28 de teme sportive WordPress pentru site-uri și echipe 2022

O listă cu cele mai bune teme WordPress pentru sport concepute și dezvoltate pentru reviste de știri sportive, echipe sportive și chiar săli de sport și centre de fitness.

Sportul a devenit parte a culturii noastre și tot mai mulți oameni se implică în ele. Acesta este momentul potrivit pentru a crea site-uri de știri sau un site web pentru o echipă sportivă. De exemplu, joc hochei și odată am creat un site web simplu pentru echipa mea.

Nimic cu adevărat luxos sau altceva, dar a devenit popular și mai mulți oameni s-au alăturat echipei noastre. Am terminat sezonul trecut pe primul loc, mulțumită noilor noștri membri. Astfel am urcat la nivel la o ligă superioară. Toate acestea datorită unui site simplu pe care l-am creat în weekend.

Teme WordPress pentru sporturi profesionale pentru echipe și site-uri de știri

Am făcut deja o listă de teme WordPress pentru săli de sport și centre de fitness, iar această listă o puteți găsi aici. Dorim să arătăm de această dată un set complet diferit de teme special concepute pentru revistele sportive și echipele sportive.

Aceste teme pot fi ajustate pentru a fi utilizate în orice sport individual sau de echipă. Am adunat diverse tipuri de teme și fiecare o va putea găsi pe cea care se potrivește nevoilor sale.

Fără ezitare suplimentară, să aruncăm o privire la cele mai bune teme WordPress pentru sport pentru 2021.

Jevelin

jeveling-antrenor-personal-temă-wordpress

Jevelin este o temă WordPress pentru sport premium elegantă și netedă. Această temă găzduiește un set impresionant de instrumente pentru crearea de site-uri web de afaceri, freelance și personale. Jevelin nu necesită cunoștințe sau experiență anterioară de codare sau dezvoltare. Este nevoie doar de câteva clicuri și ești gata! De asemenea, site-urile web demo, construite cu pagini de conținut interne, accelerează considerabil procesul. Apoi aveți widget-urile, glisoarele și tot ce aveți nevoie pentru a începe și a funcționa. În general, procesul de personalizare a site-ului dvs. Jevelin este super intuitiv și rapid.

Jevelin include pluginul premium Revolution Slider, ușor de utilizat. Folosiți-l pentru a realiza prezentări frumoase și netede și pentru a vă afișa conținutul într-un mod foarte atractiv. Cu siguranță vei găsi combinația potrivită pentru a-ți arăta cele mai bune lucrări în lumina reflectoarelor. În plus, companiile apreciază formularele de contact Jevelin versatile ale Formularului de contact 7, precum și caracteristicile sale de afaceri încorporate, dezvoltate de pluginul WooCommerce. Cu Jevelin alături, orice poate ieși în bine! Încearcă azi!

Kalium

kalium-fitness-wordpress-website-theme

Kalium este o temă de site WordPress creativă ușoară și flexibilă pentru profesioniștii din sport. Această temă oferă utilizatorilor săi toate instrumentele necesare pentru a crea cu ușurință site-uri web extrem de personalizabile, fără a scrie niciun cod. În plus, este, de asemenea, plin cu site-uri web demonstrative cuprinzătoare și practice și șabloane de pagini, de la magazine online la bloguri personalizate, portofolii și pagini specifice și multe altele, cu multe opțiuni de personalizare la îndemână printr-un proces simplu, complet vizual.

Revistele sportive, blogurile sportive și toate site-urile similare legate de sport iubesc Kalium. Asta pentru că vine cu funcții pentru a face brandingul și personalizarea ușoară, încorporând meniuri personalizate, prezentări dinamice LayerSlider, categorii bazate pe AJAX și capabilități WooCommerce, toate într-un singur pachet. Cu Kalium, sute de elemente și opțiuni încorporate în WPBakery Page Builder sunt disponibile pentru implementare și modificare. Imagini de înaltă rezoluție, videoclipuri încorporate sau în timp real cu cele mai recente meciuri, cum ar fi, Kalium se poate descurca. Încearcă acum Kalium!

Gillion (articol în tendințe)

Gillion este o temă WordPress puternică de știri sportive și editorială. Spune-ți poveștile în mod unic cu șapte stiluri diferite (demo). Veți obține WPBakery Page Builder ca generator de pagini, totul cu o instalare cu un singur clic.

Gillion are un concept modern, actual și versatil. A fost optimizat pentru SEO și viteza a fost îmbunătățită pentru încărcarea rapidă a paginii. De asemenea, puteți face traduceri imediate și publicați în 6 formate diferite. În plus, Gillion este receptiv, compatibil cu dispozitivele mobile și în era rețelelor sociale cu pictograme. De asemenea, primești culori nelimitate și un antet cu pachetul. Descoperiți toate micile minuni ale acestei teme și începeți să vă configurați pagina. Du-te după Gillion!

Mag Plus

Dacă doriți să lansați un blog de sport, puteți zbura cu MagPlus. Această temă vă ajută să vă construiți site-ul rapid, cu caruselul MegaMenu și elemente pre-construite. De asemenea, acceptă coduri scurte pentru a face lucrurile și mai simple. Acoperiți orice eveniment sportiv în cel mai profesionist mod folosind WPBakery Page Builder și pictogramele de meniu. În plus, primești o listă de redare video și asistență care te conectează la platforme precum YouTube și Vimeo. Puteți chiar să faceți publicitate oriunde pe site-ul dvs.

În plus, MagPlus oferă, de asemenea, peste 300 de aspecte și combinații de glisoare pe care le puteți proiecta după cum doriți. Gestionați-vă postările de pe blog cu formate de postări personalizate, cum ar fi o galerie, un videoclip și un conținut audio. Oferiți vizitatorilor statistici despre jocuri sau cele mai bune jocuri ale săptămânii. Instalați cu un singur clic și bucurați-vă de actualizări pe viață și asistență de 5 stele. Ia acum MagPlus și creează site-ul tău sportiv perfect!

Webify

webify wordpress temă sportivă

Dacă ești pasionat de sport, în special de yoga, acum poți să-ți creezi propriul site web cu puterea Webify. Această temă WordPress excelentă pentru sport este o colecție de bunătăți, de la demonstrații de pagină completă și machete interne până la o bibliotecă masivă de blocuri, elemente, module și shortcodes. Datorită tehnicii de creare a paginii prin glisare și plasare, puteți personaliza și edita Webify fără codare. Totul se află în pachetul Webify, asigurându-se că toată lumea profită la maximum de acest instrument convenabil. Chiar și ca dezvoltator web începător sau cineva care își creează primul site web, veți găsi Webify neprețuit.

Facilități suplimentare Webify includ efectul de paralaxă, suport video, stiluri de antet și subsol, slider, butoane de îndemn și planuri de prețuri. Importați demonstrația cu un singur clic și sunteți gata să începeți să vă construiți site-ul web ideal cu Webify.

divide

teme sportive wordpress

Divi este una dintre temele WordPress complete care funcționează cu aproape orice proiect, afacere, cauză sau intenție la care vă puteți gândi. Dacă nu aveți un demo din cutie, puteți crea cu ușurință o versiune personalizată a Divi, pe care o puteți modifica în funcție de preferințele dvs. Desigur, veți găsi, de asemenea, foarte ușor să utilizați Divi, care este o temă sportivă WordPress, așa că este a voastră în cel mai scurt timp. Indiferent dacă creați o pagină pentru o echipă, sală de sport, sală de sport, yoga, CrossFit sau orice alt proiect sportiv, Divi este aici pentru a face lucrurile fără efort.

În concluzie, ai libertate creativă deplină cu Divi, mergând împotriva normei sau respectând regulile, ambele sunt posibile. Cu Divi, construiți vizual, evitând complet munca de codare plictisitoare. În plus, dacă aveți nevoie vreodată de asistență suplimentară, echipa profesionistă și prietenoasă de experți Divi vă stă mereu la dispoziție.

Viata buna

goodlife-minimal-sport-revista-temă

GoodLife este o temă WordPress bună pe care o puteți folosi pentru a îmbunătăți toate aspectele site-ului dvs. de sport. Designul este modern și eficient, iar designul poate fi adaptat dispozitivelor portabile. De asemenea, GoodLife este compatibil între browsere. Această temă este pur și simplu bună la ceea ce face. Timpii de încărcare au fost reduse semnificativ datorită codului bine scris și optimizat. În plus, poți fi liniștit știind că site-ul tău de sport va fi optimizat pentru motoarele de căutare.

Fiecare pagină va avea un marcaj de date structurat și acele date pot fi folosite pentru a indexa mai bine conținutul. Ca rezultat, postările tale vor avea șanse mai mari de a se clasa pe locul înalt în motoarele de căutare. GoodLife are mai multe demonstrații, fiecare găzduind o nișă diferită. Conținutul pre-construit este benefic pentru cei care nu își permit să înceapă de la zero. Demo-urile pot acționa și ca șabloane pentru personalizare ulterioară. Utilizatorii site-ului pot modifica culorile widget-urilor sau chiar pot schimba setările de tipografie. Dacă preferați o abordare mai practică, asigurați-vă că consultați previzualizarea live a GoodLife.

ZoxPress

zoxpress wordpress temă sportivă

ZoxPress este o temă de știri sportive WordPress atractivă și ușor de utilizat, cu o mulțime de funcții care vor face site-ul dvs. în evidență. Primești trei demonstrații diferite pentru industria sportului, toate funcționând perfect în mod implicit. Cu toate acestea, nu trebuie să vă limitați, deoarece puteți modifica confortabil ZoxPress după bunul plac.

Începe online cu un bang, datorită acestei teme puternice. Funcțiile ZoxPress sunt postări de încărcare automată, modul întunecat, elemente lipicioase și peste cincizeci de opțiuni de antet. Desigur, ZoxPress este, de asemenea, 100% monetizabil pentru atunci când doriți să vă transformați site-ul de știri sportive într-un generator de bani.

Ziar

ziar-sport-revista-website-şablon

Ziarul este cea mai bine vândută temă de știri WordPress din toate timpurile, creată pentru industria de bloguri și publicații.

Cu Newspaper, este foarte ușor să creezi un site web de știri sportive proaspăt și efervescent. Nu trebuie să creați totul de la zero. Această temă vine cu un generator de pagini de pornire intuitiv numit tagDiv Composer și peste 50 de demo-uri pre-construite gata să vă ofere un început excelent. Ziarul răspunde la bază și, cu pluginul personalizat „Temă mobilă”, site-ul dvs. web va arăta și va funcționa grozav pe orice dispozitiv cu ecran mic. De asemenea, este pregătit pentru Google AMP pentru livrare rapidă de conținut.

Această temă vine cu un sistem de anunțuri inteligent, care face ca monetizarea să fie o sarcină ușoară. În plus, tema vă oferă flexibilitate, șabloane pre-construite personalizabile pentru postări și pagini, precum și o mulțime de funcții premium pentru a vă face site-ul cât mai fluid posibil. Folosind cele mai bune practici SEO și cod curat, Newspaper este o necesitate pentru oricine încearcă să surprindă entuziasmul și dinamismul industriei sportului.

flex mag

flex-mag-flexible-magazine-wp-website-template

Dacă doriți să achiziționați o temă WordPress care echilibrează perfect puterea și ușurința de utilizare, nu căutați mai departe decât Flex Mag. Acesta este un produs receptiv capabil să se adapteze la o varietate de site-uri. Cu toate acestea, încorporează multe caracteristici care sunt specifice pieței de știri și reviste. Având în vedere că majoritatea proprietarilor de site-uri de reviste nu sunt programatori experimentați, totul a fost simplificat. Există o mulțime de opțiuni de personalizare, dar experiența este încă destul de ușor de utilizat.

Pe măsură ce cititorii dvs. derulează în jos pe pagină, următorul articol se va încărca automat. Această caracteristică este utilă pentru cei care doresc o experiență de navigare mai eficientă. Cu toate acestea, dacă dintr-un motiv oarecare îl doriți pe pagina dvs., îl puteți dezactiva cu ușurință prin panoul de opțiuni ale temei. Flex Mag include, de asemenea, toate postările dintr-o categorie de Postare populară, Postare recomandată sau Ultima postare. Întregul aspect este complet receptiv, asigurându-vă că conținutul dvs. va arăta uimitor pe dispozitivele portabile. În total, există 9 variante diferite de postări recomandate. Lipsa de varietate nu va fi o problemă, deoarece clienții își pot afișa postările într-un format captivant și interesant. Pentru mai multe informații despre acest subiect,

Pennews

PenNews este o temă WordPress elegantă, modernă și receptivă pentru știri și reviste. Obțineți instantaneu tot felul de funcții interesante pentru revista dvs.: contoare de partajare socială, butoane personalizate, glisoare și multe altele. Revistele de sport arată grozav pe PenNews. Galeriile și portofoliile elegante vă fac să strălucească conținutul vizual. O mulțime de stiluri personalizate de posturi vă prezintă piesele sportive în cadrul perfect. Cu instrumente rapide de traducere, ajungeți la publicul din întreaga lume în orice limbă în câteva minute. Generarea de bani din trafic este ușoară, cu spații publicitare nesfârșite și anunțuri moderne în flux. Du-ți revista de sport într-o nouă clasă de greutate cu PenNews!

Stropi

splash-creative-sport-wordpress-website-template

Experiența de creare a paginii de splash este lină și rapidă, cu ajutorul WP Live Customizer și zeci de opțiuni și opțiuni configurabile care vă pot întoarce site-ul în câteva minute.

Splash este alegerea potrivită pentru toate fotografiile și cercurile tale – încearcă-l astăzi! Fără compatibilitatea imediată cu extraordinarul plugin SportsPress, transformând site-ul dvs. Splash într-un centru interactiv și informativ pentru echipele, ligile și sporturile dvs. preferate este mai ușor ca niciodată, cu actualizarea automată a scorurilor, clasamentelor ligii și multe altele. . statistici jucătorului și echipelor pentru a porni. Paginile șablon convenabile, care economisesc timp și cu design unic sunt împachetate cu Splash, inclusiv pagini pentru echipe și jucători cu opțiuni specializate pentru fiecare, pagini cu statistici ale ligii pentru ca utilizatorii dvs. să urmărească performanța relativă a echipelor și jucătorilor lor preferați, cu conținut audio și video avansat. capabilități și multe altele sub capotă.

jannah

Jannah oferă un design uimitor, noi opțiuni de aspect și opțiuni moderne de partajare. De asemenea, are o integrare a celor mai populare extensii WordPress pentru mai multă flexibilitate. Demo-ul sportiv al lui Jannah prezintă o alternativă foarte potrivită pentru tine. Iubitorii de sport se vor bucura de cea mai lină experiență posibilă în timp ce își consumă conținutul. Jannah este receptivă și Retina este pregătită pentru toate dispozitivele mobile pe care le au clienții ei. Și cu AMP, conținutul tău se încarcă rapid și este optimizat. În plus, panoul de opțiuni ale temei (bare laterale, butoane de partajare, tipografie și multe altele) vă ajută să creați site-ul web perfect. Și are posibilități nelimitate de personalizare (aspecte, fonturi, anteturi, efecte de paralaxă și fundaluri video).

Treceți la următorul nivel cu o comunitate de social media complet integrată (BuddyPress). Puteți chiar să alegeți să adăugați notificări în meniul dvs. sau să vă integrați cu Instagram. Faceți-i pe utilizatori să revină pentru mai multe, cu acel sentiment social în timp real. Jannah include, de asemenea, un generator de pagini drag and drop încorporat. Vă ajută să vă personalizați aspectul în blocuri și simplitatea prin glisare și plasare. Tot ce ai nevoie este aici. Așa că nu așteptați; ia-o pe Jannah azi!

Kallyas

temă sportivă wordpress responsive kallyas

Kallyas este cam orice vrei să fie o temă sportivă WordPress. Este optimizat pentru motorul de căutare, optimizat pentru viteze de încărcare extrem de rapide, oferă actualizări gratuite pe viață și vine cu o echipă de experți mereu gata să ajute. În plus, primești și tutoriale text și video pentru cel mai bun proces de dezvoltare a site-ului web de până acum. Demo-urile lui Kallyas și generatorul de pagini vizuale încorporat vor face crearea paginilor personalizate o ușoară.

Glisor pe ecran complet, navigare confortabilă, efect de paralaxă, pagini minunate de clasă, precum și un formular de rezervare, Kallyas are totul ca parte a ofertei. Împingeți-vă ofertele cu pagina de servicii și prezentați toți formatorii dvs. profesioniști, astfel încât toți cei interesați să vă viziteze clasa să înțeleagă mai bine la ce să se aștepte. Orice ați face cu Kallyas, produsul final va fi întotdeauna un design web de ultimă generație, atrăgând noi vizitatori și transformându-i în clienți fideli.

big-slam

Big Slam este o temă sportivă WordPress axată pe baschet. Îndeplinește funcțiile unui club pentru ca fanii și fanii să înnebunească și să-și împărtășească pasiunea într-un singur spațiu. Utilizați pluginul SportsPress pentru multe dintre beneficiile sale. Big Slam folosește renumitele Lightbox și Revolution Slider ca generatori de pagini. Este dedicat colectării de statistici, date, fotografii și multe altele despre jucătorii tăi preferați! Puteți găsi 19 anteturi pre-proiectate, 6 subsol și o bară de sus socială. Big Slam vă oferă bare laterale nelimitate și culori personalizate ale pielii. Dispune de un încărcător unic de fonturi și oferă, de asemenea, integrarea cu fonturile Google. Puteți alege dintr-o selecție specială sau le puteți personaliza pe toate împreună.

Big Slam are un aspect curat și simplu, clar orientat către tema sa. Puteți crea galerii grozave, portofolii, bloguri și subpagini cu personalizarea live. Veți primi asistență WPML și integrare cu WooCommerce. Big Slam este gata pentru fanii de baschet să petreacă ore întregi învățând și schimbând. În cele din urmă, este un loc de socializare despre un subiect despre care să vorbim. Big Slam are mai multe aspecte, peste 20 dintre ele, pentru multe scopuri diferite. Obțineți actualizări și optimizări constante, cum ar fi SEO și viteza. Achiziționat și începe să folosești această temă cu un singur clic! Obțineți Big Slam!

ekko

sport ekko temă wordpress

În pachetul Ekko de peste cincizeci de demonstrații gata de utilizare, veți găsi orice și totul pentru crearea rapidă a site-ului dvs. de vis. De fapt, puteți folosi Ekko și ca temă sportivă WordPress și puteți beneficia de toate beneficiile și avantajele care vin cu ea, și există o mulțime de acestea. Vă spune mai mult decât suficient că aveți nevoie de un singur instrument pentru a vă conecta, a gestiona și a menține cu succes o prezență web uimitoare. Cu Ekko, orice este posibil, chiar și pentru cineva care nu are abilități de dezvoltare web și nu știe să codifice.

Unele dintre facilitățile pe care Ekko le include sunt un glisor pe ecran complet, butoane de apel la acțiune, suport video, programul săptămânal al cursurilor și efectul de paralaxă. În plus, veți găsi planuri de prețuri, pictograme pentru rețelele sociale, bloguri și chiar o secțiune de magazin online. Cu Ekko, puteți crea o pagină de sport minunată pentru fitness, sala de sport sau orice alt proiect legat de activitățile sportive.

lift electric

tema wordpress sport powerlift

În primul rând, dacă doriți să aveți un impact pozitiv asupra pasionaților de sală și fitness, faceți acest lucru cu Powerlift. O temă sportivă WordPress zguduie jocul cu un design atrăgător care vă va face excepțional de bine. În loc să angajezi un programator și designer cu Powerlift, faci toată munca singur. Va fi nevoie de foarte puțină atenție, deoarece Powerlift vine deja cu tot materialul predefinit.

Din aspectele de pagină și elementele și funcțiile utile, le veți găsi pe toate în kitul Powerlift. Unele sunt calculatorul BMI, șapte pagini de pornire, generatorul de pagini WPBakery, orele, magazinul online și o varietate de coduri scurte personalizate. Pentru un site web de sport care va muta munții și va întoarce capetele, Powerlift este soluția pentru a verifica imediat.

Oxigen

Oxygen este o temă elegantă și modernă receptivă pentru site-ul web al clubului sportiv WordPress. Această temă este o platformă specializată dedicată nevoilor site-urilor cluburilor sportive. Intuitiv și fără codare, Oxygen oferă o personalizare ușoară a aspectului. Vă va ghida prin procesul de înființare a unui magazin cu compania dvs. de pornire în cel mai scurt timp. Meniurile uimitoare, anteturile, pictogramele personalizate și fonturile Google simplifică procesul de construire a site-urilor web de sport. Oxygen oferă un site web cu încărcare rapidă, de înaltă performanță, care menține costurile serverului scăzute. Receptiv și compatibil încrucișat, Oxygen are un aspect retina clar pe toate dispozitivele și browserele. Pluginul ingenios al Calculatorului de costuri, împreună cu tema, oferă o funcționalitate excelentă. Utilizatorii dvs. își pot calcula cotațiile cu câteva clicuri. Generatorul de pagini îndrăznețe vă permite să implementați aceasta și multe alte funcții perfecte pentru clubul dvs. sportiv. Luați lucrurile la un nivel superior și alăturați-vă ligilor mari cu Oxygen astăzi!

fii tema

fi_sport

Be Theme este o temă sportivă multifuncțională WordPress flexibilă și receptivă. Tema include mai multe demonstrații diferite de site-uri sportive, fiecare proiectat într-o prezentare unică și potrivit pentru diferite terenuri și audiențe, dar toate au aceeași ușurință de utilizare și instrumente competente și utile.

Herald

herald-creative-sport-temă-revista

Frumusețea este de obicei în ochiul privitorului. Cu toate acestea, toată lumea poate fi de acord cu frumusețea Herald, deoarece designul său modern este pur și simplu uimitor. Această temă WordPress promite să îmbunătățească fiecare element al revistei, știrilor sau site-ului dvs. de publicare online. A fost introdus un tutorial video ingenios pentru utilizatorii începători, oferindu-vă să vă ghideze prin procesul de configurare. Dacă doriți să aflați mai multe despre funcțiile Herald, asigurați-vă că consultați sursa de documentație bine scrisă. Cu suport video și text, fiecare client fără experiență poate deveni expert peste noapte. Desigur, scopul tuturor site-urilor web este de a-și extinde baza de fani. Acum este posibil să vă adresați unui public internațional, deoarece puteți traduce Herald în orice limbă. mai mult,

Tema oferă o mare libertate la publicarea articolelor. Utilizatorii pot modifica pagina și culoarea fontului și există 500 de variante ale aspectului paginii de pornire. Utilizatorii pot încărca pictograme și logo-uri personalizate. Herald va implementa anunțuri banner pe pagina principală, secțiunile de arhivă sau articolele individuale. Pentru cei care doresc să încerce Herald fără a cheltui bani, nu ezitați să verifice mai întâi previzualizarea live.

cel mai bun marcator

Top scorer wordpress sport tema

TopScorer este o temă sportivă WordPress cu demonstrații ale diferitelor concepte. Rugby, hochei, baseball și fotbal american sunt sporturi diferite pe care le puteți viza cu TopScorer din cutie. În plus, puteți modifica tema și să mergeți complet împotriva curentului.

În pachet, TopScorer oferă programul meciurilor, istoricul echipei, pagina de bilete, lista de meciuri și clasamentul în ligă, pentru a numi câteva. Cu toate aspectele și elementele de pagină disponibile, puteți configura rapid un site web de sport. De asemenea, TopScorer nu vă va cere niciodată cunoștințe de codificare, ceea ce îl face perfect pentru începători.

Gemvast

sport gemvast temă wordpress

Gemvast este o temă WordPress dedicată pentru sport pentru săli de sport, centre de fitness și antrenori. Cu Gemvast, puteți configura site-uri web cu o singură pagină sau cu mai multe pagini, pornindu-vă proiectul cu oricare dintre demonstrațiile disponibile. De asemenea, Gemvast are moduri întunecate și luminoase pentru ca dvs. să decideți mult mai ușor designul final al site-ului dvs. web.

Alte bunătăți tematice sunt planurile de prețuri, programele, calculatorul IMC, glisorul de imagine înainte și după și trei stiluri diferite de meniu. Gemvast folosește și Elementor, așa că știți deja că lucrul cu instrumentul va fi ușor. Faceți-l al dvs. și creați o prezență puternică pe web pentru afacerea dvs. de fitness/gimnastică.

fotbal adevărat

fotbal real - temă club de fotbal

Real Soccer este o temă uimitoare de revistă sportivă, creată personalizat pentru a se potrivi site-urilor web bazate pe fotbal. Este extrem de receptiv și vă redimensionează eficient aspectul pe diferite dispozitive, cum ar fi computere, smartphone-uri, tablete și iPhone, pentru a oferi vizitatorilor o experiență de vizionare excelentă. Această temă arată, de asemenea, clar și clar pe dispozitivele moderne cu rezoluție mare a ecranului, deoarece fiecare zonă a acestei teme este pregătită pentru retina. Are un glisor pe ecran complet pe care îl puteți folosi pentru a afișa imagini mari și îndrăznețe ale jucătorilor sau echipei dvs. Vine cu opțiuni de culoare atractive și o tipografie excelentă, perfectă pentru o temă de revistă sportivă.

Real Soccer vă permite, de asemenea, să includeți un fundal de paralaxă în orice secțiune a site-ului dvs., pe care îl puteți personaliza pentru a se potrivi bine cu marca dvs. de sport sau reviste. Utilizează Personalizarea temei pentru a vă ajuta să modificați unele aspecte ale șablonului site-ului dvs. Această temă vă permite, de asemenea, să creați bare laterale nelimitate pentru site-ul dvs. și vă permite să adăugați funcționalități complexe cu ajutorul unor coduri scurte puternice. Puteți crea pagini detaliate pentru profilurile jucătorilor, clasamentele ligii și meciurilor și rezultate. Rapoartele de meci, Master Slider și integrarea WooCommerce fac tema și mai bună.

Sport

tema fotbal sportiv

Sporty este o temă premium WordPress creată personalizat pentru site-uri web legate de sport și fitness. Această temă este receptivă și construită cu tehnologie HTML5 și CSS3 curată și validă. Designul său unic și fluid asigură că site-ul dvs. web va funcționa perfect pe orice dispozitiv preferă vizitatorii dvs. În plus, această temă este ușor de instalat și foarte personalizabilă; Vine cu un plugin personalizat pentru rezultate, fonturi și culori nelimitate, animații Jquery și CSS3 personalizate, coduri scurte, șablon de pagină de pornire YouTube și un panou de administrare puternic. Tema include, de asemenea, funcții premium, cum ar fi pluginul pentru galeria grilă Dysania și glisorul Zeus pentru a crea un site web de sport atractiv.

Sală de sport și fitness

fitness fitness - temă wordpress yoga

Tema WordPress Gym & Fitness este o temă dinamică, modernă și flexibilă, creată la comandă pentru pasionații de sport și fitness. Dezvoltatorii au conceput cu precizie această temă pentru a ajuta proprietarii de săli de sport să creeze un site web în cel mai scurt timp. Această temă este simplu de instalat și simplu de personalizat pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. De asemenea, vine cu un design complet receptiv și pregătit pentru retina, pentru a oferi publicului o experiență de vizionare uimitoare. Opțiunile sale inteligibile fac personalizarea temei distractivă și ușoară. De asemenea, această temă oferă nenumărate opțiuni de culoare pentru a vă ajuta să realizați designul site-ului web care reprezintă identitatea mărcii dumneavoastră.

De asemenea, tema WordPress Gym & Fitness vine cu 4 tipuri de postări personalizate și zone de widget nelimitate, astfel încât să puteți construi cu ușurință diferite pagini pentru cursuri, despre pagină, apartenență, blog și multe altele. Această temă vă permite să afișați un tabel de prețuri prezentabil pentru toate planurile de membru, astfel încât vizitatorii să poată vedea cu ușurință serviciile și planurile pe care le oferiți. În plus, funcția „Înscrieți-vă la curs” vă ajută să generați mai multe clienți potențiali. Această temă vine și cu butoane personalizate de partajare socială, astfel încât utilizatorii să vă poată partaja conținutul direct de pe site-ul dvs. web. Gym & Fitness este pe deplin compatibil cu WooCommerce, astfel încât crearea unui magazin online și vânzarea de produse legate de sport este fezabilă cu această temă. Această temă este o temă copil pregătită pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată actualizările viitoare ale temei. În cele din urmă, Tema WordPress Gym & Fitness oferă cele mai bune,

Ornaldo

tema sport ornaldo wordpress

Obțineți Ornaldo, o temă sportivă WordPress și începeți imediat propriul dvs. proiect online. Cu douăsprezece demonstrații impresionante, puteți defini rapid aspectul site-ului dvs. și puteți pune totul în funcțiune online cât mai repede posibil. Puteți folosi demonstrația pe care o doriți ca atare sau o puteți îmbunătăți fără efort cu ideile dvs., ajustările de reglare și alte lucruri. Opțiunile pe care le aveți cu Ornaldo sunt nelimitate, doar nu lăsați imaginația să vă oprească.

Instalați demo cu un singur clic și sunteți gata să începeți să îl utilizați și să îl modificați. Ornaldo este, de asemenea, adaptat în mod ideal la smartphone-uri și tablete, ecrane retină și browsere web moderne. Meniul mobil off-canvas, suportul pentru mai mulți furnizori, mostrele de dimensiune și culoare, ferestrele pop-up pentru buletine informative și compararea produselor sunt doar câteva dintre numeroasele funcții de care puteți profita atunci când utilizați Ornaldo.

flex mag

flex-mag-frumoasa-revista-tema-wordpress

Flex Mag este o temă de reviste de sport WordPress extrem de personalizabilă. O temă puternică și flexibilă care poate deservi fără efort toate tipurile de site-uri web, cum ar fi bloguri sau portofolii, este concepută în mod unic pentru a gestiona crearea și întreținerea celor mai uimitoare site-uri web de reviste de pe piață astăzi.

Flex Mag face toate acestea fără a solicita webmasterilor să scrie o singură linie de cod; Crearea paginii dvs. de pornire este la fel de simplă precum trageți și plasați, în timp ce puteți alege aspectul articolului dintr-o serie de stiluri diferite pentru pagina de postări.

Inovaţie

Inovație-sport-blog-website-șablon

Inovația este o temă WordPress elegantă și atractivă pentru bloguri sportive polivalente. Instrumentul este instrumentul potrivit pentru aproape fiecare loc de muncă și nu este de mirare cu cele peste 230 de site-uri web demonstrative diferite și uimitoare pe care le puteți folosi ca bază pentru a crea site-uri web profesionale în câteva minute. În plus, Innovation încorporează cu ușurință cele mai avansate funcții și instrumente în șabloane de site-uri web elegante și intenționate, inclusiv opțiuni de bloguri sportive extrem de captivante și demonstrații care fac ca fanii să fie la curent cu cele mai recente evoluții sportive o ușoară. Încercați inovația!