13 teme WordPress Genesis Kids pentru afaceri 2022

Mulți dintre voi l-ați cerut, așa că iată: o listă completă cu cele mai bune teme Genesis kids pe care le puteți folosi pentru a crea multe site-uri web diferite.

Există sute de mii de site-uri web alimentate de Genesis, iar majoritatea bloggerilor pe care îi urmăresc îl folosesc.

Temele de mai jos sunt disponibile pentru educație, imobiliare, modă, biserică și alte site-uri web.

Cu toate acestea, blogurile sunt acolo unde Genesis Framework strălucește cel mai mult.

Pe de o parte, este o bază puternică care are grijă de tot.

Și, pe de altă parte, puteți folosi o temă copil pentru a face personalizarea ușoară și pentru a o duce la nivelul următor.

Lucru ușor pentru rezultate excelente – asta este Genesis!

Cele mai bune teme Genesis Child

Mai Pro

Mai Pro este o temă spectaculoasă pentru copii din Genesis pe care o poți folosi pentru tot felul de proiecte de sănătate și stil de viață. Este pregătit pentru dispozitive mobile, compatibil cu browsere încrucișate și optimizat pentru performanțe excepționale pentru a asigura o experiență de primă clasă pentru toți utilizatorii.

O mulțime de opțiuni de teme puternice vă așteaptă să personalizați și să modificați aspectul implicit al Mai Pro după cum doriți. În pachet sunt incluse nouă machete care vă vor ajuta să începeți proiectul rapid și fiabil.

În plus, Mai Pro are un antet complet ajustabil pentru a crea un impact puternic asupra vizitatorilor tăi și a-i încuraja să ia măsuri imediat. În plus, Mai Pro este gata să înceapă să vândă online cu extensia sa de comerț electronic.

Pe scurt, fă-ți treaba cu Mai Pro și adaptează aspectul exact nevoilor și cerințelor tale.

FoodiePro

Pentru mulți oameni, căutarea oportunităților culinare de calitate a devenit o pasiune. Peste noapte au apărut comunități întregi de gurmanzi dedicați căutării mâncării de calitate.

Nu este de mirare că oamenii cu un asemenea ochi pentru detalii cer o temă la fel de impresionantă pentru site-ul lor. Foodie Pro a câștigat aprobarea multor gurmanzi și îl poartă cu mândrie.

Îți satisface cu adevărat nevoile. Tot ce trebuie să știți despre această temă este că este receptivă, elegantă și versatilă. De asemenea, include multe opțiuni utile de personalizare.

Pro Altitude

altitudine - tema wordpress pe ecran complet

Cauți un site web cu aspect profesional? Altitude Pro ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Tema Altitude Pro este un șablon minimalist și ușor de utilizat, care face dezvoltarea site-ului web ușoară și rapidă.

Această temă modernă folosește diverse zone widgetizate pe pagina de pornire pentru a vă ajuta să creați secțiuni unice care se îmbină bine între ele în timp ce derulați în jos pe pagină.

În plus, această temă include opțiuni de culoare nelimitate, opțiuni de tipografie nesfârșite, marcaj HTML5 și stil CSS, un personalizare a temei, efect de paralaxă și tipuri de postări personalizate.

Tema copil Altitude Pro Genesis vă permite să includeți o secțiune de antet lipicioasă inimitabilă, care rămâne întotdeauna în partea de sus a paginii dvs. pe măsură ce derulați.

Link-urile plasate în bara de meniu atrag automat utilizatorul către secțiuni ale paginii de start personalizate. Altitude Pro oferă codare ușoară și suport SEO, astfel încât utilizatorii care achiziționează această temă pot obține beneficii maxime pentru afacerea lor.

kick start pro

tema copilului kickstart geneza

Kickstart Pro este o temă copil Genesis remarcabilă pentru startup-uri și întreprinderi mici. Pentru a-ți demara proiectul, aceasta este soluția care va funcționa.

Nu mai este necesar să creați întregul site de la zero. Cu setul potrivit de instrumente și echipamente, vă puteți urca la bord cu puțină sau deloc lucru. Kickstart Pro este un design web relativ simplu, dar modern, care va crea un rezultat sofisticat pentru startup-ul dvs.

În plus, Kickstart Pro vine cu trei pagini de pornire și patru widget-uri de subsol pe care le puteți proiecta și modifica în consecință. De asemenea, puteți ajusta antetul.

Puteți face setări de modificare și puteți solicita ca Kickstart Pro să urmeze cu precizie instrucțiunile mărcii dvs. Și dacă vrei să o traduci, fă-o fără probleme.

  DEMOGET HOSTING

Navigare

temă copil geneza navigației

Navigarea este un instrument modern, puternic și ușor de utilizat, care vă va ajuta să transformați site-urile web legate de călătorii în realitate. Dacă asta faci sau ajuți un client, mai bine nu ratați Navigarea.

Tema are un aspect bun al conținutului și un design care se adaptează instantaneu la diferite dimensiuni de ecran.

În plus, Navigarea include un antet lipicios, setare cu un singur clic, funcții de personalizare extraordinare și un formular de contact. De asemenea, vine cu efect de dezvăluire a subsolului și pictograme pentru rețelele sociale.

Dacă sunteți gata să proiectați un site web profesional și atractiv pentru o agenție de turism, alegeți Navigare.

  DEMOGET HOSTING

blogger de rețete

rețetă blogger geneza copil tema

După cum sugerează și numele, Recipe Blogger este o temă fantastică Genesis pentru toți bloggerii de mâncare. Dacă vrei să împărtășești rețetele tale delicioase cu toată lumea, fă-ți un serviciu și creează un jurnal online cu Recipe Blogger.

Nu trebuie să fii un programator profesionist pentru a face acest lucru, așa că nu pierde timpul și acționează acum.

Vă puteți bucura de procesul de configurare aproape instantaneu, care vă va duce în direcția corectă în cel mai scurt timp. De atunci, puteți modifica în continuare Recipe Blogger sau chiar să îl utilizați așa cum este.

În plus, Recipe Blogger este compatibil cu Gutenberg și acceptă pluginul WP Recipe Maker.

  DEMOGET HOSTING

Revoluţie

geneza revoluției tema copiilor

Revoluția este o temă de copil puternică, uimitoare și minimală Genesis pentru fotografi, artiști, designeri și alți creatori. Funcționează atât pentru freelanceri, cât și pentru agenții care doresc să-și extindă acoperirea cu un site web modern și captivant.

Cu Revolution, acum puteți crea un portofoliu online super rapid, fără a fi nevoie de sarcini avansate și altele. Cu alte cuvinte, nu va trebui să codificați, niciodată. Revolution este perfect pentru începători, dar este grozav și pentru utilizatorii avansați.

În kit-ul Revolution, vei descoperi cinci modele de case diferite: Agenție, Stil de viață, Personal, Fotograf și Afaceri mici. Revolution este suficient de versatil pentru a se potrivi cu multe scopuri, datorită designului său web excelent, care se adaptează cu ușurință ideilor tale chiar și de la început.

În plus, funcțiile de personalizare ale Revolution Pro sunt, de asemenea, ieșite din această lume, gata pentru a fi modificate după cum doriți.

Monocrom

tema pentru copii geneza monocrom

Dacă vrei cu adevărat să păstrezi lucrurile simple, nu rata previzualizarea live a lui Monochrome și verifică designul uimitor. Caracteristica principală a monocromului este de a vă sublinia conținutul.

Întregul design este structurat într-un mod care se concentrează în primul rând pe sarcinile și detaliile dvs. Desigur, sunteți liber să utilizați această temă copil Genesis așa cum este, dar o puteți modifica și modifica.

Cu toate acestea, Monochrome merge mult mai departe decât atât, oferindu-vă o mulțime de beneficii pentru confortul dvs.

Această temă profesională este pe deplin compatibilă cu Gutenberg și, de asemenea, vă permite să vă extindeți site-ul web cu o secțiune de comerț electronic.

Modificați antetul, prezentați prețurile, implementați diferite widget-uri și pur și simplu modificați Monochrome cu doar câteva clicuri. De îndată ce începi, ești deja aproape de a posta o pagină actualizată.

Nişă

geneza de nișă a temei copilului

Bloggeri, puteți folosi Nișa prezentată, o temă copil Genesis și puteți face diferența. Dacă foloseai o platformă gratuită pentru a-ți împărtăși poveștile cu lumea, acum este momentul să fii serios și să creezi un blog complet cu Niche.

Cu un instrument ușor de utilizat, va fi foarte ușor să gestionați și să întrețineți un blog, ducând proiectul dvs. online la un nivel cu totul nou. De aici și numele, Nișă este perfectă pentru blogurile de nișă, dar poți introduce și diverse subiecte și subiecte și să le transformi într-una generală.

În plus, Niche este receptivă și flexibilă, reajustându-se fără probleme la toate ecranele și dispozitivele. De asemenea, funcționează perfect în toate browserele web pentru un flux constant de minuni.

Personalizați și marcați aspectul implicit după cum credeți de cuviință și fiți online în cel mai scurt timp.

Mai Legea

mai lege geneza copil tema

Mai Law este o temă de copil Genesis care este ideală pentru firmele de avocatură și avocați. Indiferent dacă construiți un site web pentru dvs. sau pentru clientul dvs., Mai Law este un pachet plin de caracteristici și active care vă vor duce următorul proiect juridic la un nivel cu totul nou.

Mai mult, puteți folosi Mai Law și pentru tot felul de alte servicii profesionale datorită adaptabilității sale ridicate și caracteristicilor de personalizare completă.

Cu nouă aspecte de pagină gata de utilizare, puteți crea rapid o pagină fantastică și profesională cu Mai Law.

Nu mai este nevoie să faceți procesul de dezvoltare web de la zero când aveți fantastica Lege Mai pregătită pentru a vă sorta toate ideile și planurile. Fă-l al tău și strălucește pe internet.

Autoritate

autoritate geneza baiat tema

Indiferent dacă sunteți o persoană profesionistă, un freelancer sau chiar o agenție, Autoritatea este tema copilului Genesis pentru dvs. Cu Authority, puteți acum să creați și să stabiliți un site web care atrage atenția, care vă va împinge portofoliul și serviciile mai departe.

Canvas-ul site-ului web este conceput pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea, convingând mai mulți clienți să lucreze cu dvs.

Authority este pregătit pentru dispozitive mobile, compatibil cu browsere încrucișate și optimizat pentru performanțe incredibile atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Este, de asemenea, în ton cu Gutenberg, suficient de flexibil pentru a gestiona extensia dvs. de comerț electronic și îmbogățit cu patru zone widget.

Personalizați antetul și alte secțiuni sau pur și simplu utilizați Authority așa cum este și faceți ca pagina dvs. de afaceri să se rotească pe World Wide Web. Începeți pe internet cu Autoritatea și câștigați jocul.

Descoperire

temă geneza copilului avans

Exprimați-vă creativitatea și profesionalismul cu Breakthrough. Este o temă copil a Genesis dedicată agențiilor de publicitate și marketing, precum și freelancerilor.

Dacă dorești să construiești un spațiu web care să creeze o casă pentru munca ta fantastică, proiectele finalizate și serviciile benefice, Breakthrough este soluția care nu trebuie ratată.

Obțineți tot ce aveți nevoie pentru a finaliza crearea site-ului dvs. și pentru a începe să faceți mișcări epice pe internet.

Opțiunile și caracteristicile pe care le are Breakthrough sunt multe. De la opțiuni avansate de teme și personalizare excepțională a temei până la compatibilitate cu comerțul electronic, zone de widget prestabilite și antet personalizabil, totul este acolo, gata pentru a fi folosit după bunul plac.

În plus, poți, de asemenea, să traduci Breakthrough în limba ta și să-ți impulsionezi agenția locală.

Revista Pro

Revista Geneza Tema

Magazine Pro arată foarte modern și elegant, cu un design integrat, prietenos cu media, care nu reușește să impresioneze. Are tot ce ai nevoie pentru a face o impresie bună online.

În ceea ce privește caracteristicile, tema Magazine Pro oferă imagini prezentate, stiluri în patru culori, meniuri personalizate, ecrane cu lățime fixă, opțiuni de temă, receptivitate mobilă și anteturi personalizate.

Cu o demonstrație completă pentru toate platformele incluse, prețul pentru această temă WordPress este rezonabil. La cumpărare, utilizatorul va obține și acces la Cadrul inovator Genesis.