16 teme WordPress vintage și retro pentru hipsteri 2022

Căutați cea mai bună temă WordPress vintage și retro care să iasă în evidență în această lume modernă? Aici veți găsi cele mai bune teme hipster pentru afaceri mici, restaurante, frizerie, bloguri, site-uri web personale și multe altele.

Oamenii iubesc sentimentul de nostalgie de fiecare dată când fac o plimbare pe calea memoriei. Și acesta este unul dintre motivele din spatele creșterii tendinței #ThrowbackThursday pe rețelele de socializare, care s-a extins ulterior la #FlashbackFriday. În designul web, mulți dezvoltatori adoră să încorporeze design vechi în site-urile lor web. Temele WordPress de inspirație vintage și retro sunt predominante în zilele noastre. Încorporarea modelelor retro din anii ’50 și ’60 cu siguranță nu este de modă veche. De fapt, includerea elementelor vechi pe site-ul dvs. adaugă un sentiment de atemporalitate designului site-ului dvs.

Unul dintre elementele notabile dintr-o temă WordPress de inspirație retro sau vintage este tipografia clasică mare și proeminentă. Ilustrațiile uzate și uzate în stilul anilor 50 și 60 și frumoasele insigne, panglici și forme de scut realizează un design clasic și elegant. Cu toate aceste elemente glorioase, site-ul dvs. va primi cu siguranță atenția pe care o merită.

Cu teme WordPress Retro/Vintage, puteți crea un site web uimitor în cel mai scurt timp. Acest tip de temă este potrivit pentru a crea un portofoliu online puternic, o pagină de destinație și site-uri corporative. Fotografii și alți artiști vizuali preferă să folosească teme retro sau vintage datorită designului lor subtil și elegant. Dacă intenționați să derulați un proiect care necesită stiluri retro și vintage, luați în considerare temele pe care le-am inclus în această colecție de cele mai bune teme WordPress retro și vintage.

Cele mai bune teme WordPress vintage și retro 2021

VintClub

temă wordpress în stil retro vintage vintclub

VintClub este o temă WordPress de nișă pentru baruri și whisky. Cu aspectul său vintage și/sau de inspirație retro, puteți crea un spațiu web cu un stil distinctiv, care se va potrivi exact afacerii dvs. Există trei demonstrații unice și super creative la dispoziție; unul pentru un pub de bere retro, unul pentru un produs de epocă și al treilea pentru un restaurant de școală veche. Fiecare dintre mostre poate fi personalizat și modificat în funcție de nevoile dumneavoastră. Există, de asemenea, multe alte pagini interioare pre-proiectate pentru confortul dvs.

Design-ul VintClub este receptiv, gata pentru mobil și retina, compatibil cu browsere încrucișate și combinat cu stiluri cutie și largi. Pur și simplu instalați demonstrația dorită cu un clic al mouse-ului și începeți să experimentați cu diferite opțiuni utilizând generatorul de pagini drag and drop al WPBakery.

abby

abby vintage stil retro tema wordpress

Abby este o temă WordPress solidă și multifuncțională, care vă permite să navigați pe web într-o clipă de deget. Această temă WordPress de inspirație retro vine cu peste douăzeci de pagini de index. Le puteți crea pe toate, și apoi pe unele, de la site-uri web corporative și de o pagină la comerț electronic, bloguri și portofolii online. Designul web ieșit din cutie al fiecărui demo este deja o capodopera spectaculoasă, dar îl puteți îmbunătăți și mai bine cu stilul dvs.

Import demo printr-un singur clic, personalizare live, metoda drag and drop, pluginuri premium și magazin WooCommerce gata, acestea sunt doar câteva dintre calitățile la care aveți acces cu Abby. Nu este nevoie să cercetați nicio altă temă WordPress veche, Abby este skin-ul site-ului cu mai multe concepte, mai multe funcții, care vă va duce în spațiul online.

VintWood

temă wordpress în stil retro vintage vintwood

Nu există o modalitate corectă sau greșită de a folosi VintWood, o temă WordPress vintage și retro. Puteți crea un site web de studiu atractiv sau o pagină originală de petrecere. Cu toate acestea, dacă aveți ceva diferit în minte, faceți acest lucru cu VintWood! Tema este receptivă, flexibilă și adaptabilă pentru a lucra cu mai multe afaceri și proiecte. Folosește-ți imaginația și lasă VintWood să se ocupe de restul.

VintWood vine cu două demonstrații și peste douăzeci de pagini interne combinate cu opțiuni temeinice puternice. Schimbați culorile, alegeți între aspecte largi sau în casete, creați o primă impresie puternică cu Revolution Slider și construiți aceeași bară laterală despre care știți că va beneficia cel mai bine publicul dvs. VintWood este, de asemenea, prietenos cu motoarele de căutare și include tutoriale video pentru crearea de site-uri web și mai lină.

Monaco

Cele mai bune teme WordPress vechi

Monaco este o temă veche care a fost creată cu grijă de dezvoltatori cu cea mai mare grijă și atenție la detalii. Include un set bogat de instrumente, funcții, pluginuri și resurse care facilitează crearea de site-uri web și proiectarea și construirea paginilor.

De la generatorul de pagini WPBakery cu drag-and-drop încorporat la pluginul premium Revolution Slider, precum și integrarea nativă cu WooCommerce, Monaco este o temă vintage sau retro cu funcții complete.

carte sălbatică

șablon de blog retro wildbook wordpress

Cartea sălbatică este o temă bine dezvoltată, care a fost creată ținând cont de nevoile și cerințele oamenilor creativi și ale site-urilor web. În acest scop, Wild Book include o serie de opțiuni de personalizare sofisticate, dar intuitive, care vă permit să preluați controlul deplin asupra întregului aspect al site-ului dvs. în câteva minute.

Wild Book este perfect pentru designeri, dezvoltatori web, profesioniști în creație, fotografi amatori sau profesioniști, florari și mulți alții care caută un mod elegant și vintage de a se prezenta lumii. Șabloanele dintr-o singură pagină sunt disponibile pentru tot felul de scopuri. Cu optimizarea încorporată pentru motoarele de căutare din Wild Book, ajungerea în fruntea clasamentului va fi ușor. Deschide cartea sălbatică astăzi!

Ronneby

Tema WordPress de afaceri vintage Ronneby

Du-l la un nivel superior cu Ronneby! Ronneby se bazează pe puternicul WPBakery Page Builder, cu cod curat și elaborat, care este foarte ușor de citit și ușor de dezvoltat. Include peste 20 de modele demo prefabricate profesional, din care să alegeți și să vă jucați, permițând site-urilor dvs. Ronneby să fie cu adevărat unice, dar totuși să aibă acea senzație deosebit de elegantă care pătrunde în toată Ronneby.

Am crescut

Moose - Temă retro WordPress pe ecran complet

Moose este o temă perfectă pentru toate tipurile de site-uri web creative vintage și pentru persoanele care caută o prezentare vizuală a site-ului lor, cu un sentiment ușor nostalgic, dar total inovator. Cu multiple MegaMenuri și animații frumoase cu pictograme plutitoare, Moose este o experiență completă de navigare de care publicul de toate categoriile demografice se va îndrăgosti.

zona de frontieră

Temă portofoliu de fotografie de epocă Borderland

Borderland este o abordare îndrăzneață a designului temei WordPress, cu o interfață de utilizare simplă, care nu necesită abilități de codare. Cu panoul său de administrare puternic, întreaga temă este complet personalizabilă. Această temă are tranziții fluide alimentate de AJAX pentru o mai bună UX.

Borderland vine cu WPBakery Page Builder pentru a face crearea de layout-uri ușoară, MegaMenus personalizate care pot fi complet ajustate pentru a se potrivi nevoilor dvs. și plugin-ul premium LayerSlider pentru glisoare stratificate. Ieșiți în evidență din mulțime, cu Borderland, și lăsați o urmă de neșters vizitatorilor tăi!

OM

om curat tema blog vintage

OM este o temă WordPress uimitoare care va oferi site-ului dvs. un aspect retro unic. Acest șablon de site web permite conținutului sau fotografiilor dvs. să comunice și să vă afecteze publicul prin designul său bine conceput.

Această temă arată, de asemenea, clar și clar chiar și pe ecranele retină sau HiDPI. Puteți alege dintre 3 modele de grilă de postări pentru pagina dvs. de pornire, blog, arhive și pagini cu rezultatele căutării. OM are o bară laterală opțională pentru postări și pagini; puteți alege stânga/dreapta sau nicio bară laterală pentru postările și paginile dvs. Această temă este, de asemenea, plină de widget-uri pentru a vă ajuta să personalizați aspectul paginii de pornire fără prea mult efort. Include, de asemenea, un Live Customizer care vă permite să personalizați elemente ale temei, cum ar fi aspectul, imaginea de fundal, fontul, culoarea, tipografia (cu integrare Typekit), barele laterale, machetele de grilă de postare și multe altele. . Include, de asemenea, fișiere PSD stratificate pentru personalizare ușoară a temei.

Această temă acceptă pluginuri WordPress populare, cum ar fi Jetpack, Formularul de contact 7, Formularele Gravity, StagTools, Barele laterale personalizate Stag și WPML. Această temă este ușor de utilizat și de gestionat deoarece este pregătită pentru tema copil, are o documentație extinsă și oferă actualizări frecvente ale temei pentru a asigura compatibilitatea optimă cu tehnologiile din industrie. De asemenea, oferă suport excelent tuturor clienților lor verificați.

Craftis

tema wordpress retro vintage craftis

Dacă doriți să vindeți produse vintage sau să creați produse de inspirație vintage, le puteți stimula cu Craftis. Este o temă WordPress grozavă pentru toți creativii care creează și reînnoiesc lucruri. Craftis vine cu multe demonstrații grozave, toate foarte curate și minimaliste. Îți vor plasa toate articolele în fața potențialului cumpărător.

Craftis este ușor de modificat și modificat în funcție de nevoile și reglementările dumneavoastră. Include Elementor și Slider Revolution, așa că crearea de lucruri magice va fi ușor. De asemenea, puteți începe un blog, puteți traduce tema, puteți oferi coduri promoționale și multe altele.

Litere mari

tema wordpress retro vintage majuscule

Pentru toți bloggerii care căutați ceva retro și de inspirație vintage, aici intervine capitala. De fapt, chiar dacă vrei să scrii despre acele subiecte, toate majusculele sunt alegerea perfectă. Diferitele mostre vă vor ajuta să vă demarați proiectul și să faceți diferența imediat.

Caps aduce la masă o grămadă de specialități utile care te vor ajuta să te remarci. Alte delicii interesante ale Caps sunt comutarea între întuneric și deschis, fonturi și culori complet personalizabile, diferite stiluri de postare și suport AMP. Puteți chiar să creați un fundal video, să beneficiați de încărcarea automată a postărilor și să oferiți funcția comodă de căutare live.

văzător

temă wordpress în stil retro vintage fey

Fey este o temă de comerț electronic cu un aspect foarte unic, original și vintage/retro. Dacă cauți ceva diferit, ar fi bine să nu ratezi Fey. Ești pregătit și gata să începi să vinzi produse online ca un profesionist. Fey vine chiar și cu o grămadă de demo-uri care te vor pune în funcțiune cât mai curând posibil. Împreună cu tot materialul eșantion, Fey este, de asemenea, la pachet cu generatorul de pagini WPBakery. Acum puteți proiecta și îmbunătăți aspectul lui Fey cu procesul de glisare și plasare.

Cu toate funcțiile, aveți nevoie doar de Fey pentru a gestiona și întreține un magazin online de succes. Obțineți urmărirea comenzilor, coșul derulant, lista de dorințe, diferite liste de magazine, tone de coduri scurte, widget-uri, ei bine, obțineți esențialul. Cu o varietate de materiale utile, Fey promite o schimbare rapidă pe o pagină grozavă de comerț electronic.

argint

Argenta - Tema WordPress pentru salon de coafură

Argenta vine cu demonstrații prefabricate care pot fi adaptate la contexte, spre deosebire de altele. Printre toate demo-urile care sunt ușor de personalizat, veți găsi câteva adaptabile la aspectul vintage. Cu toate acestea, unul dintre ei este specializat în crearea de afaceri cu aspect vintage. Argenta folosește un aspect grilă de zidărie și permite imaginilor să le înlocuiască fundalul. Încărcarea și afișarea imaginilor se face în mare parte cu pluginul WPBakery Page Builder. Deși layout-urile pre-proiectate și cele 4 coloane ale sale de publicat oferă, de asemenea, multe opțiuni de deplasare.

Argenta folosește ferestre pop-up pentru a prezenta informațiile într-un mod comunicativ antrenant. Pentru a-i determina pe clienți să cumpere online, aveți pluginuri precum AJAX, eCommerce și WooCommerce. Argenta a integrat un traducător automat (Po.Mo). Veți găsi, în afară de un magazin, o intrare pe blog și o pagină de proiect expozițional. Puteți găsi butoane de distribuire socială în anteturi și subsoluri. Argenta folosește Slide Revolution pentru a face Pagini compatibile cu toate dispozitivele. Cu toate aceste caracteristici, vă puteți impresiona rapid clienții. Luați cea mai bună decizie cu Argenta!

Nonconformist

tema de comerț electronic hipster

Hipster este o temă WordPress în stil retro care oferă un site de portofoliu elegant, dar cool. Include pagini multifuncționale care permit vizitatorilor site-ului să interacționeze și să interacționeze cu conținutul. Hipster este, de asemenea, compatibil cu pluginul WooCommerce pentru a vă ajuta să construiți un magazin online fără efort. Impresionează-ți vizitatorii site-ului cu WOW și Revolution Slider, care oferă efecte uimitoare de tranziție și animație pentru site-ul tău.

retro vintage

temă retro vintage wordpress

Vintage Retrolie este, de unde și numele, o temă vintage retro WordPress cu o abordare multifuncțională. Acestea fiind spuse, știți că puteți utiliza instrumentul pentru o varietate de scopuri diferite. Vintage Retrolie vine cu o colecție masivă de douăzeci de modele de casă gata făcute. Acum puteți crea rapid un site web de afaceri, corporativ, blog, comerț electronic, portofoliu sau personal. În plus, știind că nu sunt necesare cunoștințe de codificare te va entuziasma. Vintage Retrolie este perfect atât pentru începători, cât și pentru experți.

Principalele caracteristici ale Vintage Retrolie sunt codurile scurte personalizate, Revolution Slider, optimizarea retinei și mobile, conformitatea GDPR și suportul WooCommerce. În plus, Vintage Retrolie are o mulțime de modele de blog și portofoliu, acceptă toate tipurile de conținut și chiar garantează diverse forme de antet. Pe scurt, Vintage Retrolie este un set de caracteristici și modele remarcabile care vă vor face să începeți rapid proiectul dvs.