15 șabloane de site-uri de familie pentru toate gusturile

Aici veți găsi cele mai bune șabloane de site-uri de familie pentru a crea un site web pentru o afacere de familie, întâlnire sau altfel. 

Ce poate fi mai minunat și necondiționat decât familia? Acest cuvânt înseamnă mult mai mult decât diferite dicționare care îl determină ca grup de persoane afiliate. Familia este o familie. Se naște în inimă și trăiește acolo până când legăturile iubirii sunt rupte. Nu depinde de nicio condiție precum certificatul de căsătorie, documentația de divorț etc. Este mai presus de prejudecăți, mândrie și neîncredere. Membrii familiei te vor accepta întotdeauna așa cum ești și te vor sprijini atunci când totul se va întoarce cu susul în jos. Familia este totul și dragostea va fi mereu acolo…

Termenul „familie” este ceva etern, puternic și minunat. Atunci când afacerea ta este profund legată de acest fenomen, este întotdeauna asociată cu căldura casei și cu o serie de lucruri pozitive. Să presupunem că afacerea dvs. este un site web de familie sau un magazin electronic cu produse pentru copii sau servicii pentru petreceri, îngrijire sau curățenie acasă etc. În acest caz, trebuie să fii atractiv, personal, atractiv și, desigur, de încredere. Vizitând un astfel de site, utilizatorii ar trebui să simtă o atmosferă de neuitat de acasă, confort și îngrijire. Este incredibil de important ca designul designului tău să facă o primă impresie foarte bună. Cu cât designul site-ului web produce mai multe emoții pozitive, cu atât atrage mai mulți clienți. Această abordare a dezvoltării și designului site-ului web generează vânzări și generează mai multe conversii.

De ce șabloanele gata de utilizat sunt cea mai bună opțiune pentru site-ul dvs.?

Dacă te-ai hotărât să creezi un site web pentru afacerea ta, dar nu ești un web designer sau dezvoltator profesionist, ar fi destul de dificil să pornești de la o foaie de hârtie goală. Acesta este motivul pentru care puteți folosi cele mai bune teme premium WordPress de la TemplateMonster. Sunt personalizabile și ușor de utilizat chiar și pentru un utilizator începător. Deci, de ce folosirea șabloanelor de familie premium captivante este un real avantaj pentru dvs.?

  1. Economisi timp. Aveți nevoie de mai puțin timp pentru a crea un site web cu șablon gata.
  2. Fiabilitate. Asistența 24/7 pe viață vă va ajuta să rezolvați orice problemă.
  3. Pe deplin receptiv. Tema este absolut adaptabilă oricărui dispozitiv mobil modern și gadget cu orice rezoluție de ecran.
  4. Creativitate. Un design impecabil, cu o serie de caracteristici personalizabile, va fi util în crearea unui site web unic și funcțional de orice fel: magazin electronic, blog, portofoliu etc.
  5. O mulțime de funcții. Temele sunt pline cu o mare diversitate de opțiuni, funcții, extensii, widget-uri și alte funcții utile menite să facă site-ul dvs. perfect.

Toate temele de pe TemplateMonster Marketplace sunt realizate cu dragoste și grijă față de clienți. Prin achiziționarea unuia dintre șabloanele de site-uri pentru familie, veți obține un produs de calitate, plin de documentație completă și instrumentele necesare pentru personalizare ulterioară.

Bine ați venit la lista celor mai bune 15 teme WordPress pentru educație și WooCommerce pentru familie. Cu ele, crearea unui site web va deveni o plăcere, deoarece temele sunt foarte ușor de instalat și de lucrat.

Striking & Flawless WonderLand – Tema WooCommerce receptivă pentru magazinul de jucării

Magazin de jucării Tema WOOCommerce

WonderLand este o temă WooCommerce complet receptivă, concepută special pentru un magazin de jucării. Are skinuri de culoare pentru toate gusturile, tonuri splendide de pagini prestabilite pentru toate ocaziile, documentație precisă și alte opțiuni suplimentare care fac procesul de instalare a șablonului și de utilizare a site-ului web ușor și plăcut. O mare varietate de pagini diferite vă va ajuta să vă prezentați toate produsele în detaliu. Clienții se vor bucura cu siguranță să răsfoiască catalogul dvs. de jucării și să își aleagă preferatele cu ajutorul opțiunilor Lista de dorințe și comparare, articole avansate de sortare și filtre convenabile. Cu WonderLand, procesul de cumpărături va fi plăcut și rapid!

Tema modernă și elegantă TinyFit WooCommerce

Moda pentru copii Tema WooCommerce

Cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare deoarece oferă mii de avantaje pentru mamele cu bebeluși. Pur și simplu stând acasă, își pot cumpăra toate hainele și produsele necesare copiilor lor. De aceea eStore-ul tău trebuie să fie un real ajutor pentru mămicile care profită de un moment pentru cumpărături online. TinyFit este cel mai potrivit șablon de familie pentru vânzarea de haine și jucării pentru bebeluși, copii mici și copii de orice vârstă. Această temă WooCommerce complet receptivă este echipată cu un mega meniu, interfață de administrare intuitivă, plugin Vizualizare rapidă și alte caracteristici pentru a face procesul de instalare, lansare, actualizare și utilizare a site-ului web ușor.

Cheerful and Cheerful Kiddabboo – Tema WordPress pentru servicii de petrecere pentru copii responsive

Tema WordPress pentru Centrul pentru copii

Copiilor le place să se joace în moduri diferite și urăsc să fie singuri. Așteaptă cu nerăbdare timpul de joacă când părinții caută servicii gata să organizeze o petrecere de neuitat pentru copiii lor. Dacă aveți un astfel de serviciu, șablonul de familie Kiddabboo vă va fi util. Creați o prezență online puternică cu șablonul nostru receptiv de calitate, creat cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea și a rula un site web colorat și atractiv. Aspectul său poate fi personalizat cu ușurință cu un set avansat de opțiuni și caracteristici. Pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ului dvs., puteți utiliza pluginuri Cherry pentru orice ocazie, de la instalarea de bare laterale până la formularul de mărturie. În plus, cu tematica

Temă WordPress prietenoasă cu SEO și pe deplin receptivă pentru școala de artă pentru copii – Yoozie

Tema WordPress pentru copii, școală și grădiniță

Tema Creative WordPress Yoozie este concepută profesional pentru școala de artă pentru copii. Designul său frumos și interfața intuitivă sunt făcute pentru a atrage atenția părinților și copiilor asupra unuia dintre cele mai interesante angajamente: pictura. Tema se adaptează pe deplin oricărui dispozitiv modern cu orice rezoluție de ecran. Cu funcționalitate avansată și module de conținut multiple, vei putea crea un site web fascinant cu nuanțe de imagini, postări, glisoare, butoane etc. Tema include widget-uri pentru rețelele sociale și cod optimizat SEO pentru a crea o prezență online mai puternică. Ieșiți în evidență din mulțime cu un design Yoozie original și atent realizat!

Șablon precis și interactiv Sunrise CMS 3 pentru centrul de copii și grădiniță

Sunrise - Șablon Moto CMS 3 pentru Centrul de Copii și Grădiniță

Ați visat vreodată să vă creați propriul site web fără prea mult efort? Acum, chiar și fără a avea cunoștințe speciale sau abilități de programare, puteți crea cu ușurință un site web cu generatorul de site-uri web simplu și receptiv Moto CMS 3. Sunrise are un panou de administrare prietenos, cu tutoriale interne (atât text, cât și video), stiluri de text avansate și ușor de editat, instrumente de instalare foarte rapide și design perfect pentru pixeli. Cu o mare diversitate de caracteristici și opțiuni (integrari sociale, slidere, blog), tema va servi ca un instrument puternic de promovare al unei strategii de marketing eficiente. Dacă este necesar, este posibil să convertiți tema în eStore cu pluginul nostru de comerț electronic.

Șablon CMS pentru nuntă premium romantic și inspirațional 3 – Jennifer și Robin

Jennifer & Robin - Șablon de nuntă Premium Moto CMS 3

Spune-i lumii povestea ta romantică cu șablonul premium Jennifer & Robin construit pe CMS 3. Această temă elegantă vine cu mii de caracteristici utile și atractive care fac procesul de creare a unui site web ușor și rapid. Cu un meniu vertical transparent, opțiune de vizualizare rapidă, galerii de carusel și slider, site-ul dvs. va atrage atenția clienților la prima vedere și pentru totdeauna. O colecție bogată de stiluri de text vă permite să creați o tipografie magnetică pentru întregul site. Tema nunții este plină cu un widget video la îndemână pentru a crea un portofoliu profesional de fotografie și butoane pentru rețelele sociale pentru a vă spori prezența online.

Șablon receptiv Moto CMS 3 pentru ferestre și uși verzi și de acasă

Șablon de ferestre și uși responsive Moto CMS 3

Crearea unui site web fără cunoștințe de codificare a fost posibilă cu acest șablon Moto CMS 3. Tema este creată special pentru o companie sau agenție de curățare a ferestrelor/ușilor, eStore. Când cumpărați tema, obțineți un șablon bine ambalat, cu tutoriale pas cu pas, documentație cuprinzătoare, asistență 24/7 pe viață și tonuri și opțiuni care sunt ușor de personalizat. Datorită șablonului, aveți nevoie de doar 3 zile pentru a crea un site web potrivit pentru serviciul dvs. Șablonul vine cu un design unic și atrăgător, o interfață intuitivă, integrare în rețelele sociale și cod SEO prietenos pentru a vă spori prezența online și a crește vânzările.

Tema WordPress atractivă și frumoasă pentru tabăra de vară – AppyTime

Tema WordPress Adventure Camp

Ce poate fi mai vesel, interesant și mai cognitiv decât o tabără de vară? Dar cum îți găsești agenția sau compania de tabără dacă nu ai o prezență online? Trebuie să configurați o versiune virtuală a afacerii dvs., iar AppyTime vă va ajuta să construiți un site web de calitate cu cod optimizat SEO. Tema WordPress vine cu funcționalitate drag and drop și diferite module și opțiuni pentru a personaliza cu ușurință aspectul. O bibliotecă încorporată vă va ajuta să vă organizați machetele preferate pentru o utilizare ulterioară, dacă aveți nevoie. Dacă doriți, puteți adăuga diverse tipuri de conținut, de la glisoare la formulare de contact, pentru a se potrivi site-ului dvs. în stilul general.

Tema WordPress profesională și curată Optima pentru afaceri de terapie familială

Psiholog Tema WordPress

Căutați o modalitate rapidă și ușoară de a crea un site web pentru afacerea dvs. de terapie familială? Ai venit la locul potrivit! Optima este ușor de configurat și ajustat după preferințele dvs., cu tonuri de caracteristici și opțiuni utilizabile. Tema prezintă un generator de putere flexibil cu peste 25 de module și presetări de bibliotecă care vă ajută să preluați controlul deplin asupra site-ului nostru. O colecție avansată de module de conținut vă permite să adaptați site-ul web la nevoile dvs. În plus, clienții tăi vor putea rezerva o programare direct pe site datorită pluginului Appointment Manager.

Tema WordPress interactivă pentru grădiniță și îngrijire a copiilor – Highridge Center

Tema WordPress pentru creșă

Tema WordPress colorată și distractivă Highridge Center este creată pentru orice site web dedicat copiilor. Șablonul include o serie de elemente distractive și utilizabile care sunt ușor de personalizat și editat. Această temă receptivă are opțiuni puternice care vă vor face site-ul web modern și ușor de utilizat. Cu mai multe opțiuni de aspect, este posibil să variați structura paginilor în funcție de nevoile dvs. Cu excepția imaginilor și postărilor, puteți adăuga tipuri de conținut, cum ar fi butoane de îndemn, formulare de contact, tabele de prețuri și multe altele. Pluginul încorporat de rezervare de întâlniri vă oferă o oportunitate excelentă de a vă planifica munca și de a organiza interacțiunea cu clienții.

Tema WordPress luminoasă și multifuncțională SmallSteps receptivă pentru grădiniță

SmallSteps - Temă WordPress responsive pentru grădiniță

Tema oferă un set ușor și cuprinzător de opțiuni care vă vor ajuta să modificați site-ul după bunul plac. Numeroase fonturi Google vă permit să schimbați aspectul site-ului web. Cu Power Builder de la TemplateMonster, ajustarea paginilor la nevoile dvs. a devenit mai ușoară și mai rapidă. O mare diversitate de module și presetări oferă o oportunitate excelentă de a varia designul general și de a-l personaliza. Designul modern și elegant corespunde pe deplin celor mai noi nevoi web.

Tema Interra WordPress elegantă și elegantă pentru portofoliu de designeri de interior

Interra - Cea mai bună temă WordPress de design interior

Un șablon de design interior modern și frumos este creat pentru a vă sublinia avantajele afacerii și pentru a vă construi reputația companiei. Când oamenii caută idei de interior extraordinare și o atmosferă familiară, se așteaptă ceva special de la site-ul tău. Interra va corespunde 100% nevoilor tale! Tema oferă soluții grafice excelente, glisoare captivante și interfață intuitivă. Cu galeria TM poți crea o demonstrație frumoasă și de neuitat a muncii tale. Asigurați-vă că Interra vă va stimula afacerea și va crește vânzările datorită codului său prietenos SEO și integrării rețelelor sociale.