Cele mai populare 33 de teme pentru paginile de destinație WordPress

Bine ați venit la lista noastră completă cu cele mai bune teme WordPress drag and drop (testate) folosind Elementor și/sau WPBakery.

Funcționalitatea de glisare și plasare este disponibilă pentru a satisface persoanele care doresc să creeze un site web de calitate fără a angaja un dezvoltator web.

Asta e; trebuie doar să glisați și să plasați (notă: abilitățile mouse-ului sunt necesare!).

Procesul este simplu și vă ajută să economisiți mult timp (fără curbă de învățare).

Vă puteți configura și proiecta instantaneu site-ul web cu precizie și acuratețe (chiar dacă este prima dată).

Bloguri, magazine online, portofolii, site-uri de agenții etc. Totul este posibil.

Bucurați-vă de experiența distractivă a construirii site-ului acum!

Cele mai bune și puternice teme WordPress de tip drag and drop

Jevelin

Jevelin este tema principală drag and drop WordPress care necesită zero cunoștințe de codare și design. Puteți fi complet nou în dezvoltarea web și aveți în continuare oportunitatea de a crea un site web atrăgător pentru afacerea dvs.

Ar putea fi un blog, o pagină de agenție, un site web corporativ, cum ar fi, le puteți face pe toate și apoi unele cu Jevelin.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un demo pre-construit și să trageți și să plasați elemente și componente pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. Încărcați conținutul, editați-l cu textul dvs. și s-ar putea să fiți pregătit să accesați spațiul online.

În plus, puteți utiliza și Slider Revolution convenabil și puteți crea prezentări de diapozitive atrăgătoare cu o metodă similară. Una peste alta, Jevelin este un instrument care vă va ajuta să vă mențineți spațiul web să funcționeze fără probleme în orice moment.

Webify

webify trageți și plasați tema wordpress

Indiferent dacă doriți să creați un blog, o pagină de afaceri mici, un magazin web, un portofoliu online, orice altceva, le puteți crea cu ușurință pe toate cu tema WordPress drag and drop Webify.

Întregul proces este o joacă de copii, rapid și potrivit pentru începători. Chiar trebuie să aveți cunoștințe tehnice zero și să aveți în continuare succes.

La urma urmei, există documentație și o echipă de asistență disponibilă pentru atunci când aveți nevoie de ajutor suplimentar.

În plus, Webify este, de asemenea, dotat cu o serie de alte caracteristici și funcții pentru a vă economisi mult mai mult timp. Nu este nevoie să creați nimic de la zero. Cu toate acestea, metoda drag and drop vă permite să configurați machete personalizate unice pentru prezența dvs. online.

Gillion (articol în tendințe)

Gillion este o temă WordPress de înaltă calitate. Îl obțineți cu peste 15 demonstrații prefabricate grozave pentru reviste, scriere, știri și bloguri. Gillion folosește generatorul de pagini WPBakery și este compatibil cu Bootstrap.

Datorită interfeței sale îmbunătățite, codarea nu este necesară. Gillion are culori nelimitate pentru aspect, multe opțiuni de stil pentru blog și suport RTL. Utilizează un sistem special de marcare impresionant și un glisor pentru blog.

Îl veți obține cu multe stiluri de aspect și vă veți bucura de suport pentru 6 formate diferite de postare. Gillion este bine documentat și susținut de Google Analytics! Încercați acest instrument grozav și vă veți mulțumi mai târziu! Bucurați-vă.

divide

divi-personalizat-wordpress-șablon-afacere

Divi este o temă de site web bine concepută, inteligentă și foarte flexibilă pentru crearea oricărui tip de site web. Această temă are un cadru solid, care este propice pentru a construi o prezență online proeminentă.

Cu Divi, fiecare element al temei tale se adaptează la diferite ecrane, asigurând o experiență de vizionare optimă.

Divi include, de asemenea, peste 100 de machete prefabricate care vă permit să începeți dezvoltarea chiar dacă nu aveți experiență.

Această temă este, de asemenea, foarte populară pentru generatorul de pagini unic, complet funcțional și ușor de utilizat, care permite oamenilor să creeze machete uimitoare de pagină fără a atinge o singură linie de cod.

Generatorul său de pagini glisați și plasați permite utilizatorilor să creeze un site web care atrage atenția fără a fi nevoie să depună mult efort.

De asemenea, alte caracteristici notabile incluse în această temă sunt pagina de pornire personalizabilă, suport video și fundaluri paralaxe, pictograme de bun gust și opțiuni de font și culoare și multe altele. Creează magie cu Divi.

Decodați

uncode-fullscreen-corporate-temă-wordpress

Uncode este o temă WordPress multifuncțională incredibil de creativă și receptivă pentru toate ideile tale.

Această temă este o temă elegantă și elegantă, care a fost creată folosind cele mai noi și mai avansate tehnologii de dezvoltare web disponibile. De la HTML5 clar la CSS3 flexibil și design Bootstrap modular de ultimă generație, precum și tehnologiile AJAX și jQuery: Uncode face totul.

Uncode oferă caracteristicile sale extinse și expansive prin intermediul generatorului de pagini WPBakery intuitiv, fără codare. Vine cu o serie de elemente personalizate, astfel încât să puteți crea site-uri web sofisticate în câteva minute.

Puteți începe cu site-uri web demonstrative și șabloane de pagini realizate de profesioniști sau de la zero cu design-urile și ideile dvs. creative, trăgând și plasând site-ul dvs.

Uncode simplifică munca de dezvoltare și întreținere a unui site web modern și competitiv în absolut orice industrie sau domeniu.

Unicon

Unicon-plan-design-temă-afaceri

Unicon este o temă dezvoltată în mod unic și extins, plină cu un set grozav de instrumente, pluginuri și șabloane de pagină de calitate profesională. Acestea permit Unicon să răspundă fără probleme și fără efort cerințelor și nevoilor site-urilor web la nivel general.

Notă: fără ca webmasterii să scrie o singură linie de cod!

Pentru a realiza acest lucru, Unicon este împachetat împreună cu constructorul WPBakery pentru o experiență simplificată de creare a paginii și peste 50 de elemente dezvoltate intern, personalizabile și flexibile.

Sunt încorporate zeci de coduri scurte la îndemână, ingenioase și care economisesc timp și trebuie doar să glisați și să plasați din orice locație pe orice pagină doriți.

Unicon se potrivește fiecărei capricii tale fără a te rupe vreodată și arată mereu cel mai bine, cu un design de ultimă oră Bootstrap modular receptiv.

Influență

tema wp de rulare

Sway este o altă temă excepțională de drag and drop WordPress împreună cu WPBakery. Este o soluție multifuncțională care vine cu multe (50+) demonstrații cu mai multe concepte pentru a lucra. Rețineți că toate aceste mostre sunt site-uri web complete, așa că puteți conecta și reda.

În plus, Sway acceptă site-uri web cu o singură pagină și mai multe pagini, traduceri, bbPress pentru forumuri și multe altele. Obțineți, de asemenea, documentație extinsă, tutoriale video, acces la comunitatea Facebook și o echipă de asistență prietenoasă.

Duceți-vă prezența online la extrem și creșteți-vă afacerea la noi culmi cu Sway cuprinzător și mereu îmbunătățit.

Turnătorie

turnătorie-polivalentă-temă-wordpress-afaceri-mici

Foundry este o temă WordPress multifuncțională, multi-concept și foarte receptivă. Această temă este o temă realizată cu măiestrie care a fost creată pentru a satisface cerințele webmasterilor din multe industrii.

Creați site-uri web de calitate profesională dintr-o gamă largă de arhetipuri și aplicații la un nivel de calitate care este constant remarcabil în toate elementele.

De asemenea, folosește foarte eficient pluginul de editor flexibil WPBakery drag and drop pentru a pune puterea în mâinile tale. Vă puteți crea site-uri web unice în câteva minute cu zeci de elemente dezvoltate în mod unic.

Atenția acordată detaliilor de la Foundry o face favorită pentru publicul exigent. Încercați Foundry și îmbunătățiți-vă stilul.

etalon

Etalon este o temă multifuncțională WordPress de înaltă calitate. Vine cu o mulțime de demonstrații specializate minunate, care acceptă importul convenabil cu un singur clic (excelent pentru servicii și site-uri de referință).

Este versatil și receptiv, cu compatibilitate completă cu dispozitivul și browserul. Veți obține multe pictograme și fonturi uimitoare pentru a seta un ecran atractiv.

Etalon oferă +30 de elemente de conținut încorporate pentru personalizări și cod curat. De asemenea, zonele pentru widget-uri, anteturi și bare laterale sunt complet personalizabile.

Întregul site va fi pe deplin tradus prin WPML! Etalon a îmbunătățit performanța cu filtre SEO excelente și folosește cadrul Redux. Partajarea rețelelor sociale prin butoane este, de asemenea, activată.

De asemenea, este inclusă o temă pentru copii dacă doriți să duceți personalizarea la nivelul următor. Obțineți acest instrument cool și dinamic, complet documentat și actualizări gratuite pentru viață!

Kallyas

Kallyas este o temă WordPress creativă multifuncțională ingenioasă și receptivă. Această temă vă oferă o platformă puternică și flexibilă pentru a crea site-uri web moderne.

Nu trebuie să scrieți o linie de cod pentru a obține rezultate profesionale. Creatorul vizual sofisticat oferă o modalitate intuitivă de a personaliza totul în site-ul dvs.

Vă puteți crea prezentările de diapozitive cu o mulțime de opțiuni cu Slider Revolution. Cu peste 100 de elemente personalizate de implementat după bunul plac, ceea ce poți face cu Kallyas este nesfârșit. Zeci de demonstrații și șabloane minunate vă permit să începeți cu stil.

Setările uimitoare de personalizare a portofoliului vă permit să vă prezentați produsele cu ușurință. Capacitățile puternice de tranzacționare oferite de platforma WooCommerce vă permit să tranzacționați produsele.

Întreprinderi și profesioniști, bloggeri și corporații, toată lumea poate găsi ceea ce are nevoie la Kallyas.

Pod

bridge drag and drop tema wordpress

Nu aveți nevoie de nicio experiență anterioară de codare și design cu o temă WordPress prin drag and drop. O astfel de temă care vă oferă libertatea pe care o meritați atunci când vine vorba de crearea unui site web este Bridge.

Vă puteți activa mintea creativă la maximum și puteți face lucrurile exact așa cum doriți cu această temă. În pachetul incredibil de masiv de bunătăți, Bridge vine cu 600 de demonstrații, fiecare dintre ele vă va surprinde într-un mod original și unic.

Veți găsi rapid designul dvs. de vis pe care îl puteți îmbunătăți și îmbunătăți în continuare cu detaliile mărcii dvs.

Dar demonstrațiile sunt doar o parte din atuurile cu care Bridge zguduie lumea temelor. De asemenea, include mai multe plugin-uri premium și o serie de alte funcții care vă vor avantaja foarte mult.

Nu contează ce stil de pagină doriți să creați; Bridge este aici pentru a vă ajuta să înțelegeți lucrurile în ansamblu.

Macara

Cei mai buni creatori de teme WordPress drag and drop

Crane este o temă multifuncțională WordPress creată pentru excelență, făcând fiecare proces rapid și ușor.

De asemenea, folosește WPBakery ca generator de pagini, complet integrat și gratuit. Deci nu aveți nevoie de abilități de codare și puteți utiliza funcțiile de glisare și plasare în orice moment. Macaraua este un instrument complex, dar ușor de utilizat.

Această temă WP oferă o mulțime de pagini de pornire pre-proiectate și grafică superbă, cu un mega meniu versatil, care se poate descurca să creeze o navigare de top.

Activitatea de tranzacționare este, de asemenea, o afacere realizată cu pluginul WooCommerce la dispoziția dumneavoastră. În plus, Crane este pregătit pentru widget-uri, oferă bare laterale extrage și are un meniu pentru dispozitive mobile și un antet intuitiv cu opțiuni de glisare.

Chiar și uimitoarea Slider Revolution și Layer Slider sunt opțiuni disponibile pentru un afișaj frumos. Galeriile și fotografiile tale vor oferi cu siguranță un spectacol grozav.

Dacă cauți ceva simplu și flexibil, acesta este pentru tine. Aruncă o privire și încearcă Crane!

Edificarea

uplift-simple-marketing-șablon-pagină-de-destinație

Uplift este o temă corporativă WordPress flexibilă și cu încărcare rapidă. Este proiectat cu puterea de a aborda cele mai complexe sarcini de web design fără probleme.

Pentru a realiza acest lucru, Uplift folosește excelentul generator de pagini Swift pentru a permite utilizatorilor să-și creeze machetele de vis printr-o interfață ușor de utilizat prin glisare și plasare.

Portofoliul său puternic și capabilitățile de afișare, împreună cu efectele sale sofisticate de paralaxă a imaginii și video, îl fac deosebit de potrivit pentru implementare ca temă pentru site-ul unei agenții creative.

Integrarea extensibilă cu WooCommerce înseamnă că Uplift poate funcționa cu ușurință ca un punct de vânzare online pentru produsele și serviciile dvs.

Aveți dreptul să modificați Uplift așa cum doriți și să faceți o diferență instantanee. Este ușor și distractiv!

Compozitor

Composer este un jucător de ligă majoră care oferă funcții multifuncționale în toate felurile. Totul începe cu oricare dintre cele peste 90 de demonstrații uimitoare ale lor!

Composer este foarte eficient și se concentrează pe adaptarea ideilor tale la ceva realist. De asemenea, oferă o compatibilitate uimitoare cu terțe părți pentru a sprijini orice plan nebunesc din capul tău.

Din magazinele cu WooCommerce sau buletine informative și e-mailuri cu Formularul de contact 7, Composer folosește generatorul fără cod WPBakery. Toate acestea astfel încât să puteți personaliza fiecare element fără a sacrifica creativitatea în acest proces.

Composer este un instrument puternic dedicat pentru a vă permite să decideți ce se întâmplă.

Composer are, de asemenea, amestecare nelimitată de culori, peste 20 de variante de antet, portofolii și mega meniuri.

De asemenea, oferă zero cerințe de codare și sute de shortcodes cu care să te joci! Aduceți clienții în buzunar cu buletinul informativ MailChimp și ieșiți acolo! De asemenea, oferă actualizări și îmbunătățiri constante.

Începeți să trageți și să plasați cu Composer!

Avada

avada - temă multifuncțională a paginii de destinație

Tema WordPress Avada ar putea fi cuțitul dvs. elvețian în dezvoltarea site-ului web. Această temă este multifuncțională și include tot ce aveți nevoie pentru a crea un site web.

Cu Avada, puteți importa oricare dintre demonstrațiile concepute profesional ale temei printr-un clic pe un buton. Oferă machete nelimitate perfecte pentru oricare dintre proiectele dvs.

Are un panou avansat de opțiuni tematice cu caracteristici uimitoare care vă permit să vă creați site-ul web fără codare.

Cadrul său flexibil este alimentat de pluginul Fusion Core, care include un set fantastic de instrumente precum Fusion Builder, Shortcode Generator, Mega Menu, Fusion Slider și multe altele.

De asemenea, obțineți mai multe aspecte pentru antetul, paginile, blogul și portofoliul dvs., oferindu-vă flexibilitate maximă pe site.

Această temă este compatibilă cu pluginul WooCommerce pentru a facilita comercializarea produselor sau serviciilor dvs. online. Această temă este, de asemenea, compatibilă cu bbPress, astfel încât să puteți configura un forum cu ușurință.

Avada este complet optimizat SEO și construit cu cod detaliat și bine structurat pentru a asigura o experiență fără probleme.

LeadEngine

LeadEngine este o temă multifuncțională WordPress completă, flexibilă și receptivă.

De la liber profesioniști la agenții creative, digitale, industriale, medicale, de marketing și multe altele; LeadEngine include peste 30 de demonstrații pentru a se potrivi oricărui scop, afacere, corporație sau comercial.

Peste 200 de blocuri de conținut personalizate vă permit să implementați funcții extraordinare și personalizabile. Pregătit pentru comerțul electronic, LeadEngine include șabloane funcționale de magazine pentru a vă comercializa produsele.

Premium Slider Revolution menține vizitatorii implicați cu cel mai bun conținut prezentat. Animațiile și tranzițiile fluide oferă o experiență de navigare convingătoare.

Prezintă-ți echipa, discută planurile de preț și pachetele de servicii. Creați buletine informative cu abonament și discutați cu publicul dvs. prin bloguri personalizate.

Du-ți proiectele la nivelul următor cu LeadEngine!

X

x subiect cel mai popular subiect

X este o temă WordPress inovatoare și multifuncțională pe care o puteți folosi pentru orice site web. Această temă răspunde pe deplin la diferite dimensiuni de ecran și este optimizată pentru afișaje retină.

Această temă este perfectă pentru afacerea, portofoliul, blogul personal sau site-ul web al agenției de creație. Generatorul de pagini drag and drop permite utilizatorilor să creeze instantaneu pagini nelimitate și cu design unic.

Schimbați rapid aspectul site-ului dvs. utilizând interfața sa uimitoare asemănătoare aplicației.

De asemenea, această temă este plină cu cele mai bune funcții și instrumente de care veți avea nevoie pentru a vă construi site-ul web.

X include o mulțime de coduri scurte pentru a vă ajuta să faceți treaba mai repede.

Este compatibil cu pluginurile bbPress și BuddyPress, astfel încât să puteți crea o pagină de comunitate pe site-ul dvs. web.

Alte caracteristici excelente includ: Fonturi Google, Formular de contact 7 și Formulare Gravity pentru configurarea rapidă a formularelor, fișiere PSD, cod curat, iLightBox, Slider Revolution, buton de distribuire socială și multe altele.

Intrebarea

problema trageți și plasați tema wordpress

Problema este o temă WordPress drag and drop, alimentată de epicul WPBakery. Puteți crea o versiune personalizată a instrumentului fără a sparge o picătură de transpirație.

La urma urmei, nu veți mai avea de-a face cu codul, niciodată! Dar acesta este doar începutul tuturor deliciilor și facilităților spectaculoase pe care The Issue ți le rezervă. Nu numai că, cu actualizări frecvente, vă puteți aștepta întotdeauna la lansarea de materiale noi pentru confortul dvs.

Când vine vorba de crearea unei reviste online, The Issue este una dintre cele mai avansate soluții pe care le puteți obține pe piață astăzi. Chiar ai nevoie de un singur instrument, iar restul devin istorie.

Acest instrument unic este The Issue, care se ocupă de totul până la ultimul detaliu al unei reviste online impresionante.

Avantaj

avantajul temei wordpress trageți și plasați

Avantage este o temă WordPress completă cu drag and drop, care se potrivește tuturor tipurilor de intenții de consultanță în afaceri. Există 8 demonstrații ingenioase disponibile pentru afaceri, marketing, consultanță financiară, precum și pentru resurse umane și contabili.

Puteți extinde cu ușurință capacitățile Avantage folosind Bold Builder. Toată lumea profită din plin de această soluție modernă și sofisticată fără îndoială. Nu este necesară nicio experiență în crearea paginilor când îți faci treaba cu impresionantul Avantage.

Nouă stiluri de antet predefinite, efecte de paralaxă, subsol personalizabil, tranziții fluide, prețuri, bare de progres și adăugarea unui magazin online sunt câteva dintre specialitățile pe care le puteți accesa.

Avantage este o afacere serioasă când vine vorba de configurarea unei prezențe online avansate pentru afacerea dvs.

Ryse

ryes drag and drop tema wordpress

Pentru agenții de marketing și agenții de marketing, Ryse este tema WordPress extraordinar de versatilă și receptivă. De fapt, vine cu puternicul generator de pagini Elementor, oferindu-vă libertate creativă completă.

Puteți găsi cu ușurință aspectul perfect pentru proiectul dvs. cu 20 de exemple de pagini de pornire și multe altele care urmează. Cu toate acestea, nu este nevoie de codare pentru a îmbunătăți și a modifica aspectul implicit al lui Ryse după bunul plac.

Colecția de caracteristici este foarte extinsă când vorbim despre Ryse. Acestea fiind spuse, puteți aborda cu încredere crearea exactă a paginii pe care o doriți, deoarece instrumentul nu pierde nimic.

Unele dintre delicii includ layout-uri de blog, tone de pagini interioare, butoane înapoi în sus, animații de defilare, navigare lipicioasă, ce vrei! Duceți lucrurile la niveluri extreme de progres cu Ryse și faceți o diferență imediată.

Energice

temă wordpress energică

Cu o colecție de peste 30 de concepte, Brisk este cu adevărat o temă multifuncțională WordPress. Puteți crea aproape orice site web de afaceri cu el, dar acesta este doar începutul.

Datorită tehnicii drag and drop, puteți trece dincolo de posibilitățile predeterminate. Această metodă deblochează opțiuni și oportunități nelimitate. Cu alte cuvinte, Brisk vă permite să vă construiți site-ul web de vis fără a transpira.

O mulțime de elemente suplimentare de pagină și blocuri de construcție, antet lipicios, încărcare de conținut cu mouse-ul, animații și butonul înapoi în sus, totul face parte din Brisk. În cele din urmă, dacă aveți nevoie vreodată de ajutor suplimentar, vă rugăm să contactați echipa prietenoasă de la Brisk.

Softek

tema softek wordpress

Softek este o temă WordPress drag and drop pentru software și soluții IT. Acesta acoperă toate aspectele și elementele de pagină necesare pentru a începe să lucreze imediat pe site-ul dvs. web.

De asemenea, nu este nevoie să vă abțineți cu modificări și îmbunătățiri; Softek este combinat cu generatorul de pagini Elementor pentru o experiență fără cod.

Softek este un instrument ideal pentru toată lumea, permițându-vă să creați o prezență solidă de afaceri pe Internet. Instrumentul folosește, de asemenea, doar cele mai recente tehnologii, asigurându-se că site-ul dvs. web funcționează excelent pe toate dispozitivele și platformele. Puteți chiar introduce blog și secțiuni de comerț electronic dacă doriți.

Bum!

Avion de hartie

avion de hârtie tema wordpress

Paper Plane este o temă de blog foarte originală, care te va diferenția de restul. Având în vedere asta, dacă nu vrei să urmezi stilul tradițional de blogging, ar fi bine să te uiți în Paper Plane chiar acum.

Include 6 demonstrații frumoase cu o colecție de 80 de ilustrații frumoase, care vor contribui la condimentarea experienței generale pe blog.

O altă caracteristică interesantă a Paper Plane este comutatorul modului întunecat; totusi, mai sunt multe. Suportul AMP, încărcarea leneșă, fundalurile video, animațiile captivante și căutarea live sunt câteva dintre extrasele care merită menționate.

Zemen

zemen trageți și plasați tema wordpress

Numai pentru companii, Zemen este tema WordPress multifuncțională cu tehnologie convenabilă de glisare și plasare. Acest lucru vă permite doar să fiți cât de creativ doriți cu designul web și să evitați să atingeți codul.

Indiferent de serviciile pe care le oferi, le poți afișa și promova frumos cu ajutorul uimitoarelor Zemen. Cu o selecție de demonstrații de top, Slider Revolution, King Composer, documentație cuprinzătoare și alte bunătăți, vă puteți apropia confortabil de construirea acelui site atât de necesar.

Indiferent cât de sălbatică este mintea ta creativă, Zemen este pregătit pentru orice provocare. Te vei distra începând proiectul tău cu stil și aducând ceva nou în lume.

Înfășurați

înfold - trageți și plasați tema wordpress

Enfold este o temă frumoasă și bine concepută, care vă permite să creați un site web care atrage atenția în cel mai scurt timp.

Este pe deplin receptiv și rulează fără probleme pe diferite ecrane, astfel încât toți vizitatorii dvs. țintă să vă poată accesa site-ul web, indiferent de dispozitivul pe care îl preferă.

Puteți alege dintre peste 20 de skinuri prefabricate, pe care le puteți edita din mers din panoul de administrare al temei.

Enfold include, de asemenea, funcții tematice interactive complet funcționale, cum ar fi prezentări de diapozitive, galerii, file și comutări pentru a vă ajuta să vă evidențiați produsele sau serviciile.

Tema oferă opțiuni avansate de tipografie, funcții uimitoare de antet, acceptă diverse formate de postare, pagini de portofoliu nesfârșite, crearea de formulare de contact, căutare instantanee Ajax și multe altele.

În plus, integrarea WooCommerce de la Enfold îl face o alegere ideală pentru construirea unui site web de comerț electronic.

Puteți face totul cu Enfold.

BeTheme

temă wordpress multiconcept betheme

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress cu aspect elegant și profesional pentru site-ul dvs., BeTheme este alegerea perfectă pentru dvs. Această temă este bine dezvoltată, dar ușor de instalat și personalizat pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Vine cu toate pluginurile și suportul de care aveți nevoie pentru a construi un site web de top.

BeTheme include un efect de paralaxă neted de care puteți profita pentru a crea o primă impresie impresionantă.

Cu BeTheme, nu trebuie să vă simțiți restricționați atunci când vă proiectați site-ul web, deoarece este construit cu un cadru receptiv și flexibil. Muffin Builder este de mare ajutor pentru persoanele care nu au cunoștințe de codare.

Tema are efecte de animație uimitoare de intrare care adaugă atractivitate aspectului general al site-ului dvs. Include un mod de întreținere în cazul în care site-ul dvs. nu este pregătit pentru webcasting din cauza unei reproiectări.

De asemenea, această temă este compatibilă cu pluginul WooCommerce care vă permite să integrați rapid un magazin online.

De ieșire

salient - temă modernă de afaceri locale

Salient este o temă elegantă, potrivită pentru freelanceri, fotografi, ilustratori și alte tipuri creative care doresc să-și prezinte munca cu un portofoliu online.

De asemenea, creatorii au făcut ca această temă să funcționeze bine cu dispozitivele compatibile cu retina, asigurând o experiență de vizionare uimitoare.

Designul său avansat de aspect vă oferă libertatea de a crea un site web care să se potrivească mărcii dvs. sau identității corporative.

Faceți site-ul dvs. să arate primitor și invitant folosind glisorul paralax al temei, care vă oferă posibilitatea de a afișa conținutul prezentat pe pagina de pornire a site-ului dvs.

Tema WordPress Salient oferă opțiuni de temă extinse, suport WooCommerce, generator de coduri scurte, peste 350 de șabloane, portofoliu sortabil și multe altele. O poți face cu Salient!

Vulpea

thefox - temă corporativă modernă

TheFox este o temă WordPress ușor de utilizat, integrată cu funcționalitate drag and drop pentru a dezvolta un site web interactiv și profesional. (Îmbunătățiți brandul online în mod eficient!)

Această temă vine din cutie cu peste 30 de demonstrații de site pe care le puteți folosi cu un singur clic. De asemenea, puteți personaliza orice afișaj cu ajutorul constructorului WPBakery.

De asemenea, include mai mult de 250 de aspecte personalizabile pentru a face site-ul dvs. să arate unic și atractiv.

TheFox oferă opțiuni nelimitate de design și stil. Modulele personalizate ale acestei teme vă permit să organizați imediat elementele temei folosind funcționalitatea de glisare și plasare.

Încă un lucru care face ca această temă să iasă în evidență față de concurență este asistența de vârf și grija pentru clienți.

TheFox este o temă foarte flexibilă și intuitivă pentru întreprinderile mici, agenții, reviste online și multe altele.

Total

temă wordpress total business

Vizitatorii dvs. vor beneficia de o experiență excelentă de utilizator de fiecare dată când vă vizitează site-ul web cu Total.

Creatorii au combinat această temă cu un editor simplu de glisare și plasare alimentat de WPBakery pentru a crea pagini rapid și ușor. De asemenea, puteți reproiecta și personaliza fiecare zonă a acestei teme pentru a se potrivi nevoilor dvs. de branding.

Panoul său tematic inteligent și ușor de utilizat vă ajută să modificați elementele de bază ale temei, cum ar fi culorile, lățimile containerelor, dimensiunile decupării imaginilor și multe altele.

În plus, are încorporate tipuri de postări personalizate pentru portofolii, mărturii și personal pentru a vă ajuta să adăugați și să gestionați conținutul fără probleme. În plus, Total vine și cu două dintre cele mai bune glisoare premium disponibile, LayerSlider și Slider Revolution pentru a crea prezentări de diapozitive uimitoare ca un campion.

În plus, Total acceptă și pluginul WooCommerce pentru a afișa și vinde produse pe site-ul tău. Totalul este total uimitor!

Stockholm

Stockholm - temă minimală de afaceri locale

Tema WordPress Stockholm este o temă cu mai multe concepte pe care o puteți folosi pentru orice tip de site web.

Dezvoltatorii au creat această temă cu un design fluid care se adaptează fără probleme la diferite ecrane. Tema oferă, de asemenea, opțiuni de culoare nesfârșite, tone de opțiuni de aspect și stil care vă permit să vă deosebiți marca de concurenți.

În plus, tema include un generator de pagini sofisticat prin glisare și plasare, care facilitează crearea paginilor.

De asemenea, include un glisor pentru imagine/video paralax pe care îl puteți folosi pentru a atrage atenția vizitatorului. Stockholm oferă utilizatorilor nenumărate opțiuni de aranjare a zonei de antet și titlu pentru a vă ajuta să vă prezentați marca cu stil.

Tema are, de asemenea, un meniu personalizat, acceptă mai multe formate de postări personalizate și un panou de administrare avansat unde puteți modifica anumite elemente de design din tema dvs.

În cele din urmă, este compatibil cu pluginul WooCommerce pentru a crea și gestiona rapid magazinul dvs. online.

wp-seo

seo wp - temă social media

SEO WP Theme este o temă avansată dezvoltată pentru agențiile de marketing digital și companiile SEO.

Creatorii au combinat această temă cu cele mai bune funcții și plugin-uri necesare pentru a configura un site web. Fiecare aspect al acestei teme arată clar și perfect pentru pixeli, chiar și pe dispozitivele cu ecrane Retina.

Funcția uimitoare de glisare și plasare vă permite să creați și să editați pagini personalizate cu combinații nelimitate de aspect pe front-end-ul site-ului dvs. (Vedeți toate modificările pe care le faceți instantaneu.)

Vine cu un plugin special de mega meniu care vă permite să produceți meniuri drop-down receptive care cu siguranță vor îmbunătăți experiența utilizatorului.

De asemenea, această temă vine cu lățime completă și aspect de pagină cu casete cu opțiuni avansate de fundal. În plus, oferă stiluri nelimitate pentru antet și subsol, opțiuni infinite de culoare, setări avansate de tipografie, peste 20 de widget-uri personalizate, bare laterale nelimitate și multe altele.

cel7

the7 - temă wordpress inspirată de iOS9

The7 este o temă WordPress multifuncțională și avansată de tip drag and drop, cu un design de aspect receptiv.

Culorile vibrante și stilul transparent strălucitor al temei vă fac pagina de pornire vizibilă și atractivă. În plus, The7 se potrivește și se redimensionează perfect pe toate dispozitivele și arată uimitor de frumos pe ecranele pregătite pentru retină.

În plus, include instrumente puternice de personalizare a temei care vă permit să editați aspectul temei pentru a se potrivi nevoilor dvs. de afaceri.

De asemenea, dezvoltatorii au împachetat această temă cu plugin-uri premium precum Layer Slider, Slider Revolution, WPBakery page builder și Go Pricing Tables.

În cele din urmă, oferă opțiuni nelimitate de layout pentru blog, portofoliu și galerie, este compatibil cu pluginul WooCommerce și vine cu alte caracteristici de design elegant.

Oshine

oshine - temă agenție de creație pe o pagină

Oshine este o temă WordPress uimitoare și ingenioasă, multi-design și versatilă. Această temă răspunde ușor la diferite ecrane și funcționează pe toate dispozitivele moderne, de la desktop-uri până la smartphone-uri.

Această temă este, de asemenea, o combinație de design fin și funcționalitate.

Vine cu aspecte unice și un generator de pagini personalizat cu drag and drop pentru a vă ajuta să vă configurați rapid site-ul.

Vă permite să adăugați secțiuni de paralaxă și fundal video la tema dvs. pentru a îmbunătăți atractivitatea vizuală a site-ului dvs. Oshine are, de asemenea, un panou de opțiuni avansate care vă permite să controlați fiecare parte a temei.

Puteți modifica tema pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs.

Această temă oferă, de asemenea, stiluri de portofoliu nelimitate, portofolii individuale infinite, glisor principal, peste 50 de coduri scurte și 8 aspecte de blog. De asemenea, este compatibil cu pluginurile WooCommerce și WPML. Oshine face site-ul tău să strălucească!