Cele mai bune 12 teme WordPress de streaming live din 2022

Ar trebui să alegeți dintre cele mai bune teme WordPress live streaming dacă doriți să vă împărtășiți fluxurile live online (și să aveți control deplin asupra acestora).

Căutarea s-a încheiat. Am făcut toate testele necesare și am încercat să alegem subiecte pentru diverse nișe.

Streaming video în direct este util pentru promoții de servicii, cursuri online, biserici, anunțuri live, meciuri și multe altele. (O strategie excelentă pentru a crea HYPE!)

Din fericire, nu trebuie să aveți experiență tehnologică pentru a vă construi platforma.

Vă veți începe proiectul rapid și eficient cu selecțiile noastre atent organizate.

Începeți să transmiteți în direct evenimentul dvs. fără a fi nevoie să atingeți coduri cu doar câteva clicuri.

Iată primele 12 teme!

Cele mai bune teme WordPress Live Streaming

Bun joc

Goodgame WordPress Live Streaming Theme

Indiferent dacă doriți să transmiteți în flux jocuri video, tutoriale, să predați o clasă etc., Goodgame este cea mai bună alegere pentru o temă de streaming live WordPress. De asemenea, puteți crea cu ușurință o comunitate de jocuri datorită integrării bbPress.

Goodgame oferă integrare cu Twitch.tv, deoarece conține un bloc special care vă permite să extrageți conținut direct de pe platformă. Vă ajută să afișați fluxurile de jocuri live, arhiva video și starea online/offline chiar pe site-ul dvs. web.

O altă caracteristică impresionantă este capacitatea sa de a încorpora videoclipuri YouTube sau Vimeo pe care le puteți seta să le reda automat.

Pentru a genera bani cu site-ul dvs., Goodgame are funcții extinse pentru a insera reclame în antet, bare laterale, postări și diferite locuri de diferite dimensiuni.

Nu numai că îți construiești credibilitate, dar poți și să faci profit.

Credința Speranță

Faith & Hope WordPress Live Streaming Tema

Dacă aveți nevoie de o temă pentru proiectul site-ului web al bisericii, ar trebui să verificați Faith & Hope.

Este o temă WordPress modernă pentru biserici și religii, construită cu un design curat și proaspăt. Această temă are un plugin Calendar de evenimente care vă permite să creați și să gestionați evenimente viitoare, cum ar fi tabere de vară, streaming live, predici, închinari și multe altele.

Faith & Hope are, de asemenea, 4 variante de pagină de pornire prefabricate și multe alte pagini gata de utilizare.

Această temă este pe deplin compatibilă cu generatorul de pagini WPBakery pentru a combina elemente folosind drag and drop.

Este mai ușor să organizați conținutul site-ului dvs. fără a fi nevoie să angajați un expert prin intermediul unui constructor. Și cu compatibilitatea sa cu WooCommerce, să decizi să-ți transformi site-ul într-un magazin de literatură creștină, magazin de cadouri și alte produse conexe este o sarcină foarte simplă.

Dacă doriți să primiți donații de la oameni amabili, îl puteți implementa cu ușurință, deoarece Faith & Hope integrează pluginul pentru donații ThemeRex.

PixieHuge

Pixiehuge WordPress Live Streaming Theme

PixieHuge este o temă de joc esports ideală pentru clanuri și organizații. Utilizează cele mai recente standarde de design, împreună cu funcționalitățile puternice și caracteristicile esențiale ale unui site web de streaming live.

Această temă oferă echipe și jucători nelimitat, o afișare frumoasă de sponsori pentru promoții, streamuri live și urmărirea meciurilor.

Cu PixieHuge, puteți personaliza culorile pentru a se potrivi nevoilor dvs. sau pentru a utiliza schema de culori a companiei dvs. De asemenea, această temă de streaming live WordPress vă permite să gestionați cu ușurință secțiuni/conținut în funcție de preferințele dvs.

PixieHuge integrează platformele Twitch, Mixer și YouTube pentru a oferi fluxuri live pe site-ul său.

De asemenea, compatibilitatea sa cu WooCommerce vă permite să vindeți diferite lucruri chiar din pagina dvs. De asemenea, acceptă bbPress pentru a crea forumuri sigure și deblocate pe site-ul dvs. web.

biserica inteleapta

Wise Church WordPress Live Streaming Theme

Organizațiile nonprofit pot beneficia foarte mult de serviciile de streaming live pentru a-și extinde acoperirea. Iată Wise Church, o temă polivalentă care oferă oportunități grozave pentru site-ul web al bisericii tale.

Punctul forte al Wise Church este caracteristicile sale de streaming live și chat live.

În special, Wise Church integrează playerul HLS, programul, suportul și ghidul pentru ca utilizatorii să urmărească fluxul live. Această temă conține, de asemenea, un temporizator cu numărătoare inversă și o funcție de reconectare automată atunci când apar întreruperi în timpul streamingului.

Wise Church folosește o interfață receptivă pentru a se asigura că toată lumea se poate bucura de predici de pe orice dispozitiv.

Wise Church integrează și pluginul Give Donation pentru a gestiona donațiile online. Alte plugin-uri încorporate în temă includ WooCommerce pentru un magazin online frumos și bbPress pentru a crea forumuri minunate.

Vayvo

Vayvo WordPress Live Streaming Theme

Streamingul live este un canal extrem de puternic pentru a oferi implicarea utilizatorilor în timp real. Trebuie să verificați Vayvo dacă doriți să obțineți rezultate grozave. (Toți facem!)

Este o temă WordPress live streaming și apartenență cu funcții excelente și inovatoare pentru a rula și gestiona un site web de streaming live. Cu Vayvo, vă puteți crea paginile site-ului cu ușurință folosind generatorul de pagini Elementor.

Și ce este mai mult?

Vayvo integrează pluginul ARMember Membership pentru a vinde abonamente WordPress, a gestiona pluginuri de înregistrare a utilizatorilor și multe altele, cu 0 cunoștințe de programare.

Puteți restricționa cu ușurință accesul la pagini sau la întregul site web cu instrumentele sale de restricție de conținut încorporate

De asemenea, această temă acceptă pluginuri de elemente îmbunătățite pentru a crea glisoare, hărți și ferestre pop-up.

Dacă membrii doresc să adauge evaluări, pot face acest lucru, inclusiv recenzii detaliate. Vayvo este gata să ducă lucrurile la următorul nivel.

StreamLab

streamlab wordpress temă de streaming live

Streamlab este o temă de streaming video WordPress frumos concepută, care va atrage atenția tuturor încă de la început. Este un instrument cu multe caracteristici utile și machete de pagină predefinite pentru o execuție rapidă a site-ului.

Puteți rămâne cu versiunea ieșită din cutie, dar puteți și proiecta Streamlab după bunul plac.

Unele dintre funcții sunt abonamente plătite, peste 10 blocuri de șabloane, Elementor, listă de dorințe, meniu lipicios și tranziții fluide ale paginilor, pentru a numi câteva.

De asemenea, aveți o documentație extinsă și acces la echipa de asistență pentru ajutor suplimentar.

Streamit

Transmiteți în flux tema de streaming live wordpress

Streamit este o temă de streaming live WordPress care este perfectă atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Să recunoaștem, acest instrument nu vă va cere niciodată abilități de codare, așa că știți cât de distractiv va fi să vă construiți platforma de streaming.

Designul lui Streamit este pregătit pentru mobil și compatibil cu browsere încrucișate, precum și în ton cu limbile RTL. Planurile de abonament, aspectul paginii din față și din spate, Slick Slider, Formularul de contact 7 și partajarea socială sunt doar câteva dintre punctele importante care vin cu pachetul Streamit.

Mergi de nișă sau mergi general; totul este posibil cu Streamit versatil, flexibil și extensibil.

SKRN

SKRN WordPress Live Streaming Theme

Aveți vreo idee despre cum să condimentați un eveniment viitor? De ce să nu folosiți streamingul live ca parte a marketingului dvs.? Iată SKRN, o temă WordPress pentru aplicația de streaming media pentru crearea și gestionarea unui site web de streaming live.

Această temă vă permite să creați conținut variat și să vindeți prin planuri de abonament. (Testează-i performanța cu o încercare gratuită.)

Pentru a îmbunătăți performanța site-ului, SKRN integrează mai multe plugin-uri WordPress.

Acestea includ pluginul ARMember Membership pentru a crea un sistem de abonament și pluginul Elementor Builder și Boosted Elements pentru a crea cu ușurință pagini și a crea glisoare, hărți, ferestre pop-up și multe altele.

De asemenea, utilizatorilor le va fi mai ușor să revizuiască conținutul cu sistemul său de evaluare video.

În afară de asta, această temă este pe deplin receptivă, astfel încât utilizatorii de telefonie mobilă să vă poată accesa site-ul web și să se bucure de streaming live în orice moment. SKRN este, de asemenea, optimizat SEO pentru a vă ajuta să vă poziționați mai sus pe Google.

PlayerX

PlayerX WordPress Live Streaming Theme

Evenimentele live streaming încurajează publicul țintă să participe la anunțuri, forumuri sau orice eveniment pe care îl găzduiești. Acesta este motivul pentru care trebuie să obțineți cea mai bună temă de streaming live WordPress.

PlayerX este o temă puternică pentru jocuri, sporturi și studiouri de jocuri. Puteți să vă faceți publicitate fluxurilor, să vă enumerați meciurile și să vă prezentați clanul de jocuri.

PlayerX vine cu diverse opțiuni de aspect pentru site-ul dvs. de eSports. Și puteți instala variante de pagină de pornire cu funcția de importare demonstrativă cu un singur clic.

PlayerX are multe coduri scurte și widget-uri care vor îmbunătăți calitatea site-ului dvs. Unele pluginuri WordPress sunt, de asemenea, integrate în temă, inclusiv WPBakery, plugin WooCommerce, Slider Revolution și multe altele.

De asemenea, această temă este compatibilă cu Formularul de contact 7, astfel încât să puteți crea cu ușurință formulare.

Deoarece conține funcționalități de distribuire socială, widgetul de cont Twitter, widgetul de feed Instagram și alte funcții pentru a face conținutul (și site-ul web!) mai ușor de partajat.

pixiebolt

Pixiebolt WordPress Live Streaming Theme

Iată PixieBolt, o temă de joc esports pentru clanuri și organizații. Este conceput pentru echipe mici, organizații mari de sporturi, jucători și alte grupuri similare.

PixieBolt prezintă cele mai recente tendințe de design și elemente premium adaptate nevoilor unei organizații de esports. În plus, PixieBolt le permite utilizatorilor să vizioneze streamuri live, deoarece integrează platformele Twitch, Azubu și Hitbox.

Puteți crea un site web eSport complet funcțional, cu posibilitatea de a adăuga echipe, jucători, sponsori, meciuri, fluxuri și multe altele.

PixieBolt vine cu tutoriale video (de asemenea, suport!) despre cum să configurați un site web în cazul în care aveți nevoie de ajutor. Este compatibil cu bbPress, permițându-vă să creați o secțiune de forum.

De asemenea, este integrat cu pluginul WooCommerce pentru a vinde orice articol de pe site-ul dvs. De asemenea, PixieBolt este plin de spații publicitare pentru reclame.

pixiefreak

PixieFreak WordPress Live Streaming Theme

Iată o altă temă de streaming live WordPress fantastică, inteligentă și inteligentă: PixieFreak. Este o singură temă care poate acoperi toate nevoile eSporturilor și ale jucătorilor.

Deoarece este construit cu pluginul bbPress, este mai ușor să aduni jucători din întreaga lume în comunitatea ta eSports. De asemenea, PixieFreak permite utilizatorilor să urmărească streamuri live pe site-ul lor.

De asemenea, puteți prezenta echipa dvs. de eSports, unde puteți afișa mai mulți jucători, echipe, meciuri și rezultate pentru a vă menține fanii la curent și la curent.

Dacă doriți să vă configurați magazinul și să vindeți articole eSports pe site-ul dvs., nu ar fi deloc o problemă, deoarece tema este complet integrată cu WooCommerce.

Prin urmare, ei au grijă de toate caracteristicile necesare pentru a vă face magazinul funcțional.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la receptivitate, deoarece utilizatorii vă pot accesa fluxurile prin intermediul mobilului sau al altor dispozitive.

Onair2

Onair2 WordPress Live Streaming Theme

Iată o temă de streaming live WordPress uimitoare, utilă și intuitivă: Onair2. Este ideal pentru site-urile web ale posturilor de radio care oferă muzică non-stop, emisiuni radio, programe, podcasturi și multe altele.

Onair2 este pe deplin compatibil cu platformele de streaming majore precum ShoutCAST, IceCast, Radio.io, Airtime și Radionomy. Această temă conține, de asemenea, 3 demonstrații minunate gata de utilizare pentru site-ul web al postului dvs. de radio.

Unele dintre aceste plugin-uri demne de remarcat sunt editorul WPBakery pentru construirea de pagini drag and drop; Slider Revolution pentru a crea glisoare frumoase; QT Places pentru a afișa hărți Google personalizate; și WooCommerce pentru un magazin frumos și funcțional pe site-ul tău.

În afară de asta, Onair2 este compatibil cu pluginul Give Donations pentru a gestiona donațiile online. Pentru gestionarea evenimentelor, această temă acceptă și Calendarul evenimentelor.