75 de șabloane Elementor pentru a personaliza site-ul WordPress

Creatorii de site -uri web au fost în creștere de ceva vreme. Au devenit soluțiile preferate de web design și dezvoltare pentru utilizatorii de toate nivelurile. Cu ajutorul acestuia, puteți aplica fără îngrijorare tot felul de modificări site-ului dvs. web personal sau de afaceri. Creatorii de pagini precum Elementor vă permit să lucrați la tot felul de modificări. Aceasta include tot ceea ce este legat de designul și performanța site-ului dvs. web. În cele mai multe cazuri, nici măcar nu trebuie să aveți abilități speciale de design sau codare pentru a lucra cu site-ul dvs. web. De îndată ce lucrați într-un panou vizual intuitiv, vă personalizați pagina web trăgând și plasând șabloane Elementor.

Ești un mare fan al WordPress și te bucuri de Elementor la fel de mult ca noi?

Atunci te vei bucura de următoarea vitrină. Elementor este cunoscut pentru opțiunile sale avansate de personalizare.

Cu ajutorul acestuia, puteți modifica orice temă WordPress gata făcută și puteți crea proiecte web versatile. Elementor vă permite să vă extindeți site-ul web folosind șabloane și secțiuni.

De îndată ce generatorul de pagini vine în versiune gratuită și premium , puteți extinde performanța giveaway-ului cu instrumente plătite.

Cum să extindeți performanța Elementor Page Builder?

  • De exemplu, puteți lucra cu șabloane Elementor . Acest lucru va adăuga un stil remarcabil paginilor dvs. de destinație și paginilor interne ale site-ului dvs.
  • Folosind seturile de secțiuni Elementor, puteți adăuga glisoare de postare, cronometre pentru numărătoare inversă, galerii și alte elemente pe site-ul dvs.
  • Puteți descărca pachete de șabloane Elementor. Acest lucru vă va oferi libertatea de a face modificări suplimentare site-urilor dvs. web.
Șabloane Elementor Descărcări nelimitate

Ai o idee despre aspectul perfect pentru site-ul tău? Luați în considerare utilizarea următorului generator de pagini Elementor în timpul procesului de personalizare. Aplicarea modificărilor site-ului dvs. este mai ușor decât pare. Nici măcar nu trebuie să angajezi un freelancer sau un studio de web design. Bucurați-vă de proces cu următoarele șabloane pentru Elementor Page Builder.

justicon

Descărcând șablonul pentru generatorul de pagini Justicon Elementor, obțineți o alegere suplimentară de 5 șabloane de pagini de destinație. Folosiți-le pentru avocați și site-uri de avocați.

Picex

Șablonul Picex include un set de 17 secțiuni. Folosiți-le pentru a dezvălui detaliile de preț pe site-ul dvs. Va funcționa bine pentru orice resursă web de servicii de afaceri.

viu

Importați șablonul Vividy pe site-ul dvs. web. Vă puteți îmbunătăți proiectul online cu 10 cadre animate.

Servin

Șablonul Serwin Elementor va adăuga 17 secțiuni de servicii la proiectul dvs. de afaceri. Va funcționa bine pentru multe startup-uri și site-uri web corporative specifice unui subiect.

Vindeca

Șablonul Healthen Elementor oferă un șablon de o singură pagină pentru site-uri web medicale. Folosiți-l pentru a crea o pagină de destinație personalizabilă pentru site-ul dvs. de asistență medicală.

markent

Șablonul de marketing include un pachet de 7 șabloane de pagini de destinație. Va fi util pentru proiectul dvs. de agenție digitală.

blogger

Descărcați Blogster în colecția dvs. de șabloane Elementor. Vă permite să alegeți dintre 10 secțiuni de postare pentru generatorul de pagini Elementor.

hottrip

Hottrip are 6 șabloane personalizabile pentru agenții de turism. Prin intermediul acestui pachet Elementor, puteți adăuga un stil remarcabil proiectului dumneavoastră de agenție de turism.

Wizarro

Wizardro este un set de șabloane de pagini de destinație pentru proiecte de afaceri. Există 5 pagini pe care le puteți personaliza cu generatorul de pagini Elementor.

autoluxe

Șablonul este potrivit pentru proiectele de service și reparații auto. Include un șablon de pagină compatibil cu Elementor.

Towercon

Towercon este un șablon de pagină de destinație cu o singură pagină. Cu o versiune gratuită a Elementor, o puteți ajusta pentru a se potrivi cu afacerea dvs. de arhitectură și construcții.

grandbuild

Grandbuild include un set de 7 pagini pentru generatorul de pagini Elementor. Este potrivit pentru companii de construcții și servicii industriale.

clokerum

Căutați o soluție pentru a adăuga un temporizator de numărătoare inversă pe site-ul dvs.? Folosiți Clokerum în acest scop. Conține un set de 10 secțiuni pe care le puteți edita cu generatorul de pagini.

imagine

Șablonul Imagus vă oferă o selecție de secțiuni de grilă de imagini. 15 elemente ale pachetului sunt potrivite pentru orice proiect bazat pe Elementor.

Convets

Șablonul Convetus Elementor este un set de secțiuni pentru a adăuga glisoare de postare pe blogul tău. Există 14 secțiuni pentru Elementor incluse în pachet.

Martor

Testiz este un set de machete de secțiuni pentru generatorul de pagini Elementor. Există 17 secțiuni pe care le puteți modifica în modul intuitiv drag and drop.

Văile

Vallees este un set de pagini de destinație pentru spa și înfrumusețare. Conține 6 pagini pe care le puteți ajusta cu ajutorul generatorului de pagini Elementor.

campion

Descărcați șablonul Champio și veți primi un set de 5 pagini gata de utilizare. Acest șablon Elementor este o alegere excelentă pentru proiecte legate de sport și fitness.

masterat

Masterity este un șablon de pagină de destinație pe o singură pagină. Utilizați acest design web bazat pe Elementor pentru a adăuga un aspect minimalist proiectului dvs. creativ.

granbils

Granbils este un șablon de pagină de destinație de o pagină. Folosiți-l dacă aveți scopuri industriale, de inginerie și de construcții.

Galatea

Galatea include 5 pagini într-un singur pachet. Acest șablon de generator de pagini Elementor funcționează bine pentru proiecte de sănătate și medicale.

aromatice

Aromico este un șablon Elementor cu o singură pagină. Folosiți-l pentru a crea site-ul web al proiectului salonului spa și centrului de înfrumusețare.

Hostirom

Șablonul Hostirom este un pachet de 5 pagini. Folosiți-le în scopuri de găzduire și servicii de internet.

restul

Datorită stilului rafinat al acestui șablon de pagină de destinație, site-ul dvs. de cafenea și restaurant va avea un stil atractiv.

shootex

Șablonul include o singură pagină de destinație potrivită pentru fotografie și video.

juristilor

Șablonul Juristos are un design curat și simplu. Folosiți-l pentru paginile de destinație pentru avocați și avocați.

RodLift

Șablonul de pagină de destinație RodLift este alcătuit dintr-un singur design. Folosiți-l pentru a edita cu pluginurile Elementor și Jet.

imprezza

Există 5 pagini incluse în șablonul Imprezza Elementor. Are un design modern care face ca proiectul tău creativ să arate uimitor pe orice dispozitiv.

prozaic

Șablonul Prosaica Elementor este un pachet de 5 pagini. Folosiți-le pentru a crea o prezență web remarcabilă pentru portofoliul dvs. de scris.

wayzine

Wayzine este un șablon de o singură pagină potrivit pentru proiecte de pornire. Folosiți-l pentru a promova electronice, călătorii, muzica și alte proiecte.

Labelex

Șablonul include un set de 16 secțiuni. Folosește-l pentru a dezvălui o listă de mărci cu care lucrează compania ta.

Angajat

Arătați-vă membrii echipei pe această pagină de pornire îndrăzneață și atrăgătoare. Aduceți o prezență web mai fiabilă și de încredere pentru afacerea dvs.

Trece

Iată încă un șablon corporativ gata de utilizat pe care îl puteți modifica cu generatorul de pagini Elementor.

Appsin

Utilizați șablonul Appsine pentru a adăuga un stil remarcabil paginii de pornire a aplicațiilor dvs. mobile.

holdbis

Nu reinventați roata atunci când trebuie să creați o pagină de destinație corporativă. Holdbis are tot ce aveți nevoie pentru a vă prezenta ideile și serviciile de afaceri.

Engirem

Aveți nevoie să vă promovați eficient serviciile de întreținere? Utilizați șablonul Engirem pentru o pornire rapidă.

Granbiz

Șablonul Granbiz Elementor are un stil elegant și rafinat. Este potrivit pentru proiecte de afaceri și corporative.

minuscul oraș

Șablonul Tinycity Elementor are un design modern și la modă. Arata bine pe telefoane si tablete. Cu tehnica split screen, vă puteți prezenta lucrările creative în stil complet.

apartament

Appartamo - Șablon imobiliar Jet Elementor

Șablonul Appartamo Elementor este potrivit pentru închirieri de apartamente și proiecte imobiliare. Pachetul include 1 șablon de pagină de destinație. Ajustați-l așa cum doriți cu generatorul de pagini Elementor.

Filmacitatea

După cum sugerează și numele șablonului, acesta este gata de utilizare pentru proiecte video și fotografie. Include 1 șablon de pagină de destinație care face ca proiectul tău creativ să arate uimitor pe toate dispozitivele.

Beneficiu

Șablonul Benefix Elementor este potrivit pentru proiecte de consultanță și financiare. Are un aspect minim pe care îl puteți edita în modul intuitiv drag and drop.

Normous

Șablonul Normous este un aspect cu o singură pagină pentru un proiect de pagină de destinație. Constă în versiunea gratuită a generatorului de pagini Elementor și compatibilitate deplină cu toate pluginurile Jet.

Shotte

Utilizați șablonul pentru generatorul de pagini Shotte Elementor. Vă permite să creați o pagină de pornire atractivă pentru proiectul dvs. de fotografie. Folosește imagini cu lățimea paginii și machete pregătite pentru retină, care fac ca portofoliul tău să arate remarcabil în toate mediile web.

masterbiz

Șablonul Masterbiz Elementor are un stil de design curat și clar. Adaugă un aspect elegant proiectelor corporative. O structură a paginii de destinație ușor de scanat oferă o prezentare completă a conținutului pe toate dispozitivele.

Samplic

Șablonul Samplic conține o versiune gratuită a generatorului de pagini Elementor în pachet. Este potrivit pentru proiecte corporative și comerciale, precum și pentru startup-uri.

graffiti

Cu șablonul Graffis Elementor, puteți adăuga o prezență online creativă și modernă pentru proiectul dvs. web. Stilul întunecat al designului șablonului adaugă o afișare mai vizibilă pentru portofoliul dvs.

Brixton

Cu șablonul Brixtone Jet Elementor, puteți lansa o pagină de destinație a constructorului informativ și utilizabil. Aspectul bazat pe grilă arată minunat pe toate dispozitivele.

Modă

Șablonul Modariny Elementor este o soluție excelentă pentru a începe cu proiecte de design și decorare. Dispune de o tipografie simplă, lizibilă și o ierarhie clară a conținutului. Elementele fantomă adaugă un stil elegant și vibrant șablonului pentru pagina de destinație.

Realitate

Șablonul este potrivit pentru proiecte imobiliare și de rezervare de proprietăți. Are o versiune gratuită a Elementor care vă permite să vă bucurați de dezvoltarea web fără cod. Există, de asemenea, un plugin pentru evenimente încorporat. Folosiți-l pentru a dezvălui programul evenimentelor viitoare.

Mysteryn

Misteryn - Șablon Jet Elementor pentru fotograf

Șablonul de generator de pagini Mysteryn Elementor va funcționa bine pentru paginile de destinație ale studiourilor de fotografie și design. Utilizează imagini cu lățimea paginii. Acest lucru adaugă șablonului o estetică elegantă și uimitoare din punct de vedere vizual.

Studiex

Dacă doriți să informați un public mai larg despre proiectul dvs. educațional, utilizați Studiex ca punct de pornire rapid. Șablonul este alegerea perfectă pentru cursurile IT și site-urile web de învățare online.

Longsdale

Promovează-ți salonul de înfrumusețare folosind o pagină de destinație creată cu șablonul Longsdale. Este gata să gestioneze proiecte bogate în conținut și oferă, de asemenea, o multitudine de imagini de calitate.

triadic

Triadic este o alegere excelentă pentru designul paginii de destinație a unui studio de design creativ. Un design curat și spațios al șablonului vă permite să creați resurse online informative și utilizabile.

Marketz

Vrei să adaugi un aspect excepțional proiectului tău de agenție digitală? Utilizați Marketz ca punct de pornire rapid. Are tot ce aveți nevoie pentru a crea un design uimitor de pagină de destinație fără cod cu Elementor.

Buildom

Șablonul pentru generatorul de pagini Elementor este cea mai bună alegere pentru proiectele de generator de pagini de destinație și de constructor. Designul include toate elementele esențiale necesare pentru a construi o reputație de încredere pentru marca dvs.

Easigo

Șablonul de generator de pagini Easigo Elementor va adăuga un stil curat paginii dvs. de destinație corporative. Are ilustrații desenate manual și pictograme îngrijite care adaugă o notă personalizată proiectului dvs. web.

Hoztan

Luați în considerare utilizarea șablonului Hoztan pentru pagina de pornire a companiei dvs. de găzduire. Versiunea gratuită a Elementor vă oferă posibilitatea de a ajusta toate elementele de design pentru a se potrivi cu orice alt tip de proiect web.

Amuzant

Gracia este un șablon Elementor uimitor și funcțional din punct de vedere vizual pentru proiectele tale de frumusețe și sănătate. Folosind șablonul de pagină de destinație complet editabil, puteți aduce un stil proaspăt și atractiv paginii dvs. de destinație fără cod.

Dragon rosu

Lăsați o comunitate online mai largă să învețe despre dvs. și restaurantul dvs. folosind șablonul pentru generatorul de pagini RedDragon Elementor. Acesta este un șablon de pagină de destinație gata de utilizat pentru proiecte online de cafenele și restaurante.

Imagix

Utilizați șablonul Imagix One Page Elementor pentru proiectul dvs. de portofoliu online. Acesta este, de asemenea, potrivit pentru design web și alte proiecte creative pe care le derulați.

Modazza

Șablonul pentru generatorul de pagini Modazza Elementor este potrivit pentru paginile de destinație moderne ale aplicațiilor. Are un design simplu care vă permite să vă creați pagina de destinație cu un stil mai remarcabil.

Imagine

Dacă este un portofoliu personal sau un studio foto pe care ați dori să-l promovați, șablonul Imagenique Elementor este exact ceea ce aveți nevoie în acest scop.

Jamicore

Iată încă un șablon minunat pentru generatorul de pagini Elementor. Este gata de utilizare pe paginile de destinație de afaceri și corporative. Acesta este un șablon de o pagină îmbunătățit cu funcționalitate de glisare și plasare.

bazclasa

Basiclass este un șablon clasic pentru generatorul de pagini Elementor. Este foarte potrivit pentru proiecte web de afaceri și corporative. Detaliile îngrijite și pictogramele elegante sunt menite să îmbunătățească experiența utilizatorului pe pagina ta.

littos

Șablonul Littos este un șablon de pagină de destinație gata de utilizat pentru startup sau proiectul dvs. personal. Vine încărcat cu funcții puternice și o versiune gratuită a Elementor pentru editare fără griji.

Perfectia

Utilizați șablonul Perfectia pentru proiectele dumneavoastră medicale și de îngrijire a sănătății. Toate elementele șablonului sunt gata pentru a fi modificate cu versiunea gratuită a Elementor.

stick de aplicație

Căutați un șablon de pagină de destinație pentru a vă prezenta publicului aplicația noastră? Utilizați Appstick în acest scop. Acesta este unul dintre acele șabloane Elementor utilizabile care sunt gata să fie modificate cu pluginurile Jet.

Moderix

Șablonul Moderiz are un design minimal și curat. Aceasta este opțiunea ideală pentru crearea paginilor de destinație pentru proiectele agenției tale. Are o structură de aspect curată și bine echilibrată, pe care o puteți modifica cu generatorul de pagini Elementor.

Labrador

Luați în considerare utilizarea șablonului Cottager pentru a adăuga un stil remarcabil și profesional proiectului dumneavoastră imobiliar de lux.

solutt

Solutt este un șablon de o singură pagină. Este potrivit pentru paginile de destinație corporative și comerciale. Tema este gata pentru a fi editată folosind versiunea gratuită a Elementor, fără a fi necesare cunoștințe de codare.

WOD-ul tău

YourWOD este cea mai bună opțiune pentru proiecte web legate de sport. Acesta este unul dintre acele șabloane Elementor care fac ca paginile de destinație ale studiourilor crossfit să arate cu adevărat uimitoare și atractive.

Romanistică

Novelistic este un șablon de o pagină. Folosiți-l pentru a crea o pagină de destinație atractivă pentru portofoliul scriitorului. Datorită schemei de culori închise, șablonul are o prezență web vizibilă și elegantă.

purplex

Utilizați acest șablon de o pagină pentru a crea o pagină de destinație pentru un salon spa sau un studio de înfrumusețare. Are un stil de design curat și clar. Acest lucru facilitează răsfoirea conținutului dvs.

Compozit

Acest șablon are un aspect modern și modern. Cu ajutorul acestuia, puteți crea o pagină de destinație remarcabilă. Este potrivit pentru o conferință IT sau alte evenimente de întâlnire publică.

Tournet

Acest șablon de o singură pagină este potrivit pentru crearea paginilor de destinație ale agențiilor de turism. Folosiți-l pentru a prezenta cele mai populare destinații de călătorie și noile tururi pe care le are de oferit.

Acum, am dori să vorbiți.

Ce șabloane folosiți? De unde cumpărați cele mai multe dintre instrumentele dvs. de web design pentru muncă?