea ce înseamnă că puteți folosi tema Rosalinda pentru a câștiga bani pentru produse și servicii prin intermediul site-ului web. Designul absolut fără cod vă va ajuta să evitați dificultățile și greșelile în timpul personalizării designului site-ului web.

Shine Viral News Magazine WordPress Blog Tema

Shine Viral News Magazine WordPress Blog Tema

Gloss este una dintre cele mai la modă teme WordPress în stil Reddit pe care le puteți găsi pe piață. Acesta acoperă toate tendințele și tehnicile moderne pe care o echipă de dezvoltatori web le poate folosi pentru o temă WordPress, astfel încât să puteți face site-ul dvs. să arate la zi. În afară de un skin de modă, această temă vine cu multe funcții puternice oferite de pluginuri premium care funcționează cu tema Gloss.

Sunt incluse mai multe demonstrații creative, toate personalizabile și receptive, astfel încât proiectul dvs. să experimenteze cea mai eficientă performanță mobilă. Cu funcționalitatea avansată a blogului, nu numai că poți crea postări frumoase, ci și să organizezi conținutul pentru a arăta inteligent și elegant.

BuzzStone | Blog viral și tema WordPress pentru reviste

BuzzStone | Blog viral și tema WordPress pentru reviste

Când aveți nevoie să reîmprospătați aspectul unei reviste online, Buzz Stone este cea mai bună opțiune. Va fi util atât pentru un începător WordPress, cât și pentru un designer profesionist care dorește să ușureze lucrurile. Obțineți pagini de pornire, pagini interioare, galerii și layout-uri de blog pre-proiectate. Toate pluginurile incluse în pachet vă ajută să utilizați toate aceste pagini prefabricate pentru a obține cele mai bune avantaje ale unui site web, ajutând la modificarea aspectului și funcționalității acestuia în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. Nu este necesară nicio experiență anterioară de codare, deoarece tema Buzz Stone vine la pachet cu WPBakery Page Builder. În plus, există un panou cu opțiuni de temă ușor de utilizat, pe care îl puteți folosi pentru a vă juca cu tipografia și schema de culori.

vagabonzi | Personal Travel & Lifestyle Blog Tema WordPress

vagabonzi | Personal Travel & Lifestyle Blog Tema WordPress

Tema Vagabonds arată cea mai mare evaluare a articolului dintre temele WordPress premium în stil Reddit de pe Envato. Acesta are tot ce are nevoie un blogger pentru a avea succes în blogging. La fel ca toate temele din această colecție, Vagabonds este optimizat pentru performanța mobilă, ceea ce înseamnă că fluxul blogului, galeriile, pagina de pornire și designul general al site-ului web arată la fel de uimitor pe ecranul unui smartphone, pe dispozitivul mobil și pe un computer. Cu Vagabonds, puteți extinde capacitatea site-ului dvs. web cu funcționalitatea de donații prin pluginul Give – Donations. Acest lucru vă va ajuta să strângeți fonduri pentru îmbunătățirea blogului dvs.

Coinpress | Blogul criptomonedei și tema WordPress pentru revistă

Coinpress | Blogul criptomonedei și tema WordPress pentru revistă

Temele WordPress în stil Reddit sunt potrivite pentru diverse proiecte, chiar și pentru cele orientate spre afaceri. Coinpress este una dintre acele teme contemporane care ajută la prezentarea conținutului de afaceri într-un mod modern. Sunt incluse 4 demonstrații interesante, toate receptive și complet personalizabile. Există o mulțime de layout-uri pre-proiectate pentru pagini și bloguri, concepute profesional, pentru a restrânge calea către aspectul și senzația site-ului dvs. de vis. Când cumpărați Coinpress, obțineți o garanție de asistență profesională pentru toate aspectele acestei teme WordPress. Cumpărați tema WordPress Coinpress pentru a face blogul dvs. de afaceri să arate modern și elegant.

Trendion | O temă WordPress pentru bloguri și reviste de stil de viață personal

Trendion | O temă WordPress pentru bloguri și reviste de stil de viață personal

Trendion este o temă WordPress frumoasă, proaspătă și elegantă, concepută pentru a reprezenta orice conținut din cea mai atractivă perspectivă. Cu o astfel de temă, este ușor să creezi un blog care să iasă în evidență, deoarece îl poți integra cu cele mai uimitoare caracteristici, profitând de suportul pentru astfel de plugin-uri precum Gutengerg, WPBakery, Essential Grid, Slider Revolution, ThemeREX Addons și multe altele . Tema Trendion este concepută de profesioniști pentru esteți și prezintă cele mai frumoase și ușor defilabile fundaluri Parallax. De asemenea, tema are glisoare pregătite pentru mobil, astfel încât publicul să poată experimenta cea mai plăcută experiență de cumpărături sau de lectură chiar și prin intermediul unui dispozitiv mobil.

Specie | Gutenberg Food Blog Tema WordPress

Specie | Gutenberg Food Blog Tema WordPress

Răsfățați-vă cu una dintre cele mai delicioase teme WordPress în stil Reddit. Cu tema Space, poți lansa un blog al tău excepțional, axat pe alimente. Există tone de blocuri Gutenberg și coduri scurte suplimentare incluse. Apropo, tema este compatibilă cu Gutenberg, așa că nu ar trebui să fii un profesionist WordPress pentru a face site-ul tău să arate uimitor. În ceea ce privește minunatia, există un plugin Slider Revolution care vă permite să creați prezentări atrăgătoare ale produselor, serviciilor, oricărui proiect pe care trebuie să îl reprezentați efectiv. Tema Speco asigură receptivitatea absolută a designului site-ului web și suport pentru imaginea Retina.

Cripton | O temă WordPress multifuncțională pentru criptomonede

Cripton | O temă WordPress multifuncțională pentru criptomonede

Dacă sunteți în căutarea unei teme multifuncționale pentru afaceri WordPress, atunci nu căutați mai departe. Cu Crypton, puteți lansa un magazin electronic, o revistă sau un site web de consilier comercial. Există zeci de skinuri pentru toate ocaziile. De asemenea, unele caracteristici fac din această temă cea mai bună alegere pentru oricine se ocupă cu criptomonede. De exemplu, calculatorul multi-valută sau pluginul pentru donații de criptomonede care vă permite să acceptați donații făcute cu un cod QR. În plus, există un widget de preț care vă permite să afișați prețurile tuturor monedelor. La fel ca majoritatea temelor WordPress premium în stil Reddit, Crypton are o funcționalitate inovatoare de blog, astfel încât să puteți utiliza animația postării și să personalizați fluxul de blog pentru a-l face mai atractiv și mai primitor.

Femme – O temă WordPress pentru reviste și bloguri de modă online

Femme - O temă WordPress pentru reviste și bloguri de modă online

Femme este o temă WP curată și modernă, care vine cu cele mai utile opțiuni moderne. Îți vei integra cu ușurință site-ul web cu rețelele sociale folosind instrumente precum Instagram Feed, butoanele de distribuire și de like. În plus, există multe alte elemente care permit evidențierea diferitelor părți ale conținutului, de exemplu, vizualizările postărilor și secțiunile de postări aferente. Dacă doriți să afișați anumite postări sau poate să desfășurați o campanie promoțională, puteți utiliza Revolution Slider pentru a afișa informațiile necesare în partea de sus a paginii de start. Această temă este realizată cu cod HTML5 și CSS 3 de înaltă calitate, ceea ce o face foarte utilă în ceea ce privește un impuls SEO.

Artrium | Agenție Creative și Web Studio Tema WordPress

Artrium | Agenție Creative și Web Studio Tema WordPress

Artium este o temă WordPress profesională curată pentru o reprezentare extraordinară a unui proiect creativ. Chiar dacă are un design destul de curat și minimal, există atât de multe elemente frumoase care vor face site-ul tău să arate atractiv și atrăgător. Puteți folosi această temă pentru orice redare a conținutului, deoarece un cadru puternic o va gestiona. Tema Artrium este o garanție a suportului pentru toate tipurile de publicații. Datorită WPBakery Page Builder, puteți nu numai să schimbați aspectul paginilor out-of-the-box, ci și să creați machete personalizate de la zero, fără a atinge o linie de cod. Artrium este o temă WordPress de 5 stele care vă va ajuta la eficiența site-ului dvs.

Marcell | Peste 20 de aspecte, blog personal cu mai multe concepte și temă WordPress pentru revistă

Marcell | Peste 20 de aspecte, blog personal cu mai multe concepte și temă WordPress pentru revistă

Una dintre cele mai versatile opțiuni de pe piața WordPress este gata să vă servească. Tema Marcell nu este doar o temă WordPress flexibilă, ci și bogată în funcții, care vine cu zeci de machete gata de utilizare. În afară de asta, este livrat cu Elementor Page Builder, care are o interfață ușor de utilizat prin glisare și plasare pe care oricine o poate gestiona. În plus, sunt incluse opțiuni avansate de meniu. Puteți să vă completați meniul cu imagini, pictograme, să utilizați poziționarea meniului de sus și meniul pop-up. Doar un clic vă împiedică să lansați un blog remarcabil cu această temă minunată multifuncțională WordPress.

mami | Tema WordPress pentru blogul sarcinii și maternității

mami | Tema WordPress pentru blogul sarcinii și maternității

Unele teme necesită o abordare specifică chiar și la lansarea unui site web. Maternitatea este o astfel de temă și dacă doriți să acoperiți sarcina și maternitatea pe blogul dvs., atunci ar trebui să cumpărați această temă WordPress. Mamita este eleganta si dulce. Tema are fundaluri superbe cu efect Parallax și 2 glisoare prietenoase pentru dispozitive mobile pentru a seta cea mai fluidă navigare pe site. Mami îți oferă mult spațiu pentru creativitate, cu un generator de pagini prin glisare și plasare și peste 750 de opțiuni de personalizare. Tema Mami este cea care impresionează vizitatorii cu flexibilitatea și utilitatea site-ului web, așa că ar trebui să verificați versiunea sa demo acum.