29 de teme WordPress inspirate de Pinterest pentru a crea un blog

Iată lista noastră cu cele mai bune teme WordPress în stil grilă de zidărie pentru noile dvs. bloguri sau site-uri de portofoliu sau dacă doriți să vă reînnoiți site-ul existent.

Toate sunt atât de BOMBĂ încât am ajuns să alegem 32+. (Dar revizuit peste 70!)

Folosirea masoneriei jQuery sau a stilului grid oferă site-ului dvs. un plus de putere care îl diferențiază de portofoliile tipice online. (Te rog nu fi plictisitor).

Unul dintre avantajele utilizării aspectului în stil grilă de zidărie este că vă face site-ul să arate curat și organizat. (Cu atât de puțină muncă).

Prezentați-vă munca în mod elegant și oferiți vizitatorilor o experiență plăcută.

DO. ACEA. STOP. IN AFARA.

Cele mai bune teme WordPress pentru grilă de zidărie

Notă : Masonry este un plugin revoluționar de aspect al grilei pentru jQuery. Pentru o vedere mai clară a modului în care funcționează aspectul zidăriei, considerați-o partea inversă a floaturilor CSS.

În timp ce CSS plutește împinge elementele la stânga sau la dreapta, zidăria mută elementele pe verticală. Așezați fiecare articol în următorul loc deschis de pe grilă, minimizând golurile verticale dintre elementele de înălțime diferită.

Jevelin

jevelin-zidărie-wordpress-blog-temă

Jevelin este o temă multifuncțională premium unică și drăguță WordPress, foarte personalizabilă și foarte intuitivă.

O temă curată concepută pentru webmasteri începători și veterani pentru a obține acces instantaneu la inovații de clasă mondială. Jevelin oferă o funcționalitate perfectă, fără a fi nevoie să scrieți niciun cod, prin interfața de utilizator de administrare vizuală.

Vă pune responsabil de aspectul, aspectul, efectele vizuale și grafice, culorile, animațiile și multe altele ale fiecărui element.

De la glisoare superbe alimentate de Slider Revolution până la carusele fără întreruperi și portofolii care captează atenția într-o varietate de aspecte și stiluri, Jevelin poate face totul.

Jevelin include peste 40 de demonstrații și peste 40 de coduri scurte personalizate care adaugă o cantitate nesfârșită de caracteristici și ingeniozitate site-ului tău. Încercați Jevelin astăzi!

Kalium

kalium-minimal-portfolio-wordpress-website-template

Kalium este un portofoliu creativ multifuncțional WordPress modern și foarte receptiv și o temă pentru magazin online.

Este o soluție de design solidă și robustă pentru webmasterii care nu doresc să aibă probleme de a manipula niciun cod, dar trebuie să creeze site-uri web moderne și sofisticate.

Kalium implementează generatorul de pagini WPBakery pentru a ușura întregul proces de personalizare. Combină metoda drag and drop cu puterea animată și atractivă a pluginurilor Slider Revolution și LayerSlider.

Kalium este construit pe un set ales cu atenție de site-uri web demonstrative uimitoare și pagini șablon, care sunt convenabile și elegante pentru toate tipurile de aplicații și piețe de nișă.

În plus, veți găsi capabilitățile Kalium alimentate de gestionarea flexibilă a stilurilor de grilă, inclusiv cele mai configurabile machete de zidărie de pe piață astăzi. Este capabil să prezinte tot conținutul într-un aspect original și personalizabil.

Gridlove

gridlove-creative-zidarie-stil-grid-tema

Gridlove este o temă WordPress frumoasă, profesionistă și ușor de utilizat pentru rețele de zidărie pentru site-uri de știri și reviste.

Este o soluție excelentă pentru webmasteri cu sau fără experiență de codare, pentru a crea site-uri web uimitoare cu ușurință și eficient. Toată lumea poate implementa un număr de widget-uri și elemente în sute de moduri și combinații diferite.

Gridlove vine cu numeroase funcții unice de publicare care fac ca grilele dvs. de zidărie personalizabile să prindă viață și să vă mențină publicul implicat și distrat.

Flexibilitatea este numele jocului cu Gridlove. Aveți multe opțiuni personalizabile pentru fiecare secțiune a site-ului dvs. (Puteți edita totul!)

Agențiile de design grafic și profesioniștii în creație adoră capacitatea lui Gridlove de a gestiona portofoliul frumos și compatibilitatea completă cu dispozitivele mobile datorită Bootstrap.

Singurătate

singurătate-zidărie-stil-blog-temă-wordpress

Soledad este o temă plină de culoare, vibrantă și dinamică pentru blogurile și reviste WordPress.

O temă excepțional de puternică, care conține peste 220 de pagini demo homebrew pentru peste 6.000 de variante și posibilități.

Oh wow

Asta face din Soledad o temă cu adevărat flexibilă, capabilă să-i împuternicească pe webmasteri de orice nivel să creeze cele mai frumoase și moderne site-uri web de bloguri și reviste.

Suportul nativ al unui aspect puternic al grilei de zidărie vă prezintă conținutul într-un mod fluid, dinamic, care arată și se simte grozav atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile. Este perfect pentru site-uri web vizuale, cum ar fi site-uri web profesionale de fotografie, site-uri de știri, pagini de agregare de conținut și multe altele.

Nu există practic un sfârșit unde Soledad vă poate duce site-ul web cu pluginurile, funcțiile și resursele sale puternice.

Gillion (articol în tendințe)

Gillion este o temă WordPress grozavă pentru reviste și bloguri. Aruncă o privire la toate demonstrațiile lor, bucură-te de uimirea lor și obține-le cu un singur clic.

Are un generator de pagini WPBakery construit cu cadrul Unyson și compatibilitate cu Bootstrap. Cu Gillion, găsești un personalizare live uimitor și opțiuni nelimitate pentru a te juca.

Puteți alege dintre peste 15 demonstrații, le puteți traduce și modifica după cum doriți. Găsiți 6 formate de postare, 12 widget-uri personalizate și glisoare pentru blog.

Gillion are un aspect super receptiv care se adaptează oricărui ecran și browser. (Nu este necesară deloc codificare!) Începeți să vă distrați configurandu-vă pagina cu Gillion și fiți pe drumul spre succesul dvs. binemeritat.

Decodați

grilă de zidărie tema WordPress

Uncode este o temă WordPress impresionantă, prietenoasă pentru dezvoltatori și proiectată inteligent, creativă multifuncțională. O soluție sigură pentru webmasteri de orice origine pentru a produce fără probleme site-uri web profesionale și funcționale într-o gamă largă de aplicații și arhetipuri.

Acest lucru se datorează faptului că Uncode a fost împachetat până la refuz cu tot felul de funcții avansate care economisesc timp, plugin-uri, shortcodes și șabloane de pagină pre-construite.

Uncode poate gestiona atât de multe site-uri și pagini diverse, deoarece Uncode este construit cu tehnologia avansată JavaScript Masonry, care profită la maximum de spațiul dvs. vertical. Produceți site-uri web receptive, care arată întotdeauna cel mai bine, indiferent de dispozitiv, platformă sau dimensiunea ecranului.

Uncode este, de asemenea, plin de site-uri web demonstrative de concept unic, complet decorate cu pagini interioare complete care așteaptă doar conținutul și imaginile de înaltă rezoluție.

Oshine

Oshine este o temă WordPress atrăgătoare din punct de vedere vizual pentru persoanele care apreciază calitatea și consistența. Include un design adaptabil și raționalizat, care cu siguranță va atrage multe vederi.

După instalare, veți beneficia de tutoriale vocale informative. Aceste tutoriale vă vor ghida prin procesul de personalizare și vă vor explica totul în detaliu. Chiar dacă ești nou, poți crea un site competitiv.

Puteți selecta demonstrația preferată – există peste 50 de variante diferite. Demo-urile vă economisesc mult timp, deoarece sunt complet funcționale și gata de funcționare.

Puteți schimba fiecare articol după cum doriți. (De asemenea, puteți previzualiza toate editările pe care le faceți mai întâi.)

Chiar dacă nu sunteți un programator cu experiență, veți găsi toate opțiunile intuitive și ușor de utilizat. Oshine face tot posibilul pentru a găzdui toți clienții, nu doar cei care lucrează în dezvoltarea web.

Stockholm

grilă de zidărie din Stockholm temă wordpress

Stockholm este o temă WordPress grilă de zidărie pe care o puteți folosi pentru o varietate de scopuri diferite. Cu peste 140 de demonstrații din cutie, știți că Stockholm are ceva pentru toată lumea.

Fiecare mostră este super atrăgătoare din punct de vedere vizual, modern și creativ. Pe scurt, dacă doriți să faceți o impresie puternică asupra tuturor vizitatorilor site-ului dvs., Stockholm va face cu siguranță trucul fără încărcătură.

Câștigi momente grozave doar dacă folosești Stockholm așa cum este. Cu toate acestea, WPBakery deschide un nou orizont de posibilități care vă duce prezența online la un alt nivel.

În plus, Stockholm folosește și Slider Revolution, Layer Slider, un importator demonstrativ cu un singur clic, peste 800 de fonturi Google și efect de paralaxă.

Puteți amesteca și potrivi materialul disponibil și puteți configura rapid o pagină.

Norebro

grilă de zidărie norebro temă wordpress

Norebro este o temă WordPress grilă de zidărie pentru agenții și profesioniști creativi. Îți poți comanda rapid look-ul online cu o colecție de peste 30 de demonstrații pre-proiectate.

Veți găsi demonstrații pentru bloguri de modă, restaurante, pagini personale, site-uri corporative și chiar magazine online. Norebro este o temă WordPress multifuncțională implicită care acoperă multe proiecte și afaceri online.

Alte caracteristici utile sunt peste 90 de coduri scurte, pluginuri premium, gata de traducere și actualizări automate.

Aspecte diferite de portofoliu și liste de bloguri, stiluri de antet și meniu și capabilități fantastice de personalizare, Norebro se asigură că aveți totul la îndemână. Afișează-ți lucrările și articolele într-un mod atractiv, astfel încât să nu existe nimeni care să reziste.

Puteți obține rezultate excepționale și atinge orice obiective pe care vi le-ați stabilit atunci când vă construiți planul de afaceri cu Norebro.

Webify

webify grilă de zidărie tema wordpress

Webify este o temă WordPress grozavă grilă de zidărie pe care o puteți folosi pentru toate tipurile de afaceri creative. Dacă sunteți în căutarea unui design web cool pentru a crea un portofoliu online, acum puteți cu Webify.

Veți găsi instantaneu aspectul potrivit pentru nevoile dvs. în pachetul de peste 20 de demonstrații gata de utilizare. Apoi, puteți utiliza versiunea demo predefinită sau o puteți îmbogăți cu stilul dvs. de semnătură. Indiferent ce se potrivește nevoilor dvs., Webify este pregătit pentru orice provocare, asigurându-vă că profitați la maximum de ea.

Desigur, puteți personaliza Webify până la ultimul detaliu. Dar cum? Un lucru este sigur, nu va trebui niciodată să codificați când lucrați cu Webify. Totul se întâmplă vizual printr-un generator de pagini drag and drop la îndemână.

Performanța Webify este, de asemenea, de cea mai bună calitate, creând o primă impresie puternică pentru toți vizitatorii dvs. Faceți-vă locurile de muncă și serviciile disponibile cu Webify astăzi.

Dubla

creativ-dublu-zidărie-site-şablon

TwoFold este o temă superbă și proiectată profesional premium WordPress pentru fotografie pe ecran complet.

O platformă puternică și extrem de versatilă în care webmasterii de orice nivel de experiență pot construi cu ușurință și eficient site-uri web sofisticate de fotografie sau bloguri moderne în câteva minute.

Puteți crea galerii foto uimitoare, puteți prezenta albume uimitoare sau lucrări solo și chiar să asamblați colecții întregi într-o clipă prin sistemul de filtrare încorporat alimentat de AJAX.

Prezentarea imaginilor este o afacere extrem de personalizabilă, cu multe stiluri de design unice și atractive disponibile. Există 3 modele diferite de zidărie disponibile pentru a accelera procesul de construire a site-ului web.

Atinge-ți toate obiectivele vizuale și construiește-ți site-ul web de vis cu TwoFold!

Macara

Teme de grilă WordPress

Crane este o temă multifuncțională WordPress, deoarece este foarte adaptabilă la diferite tipuri de afaceri. Cu Crane, puteți crea cu ușurință site-uri web personale sau corporative.

Puteți chiar să creați bloguri, portofolii sau magazine online. Este flexibil și ușor indiferent pentru cine, chiar dacă ești începător.

Nu este nevoie de un efort special pentru a înțelege setările și ajustările. Crane este platforma ta preferată, cu opțiuni avansate, pagini de portofoliu și un mega meniu.

Pluginurile terță parte includ Slider Revolution și WPBakery page builder. Folosiți-le pentru a vă personaliza postările, diapozitivele sau paginile interioare. În departamentul de blog, primești și listări care oferă diverse stiluri de zidărie.

Macaraua este, de asemenea, ideală pentru vânzare. Folosiți-l pentru a vinde bunuri și servicii digitale sau fizice. Această temă are elementele și instrumentele, iar tu ai imaginația ta!

Fără unchi

notio clean tema portofoliului minim

Filosofia de design a lui Natio este diferită de alte teme WordPress. O animație frumoasă care poate fi accesată de pe orice platformă este unul dintre punctele cheie de vânzare ale Notio.

Generatorul de pagini WPBakery este responsabil pentru configurare, eliminând necesitatea lucrărilor de programare.

Notio își îndeplinește promisiunile de calitate, deoarece vă oferă un serviciu care vă economisește mii de dolari.

Dacă doriți să vă creați propriul magazin online, atunci ar trebui să știți că WooCommerce este singura modalitate fiabilă de a face acest lucru. Vă oferă un mare avantaj, deoarece majoritatea comunității online are încredere în el.

Dacă doriți să vă organizați imaginile în prezentări frumoase, Slider Revolution vă poate ajuta.

Tema este, de asemenea, compatibilă cu WPML, rezultând o pagină pe care o puteți traduce în mai multe limbi. Faceți diferența cu Natio.

A incuraja

cheerup-zidărie-grilă-blog-şablon

CheerUp este o platformă puternică pentru dezvoltarea rapidă și fără întreruperi a soluțiilor de site-uri de blogging pentru orice client, proiect, platformă sau industrie, cu flexibilitate și extindere extraordinare.

Are mii de modele de șabloane unice din care să alegi și site-uri web demonstrative unice pe care să le bazezi pe ale tale.

În plus, această temă este deosebit de potrivită pentru gestionarea machetelor moderne de zidărie atractive și dinamice, cu multe opțiuni de zidărie personalizabile și grilă disponibile pentru a vă juca.

Conținutul și postările tale nu sunt niciodată afișate la fel de atent și deliberat ca pe CheerUp. Veți fi uimit de zecile de opțiuni detaliate de personalizare pentru postări, pagini și galerii pe care le conține.

Fă-l să arate bine cu CheerUp!

Ruki

ruki grilă de zidărie tema wordpress

Ruki este o temă de blog atractivă și unică, cu un aspect al grilei de zidărie. De fapt, poți alege dintre mai multe stiluri de casă diferite, oferindu-ți mai mult decât suficiente opțiuni pentru a-l găsi pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Și din moment ce asta nu ar fi suficient, poți și personaliza Ruki după bunul tău plac.

Unele dintre funcțiile lui Ruki sunt nouă bare laterale, trei stiluri de postare, suport MailChimp, Fonturi Google și pictograme Fontello.

Dacă sunteți gata să începeți să scrieți blog, dar doriți să luați o altă cale, luați în considerare utilizarea minunatului Ruki. Vedeți singuri, mergând la previzualizarea demonstrației live.

Arcmos

temă wordpress grilă de zidărie arcmos

Arcmos este o altă temă WordPress care vă va pune cu ușurință la un cu totul alt nivel. Veți crea cu ușurință un rezultat care va uimi pe toată lumea, inclusiv pe dvs., cu cele 7 aspecte uimitoare ale paginii de pornire și o mulțime de alte aspecte interioare la îndemână.

Pachetul de specialitate conține Elementor, Testimonials, Google Maps, Tabele de prețuri, Carusele, Lightbox și Slideshow. Arcmos nu pierde nimic, ceea ce vă face să remediați totul mai repede decât ați crede că este posibil.

Prezentați-vă pe dvs. sau agenția dvs. pe web în cea mai bună lumină posibilă și ridicați-vă potențialul pe acoperiș: Arcmos este gata să facă diferența.

Pod

grilă pod de zidărie tema wordpress

Bridge este o temă WordPress cu grilă de zidărie multifuncțională pe care o puteți folosi pentru o varietate de proiecte diferite.

În orice caz, cu Bridge, este o garanție că aspectul final va fi de cea mai bună calitate. Chiar dacă utilizați toate design-urile și funcțiile ieșite din cutie, puteți ajunge confortabil la nivelul dezvoltatorilor web profesioniști.

Totuși, puteți, de asemenea, să duceți lucrurile la un nivel nou, sporind designul original cu atingerea dvs. creativă.

Magia temei Bridge este cantitatea de material pe care o are rezervată pentru tine. Doar demonstrații, Bridge câștigă jocul cu o colecție de peste 600.

Alte avantaje includ generatorul de pagini de drag and drop, integrarea în rețelele sociale, animațiile CSS3, optimizarea SEO și compatibilitatea cu plugin-ul WooCommerce, pentru a numi câteva.

Afișează-ți numele și comercializează-ți produsele și serviciile în mod corect cu Bridge.

Hârtii

Paperio este o temă de blog WordPress curată și receptivă. Utilizatorii din toate mediile găsesc în Paperio ceea ce au nevoie pentru a începe să scrie blog astăzi.

Designul creativ este la ordinea zilei cu Paperio. Setările avansate ale temei de administrare transformă Paperio peste cap în câteva minute.

Crearea mărcii și personalizarea experienței de navigare a utilizatorului final este o simplă rapiditate cu Paperio.

Glisoarele superbe de postare oferă conținutului tău cel mai bun expunerea de care are nevoie. 7 demonstrații unice vă ajută să începeți cu Paperio. Stilurile de design impresionante le permit vizitatorilor să vă citească conținutul în condițiile lor.

Aspectele dinamice de zidărie sunt preferatele bloggerilor moderni. Acestea permit vizitatorilor să vă vadă conținutul într-o prezentare ușoară și schimbătoare. Receptiv și prietenos cu dispozitivele mobile, Paperio își adaptează designul de zidărie fiecărui dispozitiv.

Live Customizer vă permite să amestecați și să potriviți conținutul în fața ochilor dvs. pentru a obține rezultatul care vă place cel mai mult. Bucurați-vă!

Werkstatt

Werkstatt este o temă multifuncțională de portofoliu creativ WordPress flexibilă și receptivă. Este o platformă expertă în tehnologie pentru crearea de site-uri web moderne uimitoare care nu necesită abilități de codificare pentru rezultate profesionale.

Cu un proces de proiectare complet vizual, realizarea de pagini personalizate este rapidă și ușoară. (Mulțumim pentru generatorul de pagini WPBakery!)

Conținutul tău va prinde viață, de asemenea, cu animațiile fluide ale lui Werkstatt și cu casetele atractive. Nicio altă temă de pe piață nu are atât de multe configurații de zidărie și portofoliu precum Werkstatt.

Veți găsi nenumărate modalități de a vă prezenta publicului dvs. sau afacerea dvs. Are, de asemenea, integrări inteligente de opțiuni de sunet, astfel încât să vă puteți înfrumuseța paginile.

Cu Werkstatt alături, puteți crea experiențe de navigare elaborate și articulate.

Aruncă o privire la Werkstatt astăzi și lasă-ți latura creativă liberă!

Dragoste si

amory-minimal-fashion-blog-wordpress-website-template

Amory este o temă de blog creativ premium WordPress elegantă și atractivă, modernă și tinerească.

Este un kit sofisticat de creare a site-urilor web, care poate răspunde nevoilor celor mai pretențioși bloggeri și editori profesioniști de reviste online de astăzi.

Crearea propriei declarații vizuale unice ca platformă de blogging personală sau profesională este mai ușor ca niciodată.

Categoriile personalizate, formatele de postare, opțiunile de culoare nelimitate, mai multe stiluri de antet și subsol și integrarea completă a suportului multilingv prin WPML fac din Amory o forță care trebuie luată în considerare în blogging-ul modern.

Monetizarea blogului dvs. Amory este un proces rapid și ușor, cu elemente Google Ad Block special concepute în Composer.

Îmbunătățirile SEO de la baza de cod în sus asigură trafic și accesări maximizate. Fă tot posibilul cu Amory.

magine

imaginați-vă tema wordpress grilă de zidărie

Crearea unui blog de afaceri se întâmplă fulgerător cu Magine. Această temă WordPress grilă de zidărie este o soluție care funcționează fantastic de bine așa cum este.

Cu toate acestea, puteți personaliza instrumentul până la ultimul detaliu cu generatorul de pagini Elementor. Nu, nu trebuie să codificați cu Magine. Elementor este un editor puternic care este foarte prietenos pentru începători.

3 anteturi atractive, Bootstrap 4, bara laterală în afara pânzei, căutarea pe tot ecranul și navigarea lipicioasă transparentă sunt toate produsele care vin cu Magine. De asemenea, tema se adaptează frumos tuturor dispozitivelor, smartphone-urilor, tabletelor și computerelor desktop.

Este, de asemenea, compatibil cu browserele web populare și ecranele retină. Amestecați și potriviți ceea ce este disponibil și obțineți un produs finit care este gata și gata de utilizare fără probleme.

Wow

temă wordpress grilă de zidărie vavo

Pentru fiecare creativ, freelancer și agenție, Vavo este tema WordPress cu o întorsătură distinctă. Dacă vrei să ieși în evidență în rândul maselor, acum poți.

Vavo conține mai multe demonstrații care vă vor ajuta să vă lansați rapid prezența online și să vă deosebească. Și dacă doriți ca Vavo să exerseze direcționarea mărcii dvs., puteți face acest lucru și cu ajutorul generatorului de pagini drag and drop.

În plus, alte delicii includ animații fluide, integrare în rețelele sociale, efecte de paralaxă, fundaluri video și portofoliu filtrabil, printre multe altele.

Cu tutoriale video, documentație și asistență profesională, sunteți sigur că veți rula un site web de top care va depăși cu succes limitele.

Fotografii, agențiile, freelancerii, bloggerii și alți creatori pot beneficia semnificativ de Vavo.

Vulpea

the-fox-minimal-revista-wordpress-theme

Fox este o temă de reviste WordPress incredibil de elegantă și foarte ușor de utilizat.

Puteți crea reviste online impresionante, inteligente și funcționale în câteva minute. Îl obțineți cu funcții avansate unice pentru industria revistelor, care îi fac pe utilizatori și vizitatori să se simtă ca acasă și implicați.

WordPress Live Customizer, extins la peste 1.000 de setări unice și personalizabile, vă permite să creați pagina ideală în doar câteva clicuri.

Unele dintre funcții includ Social Media, Facebook Like Boxes, Postări recomandate, Twitter Feed, Contact Form 7 și multe alte lucruri cu care să te joci. Vulpea este subiectul definitiv al revistelor contemporane de astăzi.

Nimbus

grilă de zidărie nimbus temă wordpress

Nimbo este o temă WordPress cu grilă de zidărie pentru bloguri personale. Designul web al Nimbo este curat, minimal și super elegant, potrivit pentru un utilizator modern. Există 3 pagini de pornire diferite din care puteți alege, precum și o opțiune de a alege machete deschise sau întunecate.

De fapt, Nimbo are o caracteristică live uimitoare pentru a comuta între modurile întuneric și lumina. Oferiți-le cititorilor să folosească stilul care le place cel mai mult și să câștige și mai mulți adepți.

Anteturi diferite, design receptiv, codare perfectă în pixeli, traducere completă în limba rusă inclusă și suport complet pentru zece formate diferite de postare, Nimbo nu este o glumă.

De la ideea inițială până la produsul final, nu va dura mult, datorită Nimbus, bogat în funcții. Documentația pas cu pas este, de asemenea, disponibilă tuturor utilizatorilor pentru un blog și mai ușor.

Voux-ul

Voux ediţie revistei în stil zidărie

Voux este o temă de revistă uimitoare, pregătită pentru retina și foarte receptivă pentru WordPress. Fiecare pagină este complet personalizabilă prin intermediul generatorului de pagini WPBakery, care permite crearea (rapidă!) a site-ului de vis.

Utilizatorii pot căuta cu ușurință în pagina dvs. articole de știri pe măsură ce următorul articol se încarcă pe măsură ce derulează în jos. Această funcție este posibilă prin derulare infinită. Pe lângă articolele de știri, vă puteți afișa galeriile nu numai în stil, ci și pe ecran complet.

El Voux încorporează pluginuri de social media pentru Facebook, Twitter, Google Plus și Pinterest cu datele partajate stocate în WordPress și la fel de vizibile pe backend.

În plus, perioada de cache pentru date și alegerea rețelelor sociale pot fi modificate prin Opțiunile temei. În cele din urmă, tema poate fi vizualizată pe toate dispozitivele fără a lua de la sine calitatea paginii sau a vreunui element.

Pluton

pluto - design frumos al grilei

Pluto este o temă WordPress în stil grilă de zidărie curată și sofisticată pentru bloggeri ocazionali. Dezvoltatorii au creat această temă complet receptivă folosind tehnologia HTML5 și CSS3 curată și validă.

Această temă funcționează eficient pe mobil datorită funcției sale unice pentru modul de citire. Panoul său puternic de opțiuni de administrare vă permite să personalizați diferite aspecte ale temei dvs.

De asemenea, vine cu scaner de coduri QR, funcție de defilare infinită, 8 formate de postare, skinuri pre-construite, opțiune nelimitată de font și culoare, Smart Photo Protection, butoane sociale și multe altele.

De asemenea, servește ca șablon funcțional pentru site-urile de comerț electronic, datorită integrării sale cu WooCommerce. În plus, include și pluginuri utile în valoare de peste 70 USD, cum ar fi UserPro, Mega Main Menu, WPBakery și Premium Private Messaging.

1 pagina

Tema grilă de 1 pagină

1Page este o temă WordPress curată și frumoasă pentru orice nișă și industrie. Este pe deplin receptiv și funcționează bine pe desktop și alte dispozitive mobile.

În plus, această temă de zidărie WordPress este ușor de configurat și gestionat, datorită opțiunilor sale strălucitoare pentru începători.

Opțiunile de postare pe blog includ imagini nelimitate pentru formatul de glisare a galeriei cu funcționalitate de glisare și plasare. De asemenea, vizitatorii se vor bucura să exploreze conținutul site-ului dvs. cu funcția de defilare infinită a temei.

Tema stilului grilă 1Page include, de asemenea, alte funcții uimitoare, cum ar fi bare laterale nelimitate, coduri scurte puternice, widget-uri personalizate, căutare live, navigare pe tabletă și mobil, sistem de revizuire, hartă de etichete și pisici, fragmente Google, culori nelimitate și multe altele.

Lup

Wolf - temă grilă minimalistă

Lobo oferă un nou concept de portofoliu pentru agențiile creative și designeri. Această temă în stil grilă de zidărie este complet receptivă și pregătită pentru retina.

De asemenea, ajută designerii grafici, ilustratorii, fotografi și alți oameni creativi să dezvolte un portofoliu profesional cu fler creativ, cu ușurință!

De asemenea, tema are un generator de module personalizat care vă permite să creați design unic pentru site-uri web în cel mai scurt timp. Profitați din plin de efectul său de paralaxă și de antetul lipicios imersiv unic al Lobo pentru a atrage atenția vizitatorilor sau clienților dvs. vizați.

Lobo este gata să te pună în fața publicului potrivit.